Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

dualarınızı bekliyorummm
acaba tuttumuki :44::44::44:

Selam canim.

Bende ayniyim dirençli çiktim baya
Gonal-F le iyi sonuç aliniyor genelde umarim bi dahaki aya basariyla sonuçlanir.

Hakkaten çok sıkıcı dedigin gibi, en zoruda gün geçmiyor beklemek zor geliyor :26:

2 ay mi oldu tedaviye baslayali? Hakkimizda hayirlisi
[/QUOTE]

İnş olumlu sonuçlanır . Klomen bana hiç etki etmedi çünkü.Bugün doktrumla gonal f e başlıcaz diye sözleştik.. Ben 8yıldr doktora gidiyorum ilaçsız regl olamıyorum kontrol altındaydım..9 ay öncesi var ama tam anlamıyla takibe 3.aya giricez..Duphaston a yarın başlıcam reglin 2 günü doktora.. öle hayırlsı bu ay boşa gitti .. Sen gonal f denedinmi?

dualarınızı bekliyorummm
acaba tuttumuki :44::44::44:

eses hosgeldin nasil geçti ????
anlatsana neler yaptilar? agrisiz sorunsuz bitti dimi?

AY INSALLAH tutmustur simdi

klomen banada etki etmedi canim ya :44: Gonal F lede iyi büyüyor asagi yukari 5 tane 75lik Gonal-F le gectigimiz ay güzel sonuc aldim ovitrelle yaptim yani catlatma ignesi ama catlamadi sonra ikinci kez yaptim catladi.

Baya sabirla beklemissin sen insallah hayirli ve tez zamanda kavusursun bebegine

ayyy insallah tutmustur cnm ya meraktan ölüyorum
agrı sızı hicbisey olmadı cnmmm ya sükürrr

Tatlıkedi senin rahatsızlığın hipogonadizm mi polikistikover mı?

Selam canim,

hay Allah ya büyümemis demek
olsun hayirlisi olsun bozma moralini

bende duphaston evresindeyim su an 1 subata reglim gelir ondan sonra yepyeni ay yepyeni umutlar insallah

yok kız gelmesin kırmızılara 9 ay kışşşş de

ağrı falan hiç bişey yok canım hissetmiyorum ben..

canım üzülme birbirimize destek olucaz burda ve dua edicez elimizden fazlası gelmiyoki

hoşgeldin canım milletten duyuyorum ilk ay hemen büyümüşler ve hamile kalmışlar bizim niye olmuyo yaa..
doktorada sordum birden büyümesi çokta iyi bişey değil dedi..

Desteğin için sağol Cano Allah hepimizin yardımcısı olur inş.

Evet bizimkiler yavaş büyüyor malesef

Selam kizlar nasilsiniz?
Bu haftasonu reglim basliyor ve sonrasinda hemen bal çörek otu tarçin kürüne basliyorum
Insallah gelecek ay güzel büyür yumurtalarimiz

buradaki tek hipo hipo hastası benim galiba...

bilmiyorum ki canim galiba öyle :44:

yok kız gelmesin kırmızılara 9 ay kışşşş de

Ah nerde canom yaa gelmesin gelmesin ama eminim nerdeyse bu ay kaçirdik günleri

Meraktan sabah test yaptim negatif tabi
Igneden sonra 11inci günümdeyim. Ama zaten bisey yoktur bence.

yumurtalar yavaş büyür bebekler yavaş gelir bu ne yaa yavaş kelimesinden tiksindim ıyyyy

Aynen katiliyorum malesef

cumartesi beklenen regl bugün geldi
Duphaston'um daha bitmedi ki bittikten 2 gün sonra gelirdi cok sasirdim erken gelmesine

Yarin bal tarçin ve çörek otuna basliyorum :120::120::120:

Kızlar merrhaba,
Bugün gittim,yumurtalıklarım dozajı artırınca büyümeye başladı...12mm oldular,cumaya kadar ilaca devam cuma kontrol var yine bakalım hayırlısı,bende durumlar böyle sizden ne haber durumlar nasıl?

cumartesi beklenen regl bugün geldi
Duphaston'um daha bitmedi ki bittikten 2 gün sonra gelirdi cok sasirdim erken gelmesine

Yarin bal tarçin ve çörek otuna basliyorum :120::120::120:

selamm kızlar ben geldimmm

Selam aydunya, çok sükür bak gördünmü geç olsun da güç olmasin büyüyorlar er yada geç

Bendende yazdigim gibi reglim geldi bugün, cumartesi yerine
haftaya persembeye rahim filmi için randevu aldim bakalim nolcak

selamm kızlar ben geldimmm

eses hosgeldin ne var ne yok, biseyler hissediyor musun? ne zaman ögrenicez sonucu

hosbuldum cnm,tık yok bende ya 4.gün ama :26::26:
yoksa bebegim tutulmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…