• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Amin cnm inş :KK66: çoook sevindim iyi olmanıza normalmi oldu sezaryen mi ? daha dün gibi hatırlıyorum hamile kalmak için nasıl uğraşıyoduk ilaçlar fayda etmiyodu şimdi çok şükür anneliği tadıyoruz mucizelerimiz kızlarımız var bende bi doğursatdım hayırlısıyla inşallah özlüyorum kızımı sanki senelerdir içimde gibi :KK66:

Cok ozleniyor hamilelik boyunca canim ya.. Simdi bile uyudugunda ozluyorum basindan ayrilmak istemiyorum.. Saglicakla kavusun insallah sizde..

Normal dogum oldu canim, hastaneye gittigimde hic aciklik yoktu ama sancilarim vardi, sonra bi kac saat icinde 3 cm'e kadar acilmam oldu ve sancilarin siddeti artti.. Dayanamicak oldum ve suni sanciyla epidural istedim, onlari takinca bi kac saat icinde 10 cm'e ulasmisiz ve 3-4 ıkınmada kızım geldi.. Cok rahat bi dogum oldu hamd olsun..

Doğar doğmaz kucagima verdiler o ilk dakika katıla katıla agladim sanirim mutluluktan.. Esimde yanimdaydi dogum suresinde oda benden farksizdi..

Kucagimda tam 2 saat kaldi ayrilmadik. İlk 1 saat onu ısıtmakla gecti cok usuyor cunku bebisler dogar dogmaz.. İkinci saatte biraz dogrulup emzirmeye basladim hemen aldi kuzum.. Simdi sadece anne sütü ile besliyorum kızımı.. Allahim her isteyene yasatsin bu duyguyu. Her an dualarimda evlat hasreti cekenler var.. Kimseyi yokluguyla sinamasin Rabbim..

Cok ozleniyor hamilelik boyunca canim ya.. Simdi bile uyudugunda ozluyorum basindan ayrilmak istemiyorum.. Saglicakla kavusun insallah sizde..

Normal dogum oldu canim, hastaneye gittigimde hic aciklik yoktu ama sancilarim vardi, sonra bi kac saat icinde 3 cm'e kadar acilmam oldu ve sancilarin siddeti artti.. Dayanamicak oldum ve suni sanciyla epidural istedim, onlari takinca bi kac saat icinde 10 cm'e ulasmisiz ve 3-4 ıkınmada kızım geldi.. Cok rahat bi dogum oldu hamd olsun..

Doğar doğmaz kucagima verdiler o ilk dakika katıla katıla agladim sanirim mutluluktan.. Esimde yanimdaydi dogum suresinde oda benden farksizdi..

Kucagimda tam 2 saat kaldi ayrilmadik. İlk 1 saat onu ısıtmakla gecti cok usuyor cunku bebisler dogar dogmaz.. İkinci saatte biraz dogrulup emzirmeye basladim hemen aldi kuzum.. Simdi sadece anne sütü ile besliyorum kızımı.. Allahim her isteyene yasatsin bu duyguyu. Her an dualarimda evlat hasreti cekenler var.. Kimseyi yokluguyla sinamasin Rabbim..
Amin canım benim ağzına sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ;) ne güzel anlatmışsın inş benimde kardeşimde doğumlarımız böyle kolay olur darısı başımıza ;) doğduğu anda kucağına vermişler ne güzel yaa bende hep o anı hayal ediyorum Rabbim hayırlısıyla yaşatır inş.. prensesinde sende Allaha emanet olun tatlım Rabbim hiç ayırmasın analı babalı büyütsün inş

Merhaba , öncelikle tebrik ederim bebeğin olmuş , ne güzel bir duygu.beim de yumurtam büyümüyo :( Ben de hamilelik için uğraşıyorum ilk kez kullandim klomen ve buyumeince büyütme iğnesi ile 14 mm oldu daha da büyümedi yumurtam.ilacsiz adet olamadim ömür boyu .killanma ve yağlanma vardı sogan suyu içiyorum biraz sanki hormonlarımi düzeltmeye başladı gibi. Sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterin :( aynı senin gibi kendim adet olamıyorum. Incir kürü kullansan mi? 2 yıl öncesine kadar prolaktin yüksekliği problemim vardı. Artık yok ama tereddutteyim yukseltirse diye

o kadar güzel anlatmışsınız kii sizi okurken o an ordaydım sanki ağlayarak okudum ne güzel bir duygudur bu ya maşallahh subhanallah..rabbim hayırlı ömür versin bebeğine de sana da bizlere de sabır versin

Amin canım benim ağzına sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :KK66: ne güzel anlatmışsın inş benimde kardeşimde doğumlarımız böyle kolay olur darısı başımıza :KK66: doğduğu anda kucağına vermişler ne güzel yaa bende hep o anı hayal ediyorum Rabbim hayırlısıyla yaşatır inş.. prensesinde sende Allaha emanet olun tatlım Rabbim hiç ayırmasın analı babalı büyütsün inş

Canimmm kardesinde mi hamile !! yetisti sana desene? Cinsiyeti belli mi peki? Cok sevindim yaa :)
Allah ikinizide bebeklerinize saglikla kavusturmayi nasip etsin insallah canim benim!
Hayal et bol bol, ama bilki hayalinden bile güzel bisey yasayacaksin Allahin izniyle :)
32inci haftandasin cok cok az kalmis! sag salim kavusun insallah cennet kokuluna canim..
Birde Rabbim kolay bir dogum nasip etsin, bi avazda çiksin insallah. Bu duanin kiymetini daha iyi anladim ;)

Merhaba , öncelikle tebrik ederim bebeğin olmuş , ne güzel bir duygu.beim de yumurtam büyümüyo :KK43: Ben de hamilelik için uğraşıyorum ilk kez kullandim klomen ve buyumeince büyütme iğnesi ile 14 mm oldu daha da büyümedi yumurtam.ilacsiz adet olamadim ömür boyu .killanma ve yağlanma vardı sogan suyu içiyorum biraz sanki hormonlarımi düzeltmeye başladı gibi. Sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterin :KK43: aynı senin gibi kendim adet olamıyorum. Incir kürü kullansan mi? 2 yıl öncesine kadar prolaktin yüksekliği problemim vardı. Artık yok ama tereddutteyim yukseltirse diye

Merhaba Haticecim,
tesekkür ederim öncelikle.
desene tamamen ayniyiz adet ve yumurta buyumesi konusunda.
Ben sogan kurune cesaret edemedim kokusundan dolayi, faydasini goruyosan ne mutlu sana..
incir kurunu 2 kere 21er gün yaptim arada 1 hafta mola vererek. dogrusu iki keresinde de yumurtalarim guzel buyumustu ama incir kurunden dolayi kollarim kasinmaya baslamisti, alerji olmustum 3/4 ay kasindim :D yani agir gelebilir belki sanada ama yinede denemekte fayda var. Belkide bahanen olcaktir incir kuru..
kullandigim ignelerde yumurtalarimi yeteri kadar buyutmeyince careyi tüp bebekte buldum ben. Allahima sonsuz sukurler olsun ilk denemede Rabbim nasip etti kucagima almayi..
Prolaktin yuksekligi bende de var zaten ondan ya bu duzensizlik :/
yinede dene bakalim canim en kotusu ne olabilir ki ?
Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin insallah canim..

o kadar güzel anlatmışsınız kii sizi okurken o an ordaydım sanki ağlayarak okudum ne güzel bir duygudur bu ya maşallahh subhanallah..rabbim hayırlı ömür versin bebeğine de sana da bizlere de sabır versin

Allah razi olsun, amin insallah, Rabbim hem sabir hemde en kisa zamanda hayirlisiyla evlat versin insallah sizlerede, isteyen bekleyen herkesede.. Her zaman dualarimdasiniz..

Canimmm kardesinde mi hamile !! yetisti sana desene? Cinsiyeti belli mi peki? Cok sevindim yaa :)
Allah ikinizide bebeklerinize saglikla kavusturmayi nasip etsin insallah canim benim!
Hayal et bol bol, ama bilki hayalinden bile güzel bisey yasayacaksin Allahin izniyle :)
32inci haftandasin cok cok az kalmis! sag salim kavusun insallah cennet kokuluna canim..
Birde Rabbim kolay bir dogum nasip etsin, bi avazda çiksin insallah. Bu duanin kiymetini daha iyi anladim :KK66:

Merhaba Haticecim,
Ben sogan kurune cesaret edemedim kokusundan dolayi, faydasini goruyosan ne mutlu sana..
incir kurunu 2 kere 21er gün yaptim arada 1 hafta mola vererek. dogrusu iki keresinde de yumurtalarim guzel buyumustu ama incir kurunden dolayi kollarim kasinmaya baslamisti, alerji olmustum 3/4 ay kasindim :KK70: yani agir gelebilir belki sanada ama yinede denemekte fayda var. Belkide bahanen olcaktir incir kuru..
kullandigim ignelerde yumurtalarimi yeteri kadar buyutmeyince careyi tüp bebekte buldum ben. Allahima sonsuz sukurler olsun ilk denemede Rabbim nasip etti kucagima almayi..

Allah razi olsun, amin insallah, Rabbim hem sabir hemde en kisa zamanda hayirlisiyla evlat versin insallah sizlerede, isteyen bekleyen herkesede.. Her zaman dualarimdasiniz..
Çok teşekkür ederim canım umut oldun bana biliyor musun.
Sende yumurta büyüme sorunu nasıldı tam olarak?
Benim 14 mm de kaldiya acaba hep öyle m i olur sence ?

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Birde Rabbim kolay bir dogum nasip etsin, bi avazda çiksin insallah. Bu duanin kiymetini daha iyi anladim :KK66:

Merhaba Haticecim,
incir kurunu 2 kere 21er gün yaptim arada 1 hafta mola vererek. dogrusu iki keresinde de yumurtalarim guzel buyumustu ama incir kurunden dolayi kollarim kasinmaya baslamisti, alerji olmustum 3/4 ay kasindim :KK70: yani agir gelebilir belki sanada ama yinede denemekte fayda var. Belkide bahanen olcaktir incir kuru..

Tatlim netim yoktu giremedim evet kardesim bana yetisti iki ay var aramizda benim kizim onunda oğlu olucak inş :KK66: Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin 35 haftalik olduk kizimla teyzesi ay sonu doğum prensesim dönmüş doğum pozisyonu almış normal doğum görünüyo dedi doktorum Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin inş cümlemize aminn.. senin prensesi çok merak ediyorum gözleri ne renk kime benziyo ayy hayali bile heycanlı valla benim yerime öp minnak kizini :KK66:

Arkadaşlar merhaba

26 yaşında ve hipoluyum 2 tane tüp bebek uzmanından aldığım bilgiye göre eşimin sperm değeri yüksek çıkarsa gebelik oranım baya yüksekmiş ve bende ilk etapta rapor almak amaçlı çapa tıp fakültesinden randevu aldım 19.10.2015 de randevum var büyük ihtimallerle hsg sperm testi hormon testi filan istenecek bu sonuçlara göremi aşılama günü verilecek bana bilmiyorum ama şimdiden heyecan bastı bu arada hipo hastaları için tüp bebek raporu alma aşamasında 3 yıllık evli olmak şartı yokmuş bilginiz olsun çapada görev yapan tüp bebek uzmanından aldığım bilgi bu .

Ayrıca hipolu olarak ilk aşılama aşamasında neler yapılacak hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verirmi acaba bu süreç nasıl işliyor Allahım gönlümüze göre versin inşallah Allahım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın .

Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim

Aradan bayagı bi zaman geçmiş bizde aynı dertten muzdaripiz inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır.

Back