- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
Amin cnm inş çoook sevindim iyi olmanıza normalmi oldu sezaryen mi ? daha dün gibi hatırlıyorum hamile kalmak için nasıl uğraşıyoduk ilaçlar fayda etmiyodu şimdi çok şükür anneliği tadıyoruz mucizelerimiz kızlarımız var bende bi doğursatdım hayırlısıyla inşallah özlüyorum kızımı sanki senelerdir içimde gibi
Cok ozleniyor hamilelik boyunca canim ya.. Simdi bile uyudugunda ozluyorum basindan ayrilmak istemiyorum.. Saglicakla kavusun insallah sizde..
Normal dogum oldu canim, hastaneye gittigimde hic aciklik yoktu ama sancilarim vardi, sonra bi kac saat icinde 3 cm'e kadar acilmam oldu ve sancilarin siddeti artti.. Dayanamicak oldum ve suni sanciyla epidural istedim, onlari takinca bi kac saat icinde 10 cm'e ulasmisiz ve 3-4 ıkınmada kızım geldi.. Cok rahat bi dogum oldu hamd olsun..
Doğar doğmaz kucagima verdiler o ilk dakika katıla katıla agladim sanirim mutluluktan.. Esimde yanimdaydi dogum suresinde oda benden farksizdi..
Kucagimda tam 2 saat kaldi ayrilmadik. İlk 1 saat onu ısıtmakla gecti cok usuyor cunku bebisler dogar dogmaz.. İkinci saatte biraz dogrulup emzirmeye basladim hemen aldi kuzum.. Simdi sadece anne sütü ile besliyorum kızımı.. Allahim her isteyene yasatsin bu duyguyu. Her an dualarimda evlat hasreti cekenler var.. Kimseyi yokluguyla sinamasin Rabbim..