- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
belirtilerinde olmayabilir daha çok erken
sen kendini strese sokma rahat ol her daim
akşam nişan var nişana gidip kurtlarımı dökcem stres atcam valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirtilerinde olmayabilir daha çok erken
sen kendini strese sokma rahat ol her daim
akşam nişan var nişana gidip kurtlarımı dökcem stres atcam valla
Selam aydunya, çok sükür bak gördünmü geç olsun da güç olmasin büyüyorlar er yada geç
Bendende yazdigim gibi reglim geldi bugün, cumartesi yerine
haftaya persembeye rahim filmi için randevu aldim bakalim nolcak
eses hosgeldin ne var ne yok, biseyler hissediyor musun? ne zaman ögrenicez sonucu
merhaba
bende topiği görünce yazmak istedim.tipik bir pkoluyum.ilaçsız regl olmam 50 günü bulur.
1 senedir bebek tedavisindeyiz.önce serophene kullandım.3.ayda günde 3 kullanınca tek yumurtam büyüdü hep.6 ay bu böyle devam etti ama gebelik olmadı yumurta çatlamasına rağmen.bu ay ilk kez iğneli tedaviye geçtik ve tam 6 tane yumurtam gelişti.300 mg puregon vuruldum 5 gün.sonucunda aşılama yapıldı ama sonuç negatif.çok umutlanmıştım 6 yumurtadan biri tutar en azından diye ama olmadı.şimdi reglimin başlamasını bekliyorum geldi gelecek.çarşamba doktora gideceğim.bakalım 6 yumoş da çatlamış mı yoksa kist olan var mı
kısacası üzülmeyin.gebelik için tek yumurta ve 1 sperm yeterli.
Evet Tatlıkedi çok şükür... İnşallah yolunda gider herşey de tedavi mutlulukla sonuçlanır. Rabbim hepimize o beklediğimiz mutlu sonucu nasip eder inş.
Merhaba hosgeldin oceanshine
Insallah kist olusmamistir birde onlari yok etmekte zaman aliyor cünkü :44:
Yine asilama mi yapicaksiniz bu ayda?
Cok zorlu bi süreç baslarken bilmiyoruz aylarin hatta belki yillarin alacagini, sabirli olmak gerekiyor
Insallah canim benim, güzel haberlerini almak dilegiyle ...
hemen hemen her ay adetim bitince sol böbreklerimden bazen sağ böbrek kısmındanda olabiliyo ama daha çok sol taraftan bir ağrı oluyo daha sonra kasıklarıma doğru iniyo ve orda kasıklarımda ağrı devam ediyo ertesi güne bişey kalmıyor hemen kalın kalın giyiniyorum çorap falan ya bana öyle geliyo yada sıcak tutmadan geçiyor en fazla yarım veya bir gün sürüyo acaba nedendir sizde böyle olan varmıdır oluyormu lütfen cevap yazarmısınız bide bişey takıldı kafama acaba yumurtlamamı oluyo o günlerdede ben biemiyorum ki !!!!!!!!!?????????????
Merhaba hanımlar,maalesef bende de yumurtalar çatlamıyor.Geçen sene konuda açmıştım ama pek ilgi görmedi.Burda bu konunun ilgi görmesine çok sevindim :) Bende pko yok,aslında herhangi bir sorunda gözükmüyor.Yumurtalarım büyüyor fakat çatlamayıp kiste dönüşüyor sonrada adetle atılıyor.Geçen sene incir+havuç kürü yaparak önce Allah cc.nin izniyle sonrada bu kür vesilesiyle hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Hamileliğimin üzerinden 1 sene geçti ve ben bu ay yine incir+havuç kürüne başladım ama sanırım pkolu olanlar bu kürü yapamıyorlar,onlara iyi gelmiyormuş diye duydum.Eğer kür bitiminde yine hamile kalamazsam bende sizler gibi tedaviye başlayacağım,doktorumlada görüştüm.Yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi vurulacağım.İnşaAllah tedaviye gerek kalmadan hamile kalabilirim.Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.Birde bu ay Meryem Suresine başlayacağım inşaAllah.Sizlerede tavsiye ederim kızlar.
Selam kizlar nerelerdesiniz nasilsiniz ?
Ben bugün 8 inci günümdeyim; persembe yani 11inci günümde rahim filmi çekilcem.
Hem heyecanli hemde korku doluyum nasil bisey acaba? Insallah agri sizi yapmaz :26:
Sizlerden ne var ne yok, aydunya, eses, cano?
Selam arkadasim,
bende hic agri olmaz yumurtlama esnasinda ama anormal bi yumurtlama sürecim var, daha düzenli olanlara sorsan daha iyi yanit alirsin belkide, yada doktora gidip agrin oldugu günlerde yumurta takibi yaptir bakalim büyüyor diye mi?
Selam büsracim hosgeldin.
Incir kürü bana söyle fayda etti yumurtalarim güzel büyümüstü o ay. Ama çatlamamisti o ayri mesele :26:
Catlatmak icin igne kullanmiyor musun?
Birde Meryem suresini illa hergün pespese mi okumak gerekiyor yoksa mesela bi gün 3 tane ertesi gün hiç okumayarakta yapabilir miyiz bi bilgin varmi?
Hoşbuldum canım,incir yumurtaları büyütüyor doğru ama yumurtaları çatlatan havuç.Yani incirle beraber havuçta kaynatmak gerekiyor.Şimdiye kadar yumurtalar için hiç ilaç kullanmadım.Çatlatma iğneside vurulmadım.Düşüğümden bu yana 1 sene geçti ve ben bu ay belki olur şu ay olur diyerek 1 senenin nasıl geçtiğini anlamadım Eşimle karar aldık,ben bu ay incir+havuç kürü yapıyorum eşimde keçiboynuzu pekmezi yiyor.Eğer 2 ay olmazsa artık ovulasyon takibine başlayıp çatlatma iğnesi vurulacağım.
Canım Meryem Suresini bu forumda okumuştum bende.41 gün okunuyormuş,araya adet denk gelirse o günler eşine veya bir tanıdığına okutuyormuşlsun.Çalıştığım için biraz zor olacak benim için ama sabah namazından sonra okumayı düşünüyorum bende.Bugün adetim bitiyor,inşaAllah bugün başlayacağım okumaya.Rabbim dualarımızı kabul etsin bize hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Meryem suresi için anladim canim. Tesekkür ederim Hergün yapmak cok zor olur bende calisiyorum keske bende su bahanelerden arinip baslayabilsem
Rabbim dualarini kabul etsin insallah.
Bu arada incir kürünü bende havuçla birlikte kullandim zaten ama yinede çatlamadi
Simdi tedavi altindayim hem büyütmek hemde çatlatmak için
Hakkimizda hayirlisi insallah
Benim kullandığım ay çatlamıştı ama bakalım bu ay çatlayacak mı :44:
Benim yumurtalar büyüyor çok şükür onda sorun yokta ama çatlamıyorlar işte Kiste dönüşüp adetle atılıyor Rabbim hepimize şifa versin inşaAllah.
Insallah bu ayda güzel sonuçlar alirsin canim, olmadi vakit kaybetmeden catlatma ignesine basvurun kist olusmasini engellersin en azindan.. Hem bi sene oldu diyorsun.
Amin hepimizede nasip etsin insallah bir an önce..
Canım ben tedaviye başlamak istedim bu ay ama eşim bi deneyelim olmazsa sonraki ay başlarız dedi,onu kırmamak için içiyorum :) Oda bir heves keçiboynuzu pekmezi yiyor :)
selam kızlar nasılsınız
geçen ay duphaston bittikten 2 gün sonra regl olmuştum yarında biteli iki gün oluyo olucakmıyım acaba çok merak ediyorum :18:
hiç belirti yok hamile olduğumu sanmıyorum ama umut işte
Kızlar siz yoksunuz diye ben de epeydir uğramıyorum,bakıyorum kimse bişey yazmamış çıkıyorum.Ben cumartesi sabah çatlatma iğnemi vurdum,pazartesi gece sağ ve sol kasıklarımda inanılmaz ağrı oldu çok şükür bugün biraz daha iyiym ama kalıntıları var doktoru aradım yumurtalıklar çok büyüdüğü için olabilir dedi istirahat et dedi.Kafam da soru işaretleri var kötü bişey mi oldu acaba diye doktorum yumurta burkulmasından bahsetti ameliyat gerekebilirmiş bu durumda ama nadir bir durum ağrın olursa gel dedi şükür dünden başkada ağrım yok 15 günlük sürem var 15 güne kadar regl olmazsa kan testi yaptırcam ama bir yandan da bu ağrıdan dolayı kuşkularum korkularım var ne yapcam bilmiyorum:18:
Günaydin canlar
Dene bakalim büsracim sonucta ilac degil bisey degil faydasi var bol bol
Insallah tutarda ilaca gerek kalmaz Regl tarihin ne zamandi ?
Cano
Ben bu ay duphaston alirken 7inci günde oldum ya daha kutuyu bitirmeme 3 ilaç kalmisti. Yinede ilaci almaya devam ettim ama sanirim iyi etmedim cünkü reglim 10 gün sürdü...
Belirtisizde hamile olan çok kafana takma belirtileri insallah vardir canim
Aydunya
Ben geliyordum ama yazcak bisey bulamiyordum regli olunca Simdi artik gün gün yazarim bi sonraki regle kadar
Cumartesi igne vurdun demek hadi hayirlisi, kaçtaydi yumurtalarin son kontrolde?
Agri bende de oluyor catlatma ignesinden sonra malesef Demek çok büyüdügündenmis geçen ay 28mm miydi ne vuruldugumda
Allah korusun ya yumurta burkulmasi neden olurmus ki? :26:
Canım reglim dün bitti.Pek düzenli olmadığı için ne zaman geleceğini bilemiyorum :) Meryem Suresine de bugün başladım bakalım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah.Sizlerede çok dua ediyorum.