yarını bi atlatabilirsemmm
hiç bilmiorum ilk deneemem olcak cnm ?
Sen ne asamadasın?kac yıllık evlisin? :44::44:
1 buçuk yillik evliyim canim ama 1 yil korunduk simdide 7 aydir tedavi altindayim.
Ben klomen kullaniyorum, büyütücü igne ve çatlatici igne kullaniyorum. Bu ay ilk kez çatladi ama esim rahatsizdi o yüzden degerlendiremedik beklemiyorum bu ayda :26:
Zor biseye benzemiyor okuduklarima göre.. Atlatirsin neden atlatmayasin uzanip dinlendiriyorlar asilamadan sonra yan gelip yatcaksin yani
ooff insallah kolay gecer tatlımm
dua et bana olurmu bacım
dualarim seninle arkadasim, allah yardimcin olsun, gönlünden geçeni nasip etsin insallah
canım pko vardı sanırım değilmi sende..
geçen gün saraçoğlunu dinledim pko olanlar incirden uzak dursunlar kesinlikle yemesinler dedi..
bu arada doğum günün kutlu olsun..yeni yaşında inşş anne olursunnn
Aaa tesadüfün böylesi bende dün 26 oldum
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsinHerkesede nasip etsin insallah...
Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz
Merhaba arkadaşlar çok mutsuzum
Bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım 10mm de kaldı büyümüyorlar ilacın dozunu artırdık.Ne yapacağım böyle çok üzülüyorum...
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
aminn canım sağol seninde doğum günün kutlu olsun
günde 3 tane klomen içmeme rağmen benimde 10 mm kalmıştı canım sabah yine gidicem bu sefer büyümüşlerdir inşş
Allah yardımcın olsun canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşş.
inş büyümüştür cano Allah yardımcımız olsun...günde 3 tane klomen içmeme rağmen benimde 10 mm kalmıştı canım sabah yine gidicem bu sefer büyümüşlerdir inşş
inş büyümüştür cano Allah yardımcımız olsun...
tesekkürler canim, ne durumdasin gittin mi doktora?
inş büyümüştür cano Allah yardımcımız olsun...
gittim canım 12 mm de kalmış yine büyümemişduphaston verdi
adet olunca 4 tane klomen içicekmişim
aydunya nasilsin ilaçlarini bitirdin mi? bidahaki kontrol ne zaman?
yok be kuzum yine aynı büyümüyo nasıl bişey bu yaa..
üzülüyorum dedim doktora sters yapma yoksa hiç büyümez dedi
yok canım bitmedi henüz 7 kutu merional aldım 1,5 ölçü yapıyorum iğnemi pazartesi de kontrol var umarım büyümüşlerdir 1 ay içinde psikolojim bozuldu düşünmeden edemiyorum üzülüyorumbende durumlar böyle,sen ne yaptın?
güzel haberlerle gel insallah pazartesi, kafana takmamaya calis canim biliyorum kolay degil ama oda etkiliyor büyümelerini
Ben duphaston kullaniyorum 1 subattan sonra yeniden sahalara inicembüyüdü büyümedi derdi ozaman baslicak :26:
hayirlisi insallah.. Bu arada agri ignelerinde etkisi olabilir, büyümeninde
Hayırlısı canım inş. güzel sonuçlar alırız hepimizde,duphaston regl gelmesi için mi kullanıyorsn?düzenleyici ilaç mı o?
Selam kızlar ; aynı sıkınt bendede var dirençli bi pko luym..Bu ayki klomenle de 2 folikül oluştu ama öle kalakaldı büyümedi..git gel sürekli hastaneye yumurta takibindeym 2 aydır.. Ne olacak böyle bilmiyorum öbür aya gonal f başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı çok sıkıcı bi süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?