• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

yarını bi atlatabilirsemmm :43::43:
hiç bilmiorum ilk deneemem olcak cnm ?
Sen ne asamadasın?kac yıllık evlisin? :44::44:

1 buçuk yillik evliyim canim ama 1 yil korunduk simdide 7 aydir tedavi altindayim.

Ben klomen kullaniyorum, büyütücü igne ve çatlatici igne kullaniyorum. Bu ay ilk kez çatladi ama esim rahatsizdi o yüzden degerlendiremedik beklemiyorum bu ayda :26:

Zor biseye benzemiyor okuduklarima göre.. Atlatirsin neden atlatmayasin uzanip dinlendiriyorlar asilamadan sonra yan gelip yatcaksin yani :34:

1 buçuk yillik evliyim canim ama 1 yil korunduk simdide 7 aydir tedavi altindayim.

Ben klomen kullaniyorum, büyütücü igne ve çatlatici igne kullaniyorum. Bu ay ilk kez çatladi ama esim rahatsizdi o yüzden degerlendiremedik beklemiyorum bu ayda :26:

Zor biseye benzemiyor okuduklarima göre.. Atlatirsin neden atlatmayasin uzanip dinlendiriyorlar asilamadan sonra yan gelip yatcaksin yani :34:

ooff insallah kolay gecer tatlımm
dua et bana olurmu bacım :43::43:

canım pko vardı sanırım değilmi sende..
geçen gün saraçoğlunu dinledim pko olanlar incirden uzak dursunlar kesinlikle yemesinler dedi..

bu arada doğum günün kutlu olsun..yeni yaşında inşş anne olursunnn:16::16:

saraçoğlu dediyse doğrudur sağol canım inşş :emir_bebek:

Aaa tesadüfün böylesi bende dün 26 oldum :9:
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsin :54: Herkesede nasip etsin insallah...

Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz :5:

aminn canım sağol seninde doğum günün kutlu olsun :54::54:

Merhaba arkadaşlar çok mutsuzum :14:
Bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım 10mm de kaldı büyümüyorlar ilacın dozunu artırdık.Ne yapacağım böyle çok üzülüyorum...:43:

günde 3 tane klomen içmeme rağmen benimde 10 mm kalmıştı canım sabah yine gidicem bu sefer büyümüşlerdir inşş:43::43:

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm :43::43:

Allah yardımcın olsun canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşş.:emir_bebek::emir_bebek:

günde 3 tane klomen içmeme rağmen benimde 10 mm kalmıştı canım sabah yine gidicem bu sefer büyümüşlerdir inşş:43::43:

Allah yardımcın olsun canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşş.:emir_bebek::emir_bebek:

aminn insallahhhhhh

gittim canım 12 mm de kalmış yine büyümemiş :14::14: duphaston verdi
adet olunca 4 tane klomen içicekmişim

Selam canim,

hay Allah ya büyümemis demek :50:
olsun hayirlisi olsun bozma moralini :34:

bende duphaston evresindeyim su an 1 subata reglim gelir ondan sonra yepyeni ay yepyeni umutlar insallah :31:

aydunya nasilsin ilaçlarini bitirdin mi? bidahaki kontrol ne zaman?

yok canım bitmedi henüz 7 kutu merional aldım 1,5 ölçü yapıyorum iğnemi pazartesi de kontrol var umarım büyümüşlerdir 1 ay içinde psikolojim bozuldu düşünmeden edemiyorum üzülüyorum:43: bende durumlar böyle,sen ne yaptın?

yok be kuzum yine aynı büyümüyo nasıl bişey bu yaa..
üzülüyorum dedim doktora sters yapma yoksa hiç büyümez dedi

Bende seninle aynı durumdayım cano büyümüyorlar doktor kontrolü altında ilaca devam ediyorum...Allah büyük derdi veren Allah dermanını da verir inş. dua edelim...sen de ağrı oluyor mu ben 10mm olana kadar arada hafif ağrı oluyordu şu sıra yok... ağrı büyüdüğüne mi işaret acaba??

yok canım bitmedi henüz 7 kutu merional aldım 1,5 ölçü yapıyorum iğnemi pazartesi de kontrol var umarım büyümüşlerdir 1 ay içinde psikolojim bozuldu düşünmeden edemiyorum üzülüyorum:43: bende durumlar böyle,sen ne yaptın?

güzel haberlerle gel insallah pazartesi, kafana takmamaya calis canim biliyorum kolay degil ama oda etkiliyor büyümelerini :5::5:

Ben duphaston kullaniyorum 1 subattan sonra yeniden sahalara inicem :31: büyüdü büyümedi derdi ozaman baslicak :26:

hayirlisi insallah.. Bu arada agri ignelerinde etkisi olabilir, büyümeninde :34:

güzel haberlerle gel insallah pazartesi, kafana takmamaya calis canim biliyorum kolay degil ama oda etkiliyor büyümelerini :5::5:

Ben duphaston kullaniyorum 1 subattan sonra yeniden sahalara inicem :31: büyüdü büyümedi derdi ozaman baslicak :26:

hayirlisi insallah.. Bu arada agri ignelerinde etkisi olabilir, büyümeninde :34:

Hayırlısı canım inş. güzel sonuçlar alırız hepimizde,duphaston regl gelmesi için mi kullanıyorsn?düzenleyici ilaç mı o?

Selam kızlar ; aynı sıkınt bendede var dirençli bi pko luym..Bu ayki klomenle de 2 folikül oluştu ama öle kalakaldı büyümedi.. :41: git gel sürekli hastaneye yumurta takibindeym 2 aydır.. Ne olacak böyle bilmiyorum öbür aya gonal f başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı çok sıkıcı bi süreç..:31:

Hayırlısı canım inş. güzel sonuçlar alırız hepimizde,duphaston regl gelmesi için mi kullanıyorsn?düzenleyici ilaç mı o?

insallah canim :)
evet reglim gelsin diye kullaniyorum yoksa kendi kendime regl olamiyorum malesef :50:

Selam kızlar ; aynı sıkınt bendede var dirençli bi pko luym..Bu ayki klomenle de 2 folikül oluştu ama öle kalakaldı büyümedi.. :41: git gel sürekli hastaneye yumurta takibindeym 2 aydır.. Ne olacak böyle bilmiyorum öbür aya gonal f başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı çok sıkıcı bi süreç..:31:

Selam canim.

Bende ayniyim dirençli çiktim baya :31:
Gonal-F le iyi sonuç aliniyor genelde umarim bi dahaki aya basariyla sonuçlanir.

Hakkaten çok sıkıcı dedigin gibi, en zoruda gün geçmiyor beklemek zor geliyor :26:

2 ay mi oldu tedaviye baslayali? Hakkimizda hayirlisi :31:

Back