• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

canim sogan kürüne keske baslamasaydin simdiden, onun yerine incir veya bal kürü yap.. Sogani daha cok adet olamayanlara öneriyorlar yumurtasi büyümeyenlere degil.

baska bi ilaç vermedi mi doktorun? Moralini bozma geç büyüyecekler demekki bunada sukur guzel bence 10 mm keske benimde oyle olsa 8inci günümde :53:

8. günde 10 mm iyimiki ama dr 16 olmalıydı dedi :44:
başka ilaç vermedi canım perşembe verir geçen ayda öyle ikinci gidişimde duphaston verdi..
bende piko var canım soğan kürü iyi geliyomuş pikolulara yumurta büyümesine yardımcı oluyomuş..

Amin canım inşaallah....Çarşamba yine kontrolüm var doktorumla konuşacağım...iğne bitiyor yenisini yazacak umarım büyürlerde gerek kalmaz.Zorlu bir süreçmiş onu anladım, başlarda cesaret edememiştim zaten tedaviye...Allah yar ve yardımcımız olsun...

insallah gerek kalmaz ya, gerçekten zorlu bi süreç, sürekli kontrol altinda olmak, ilaç igne kullanmak kolay olmuyor :50:
Amin canim! güzel haberler ver insallah :31:

8. günde 10 mm iyimiki ama dr 16 olmalıydı dedi :44:
başka ilaç vermedi canım perşembe verir geçen ayda öyle ikinci gidişimde duphaston verdi..
bende piko var canım soğan kürü iyi geliyomuş pikolulara yumurta büyümesine yardımcı oluyomuş..

Aslinda normal bi insanda tabiki iyi bi rakam olmazdi ama benim sonuçlarima göre çok iyi, 16inci günde bile 10'u zor buluyordum ben ilk zamanlar :31: o yüzden üzme kendini :26:
Bende de pko sendromu var sogan kürünü iyi arastir arkadasim yinede emin ol ondan pek emin degilim ben :26:

insallah gerek kalmaz ya, gerçekten zorlu bi süreç, sürekli kontrol altinda olmak, ilaç igne kullanmak kolay olmuyor :50:
Amin canim! güzel haberler ver insallah :31:

Aslinda normal bi insanda tabiki iyi bi rakam olmazdi ama benim sonuçlarima göre çok iyi, 16inci günde bile 10'u zor buluyordum ben ilk zamanlar :31: o yüzden üzme kendini :26:
Bende de pko sendromu var sogan kürünü iyi arastir arkadasim yinede emin ol ondan pek emin degilim ben :26:

görümcemde klomenle soğan kürü yapmıştı büyümüşlerdi banada yap dedi canım yinede araştırıcam sağol..

çatlatma iğnesini yaptım bu defa yaparken nedense cok panıktım.

Allah yardımcımız olsun hiç kolay şeyler yaşamıyoruz hiç birimiz.

Bizi bizden başka en iyi anlayamaz...

Tatlıkedicim,evet rahim filmi sorun olmasa dahi öneriliyor

kullanılan ilaçlar mikrop vs seyleride temizlemiş oluyormus.

Bu arada birşey sorucam,çatlatma iğnesini yaptıgımız günüdemi sayıyoruz 15 gün sonrası için

yoksa iğneyi yaptıgımız gün sayılmıycak mı bilgin var mı:26:

görümcemde klomenle soğan kürü yapmıştı büyümüşlerdi banada yap dedi canım yinede araştırıcam sağol..

:54::54::54:

çatlatma iğnesini yaptım bu defa yaparken nedense cok panıktım.

Allah yardımcımız olsun hiç kolay şeyler yaşamıyoruz hiç birimiz.

Bizi bizden başka en iyi anlayamaz...

Tatlıkedicim,evet rahim filmi sorun olmasa dahi öneriliyor

kullanılan ilaçlar mikrop vs seyleride temizlemiş oluyormus.

Bu arada birşey sorucam,çatlatma iğnesini yaptıgımız günüdemi sayıyoruz 15 gün sonrası için

yoksa iğneyi yaptıgımız gün sayılmıycak mı bilgin var mı:26:

Amin canim haklisin kolay degil Allah sabirlar versin bize :31:

Panik olmasaydin keske, panik oldukça daha çok hata yapiyoruz, ben Gonal F'in birini kirmistim yanlislikla :1: gittim bidaha yazdirdim doktora :26:

catlatma ignen nasil bisey kalem gibi acip direk yapilandan mi ?

Korkucak bisey yok canim eger sen yapamiyorsan esin ayarlasin sen yap. Bisekilde alisiliyor ama :31:

Valla canim ben garanti olsun diye saymiyorum çatlatma ignesini yaptigim günü :26: bu ay ilk kez çatladi ama yinede umudum olmadigi için günde sayamiyorum :50:

:54::54::54:

Amin canim haklisin kolay degil Allah sabirlar versin bize :31:

Panik olmasaydin keske, panik oldukça daha çok hata yapiyoruz, ben Gonal F'in birini kirmistim yanlislikla :1: gittim bidaha yazdirdim doktora :26:

catlatma ignen nasil bisey kalem gibi acip direk yapilandan mi ?

Korkucak bisey yok canim eger sen yapamiyorsan esin ayarlasin sen yap. Bisekilde alisiliyor ama :31:

Valla canim ben garanti olsun diye saymiyorum çatlatma ignesini yaptigim günü :26: bu ay ilk kez çatladi ama yinede umudum olmadigi için günde sayamiyorum :50:

çatlatma iğnesiyle bu ay ki tedavi sonlanmış oldu,

diğer aya demek istemiyorum umarım gerek kalmaz tabii yeniden iğnelere ama

kendi kendime iğneleri yaptıgıma bile halen inanamıyorum : )

bende içinde toz olan mınık şişesini kırdım yere düşürdüm sonra o boşa gitti tabi yeni kutuya geçtik.

resmen sınanıyoruz allahımmm yardımcımız olsun.

Bende saymayayım ozaman bugünü sonra hayal kırıklıgı olmasın:31:

çatlatma iğnesiyle bu ay ki tedavi sonlanmış oldu,

diğer aya demek istemiyorum umarım gerek kalmaz tabii yeniden iğnelere ama

kendi kendime iğneleri yaptıgıma bile halen inanamıyorum : )

bende içinde toz olan mınık şişesini kırdım yere düşürdüm sonra o boşa gitti tabi yeni kutuya geçtik.

resmen sınanıyoruz allahımmm yardımcımız olsun.

Bende saymayayım ozaman bugünü sonra hayal kırıklıgı olmasın:31:

ayy iyiki yedekte varmis :9: bende bazen inanamiyorum kendime igne yapmama ama Allahtan hiç acimiyormus :ssz:

insallah bi dahaki aya gerek kalmaz ilaca milaca :emir_bebek:

tatlı kedi canım yumurtlama takibimde 8. gün demiştim yanlış hesaplamışım 10. gün bugün...
çatlatma iğnesinden sonra çatladığını nasıl anlıyosunuz ultrasondamı kandamı bakılıyo...

tatlı kedi canım yumurtlama takibimde 8. gün demiştim yanlış hesaplamışım 10. gün bugün...
çatlatma iğnesinden sonra çatladığını nasıl anlıyosunuz ultrasondamı kandamı bakılıyo...

Selam cano, olsun geçte olsa büyüyecektir insallah bu ay canim, bozma moralini sen :31:
çatlatma ignesinden 3/4 gün sonra kanda progesterona bakiliyor. Eger 1'den yüksekse çatlama olusmus demektir. Doktorun verdi mi kan tahlili ?

Selam cano, olsun geçte olsa büyüyecektir insallah bu ay canim, bozma moralini sen :31:
çatlatma ignesinden 3/4 gün sonra kanda progesterona bakiliyor. Eger 1'den yüksekse çatlama olusmus demektir. Doktorun verdi mi kan tahlili ?

selam canım..inş büyürler bakıcaz perşembe belli olur...
soğan kürüne devam edemedim midem alt üst oldu :ssz::ssz: eşim bal alıcak tarçın çörek otu yapıcam..
iğne aşamasına bi gelemedikki canım kan istemedi...

selam canım..inş büyürler bakıcaz perşembe belli olur...
soğan kürüne devam edemedim midem alt üst oldu :ssz::ssz: eşim bal alıcak tarçın çörek otu yapıcam..
iğne aşamasına bi gelemedikki canım kan istemedi...

anladim canim :31:

sogan kürünü annemde denedi uzun süre adet olamadigindan cok agir kokuyormus tiksinmisti :37:
inciride dene onunda faydasi var gerçekten :31: aksamlari 3 4 tane ye simdi kürü yapmaya geç kaldin adetinden sonra basliosun cunku :31:

Son düzenleme:
anladim canim :31:

sogan kürünü annemde denedi uzun süre adet olamadigindan cok agir kokuyormus tiksinmisti :37:
inciride dene onunda faydasi var gerçekten :31: aksamlari 3 4 tane ye simdi kürü yapmaya geç kaldin adetinden sonra basliosun cunku :31:

tamam canım incirde yerim...
bugün benim doğum günüm 25 oldum :-D

canım pko vardı sanırım değilmi sende..
geçen gün saraçoğlunu dinledim pko olanlar incirden uzak dursunlar kesinlikle yemesinler dedi..

bu arada doğum günün kutlu olsun..yeni yaşında inşş anne olursunnn:16::16:

Merhaba arkadaşlar çok mutsuzum :14:
Bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım 10mm de kaldı büyümüyorlar ilacın dozunu artırdık.Ne yapacağım böyle çok üzülüyorum...:43:

Aaa tesadüfün böylesi bende dün 26 oldum :9:
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsin :54: Herkesede nasip etsin insallah...

Merhaba arkadaşlar çok mutsuzum :14:
Bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım 10mm de kaldı büyümüyorlar ilacın dozunu artırdık.Ne yapacağım böyle çok üzülüyorum...:43:

Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz :5:

Son düzenleme:
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsin :54: Herkesede nasip etsin insallah...

Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz :5:

Yok canım merional 75 veya menagon dedi merional buldum yine aldım.bu kez 1,5 ölçü olarak deneyeceğiz.inş. büyür de yüzümüz güler hayırlısıyla...çok zor bekleyiş içinde olmak sürekli kontrol altında olmak,Allah yardımcımız olsun. Sen ne yaptın tatlı kedi senin durumun nedir?

Yok canım merional 75 veya menagon dedi merional buldum yine aldım.bu kez 1,5 ölçü olarak deneyeceğiz.inş. büyür de yüzümüz güler hayırlısıyla...çok zor bekleyiş içinde olmak sürekli kontrol altında olmak,Allah yardımcımız olsun. Sen ne yaptın tatlı kedi senin durumun nedir?

Hmm tanimiyorum o ilaci canim, igne mi yine?
Insallah güler yüzümüz canim Rabbim nasip etsin insallah.

Ben 16 ocakta ovitrelle yaptim simdide duphaston kullaniyorum adetim gelsinde rahim filmi çekincem bir dahaki aya onu bekliyorum.
Yani bu aralar pek vericek haberlerim yok, sizlerden bekliyorum güzel haberleri :)

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm :43::43:

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm :43::43:

Esescim Rabbim yâr ve yardimcin olsun insAllah.
Stres yapma kendine, Allah'in izniyle güzel geçicektir. Sansin bol olsun, saglikli bi bebis seninle olsun insAllah :54:
Haberlerini ver olur mu bende çok merak ediyorum nasil bi süreç oldugunu :26:
Sonucu ne zaman alirsin acaba?

Esescim Rabbim yâr ve yardimcin olsun insAllah.
Stres yapma kendine, Allah'in izniyle güzel geçicektir. Sansin bol olsun, saglikli bi bebis seninle olsun insAllah :54:
Haberlerini ver olur mu bende çok merak ediyorum nasil bi süreç oldugunu :26:
Sonucu ne zaman alirsin acaba?

yarını bi atlatabilirsemmm :43::43:
hiç bilmiorum ilk deneemem olcak cnm ?
Sen ne asamadasın?kac yıllık evlisin? :44::44:

Back