- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
sağol tatlıkedi inş. güzel haberler veririm.
yumurtalıklar büyüdükten sonra ovitrelle çatlatma iğnesi verdi sanırım onu yapacağım.bekliyorum kontrollere gidiyorum doktorumun söylediği günlerde.... Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Hadi bakalim ne zamana yapicaksin ovitrelle'i?
Beraber gün sayalim
mrb tatlıkedi bende aynı sorunu yasıyordum yumurtalar olması gereken boyuta gelmemişlerdi ben bu ay bal-tarcın-çörekotu kuru kullandım ve bu ay reglımın 12. gununde yumurtam 19 mm olustu ve dunde ovitrelle caylama iğnesi yaptırdım bence sende kürlerle bi sansını denemelisin inş vesile olurlarda bebeklerimizi kucagımıza alırız...
Merhaba emirbebek
Tedavimin baslarinda incir kürü kullanmistim 2 ay ve simdi anliyorum ki sayesinde cok cok iyi büyümüstü yumurtalarim.
Ama malesef incire alerjim cikti bileklerimde çok kasinti olustu 2 ay boyunca.
Bi sonraki adetim baslasin bu seferde senin gibi bal-tarçin-çörek otu karisimini denicem canim çok saol yardimin için
Insallah dedigin gibi vesile olur bütün bu emeklerimiz, Rabbim nasip eder bizede
bır ay klomwn kullandım 2 tane 18 mm yumurta olustu ama malesef bı sonuc olmadı.. polikistikover var bende de ama su 5 aydır falan 32 gunde bır adetım duzende ama yumurtlama gunlerımde hıc yumurtalıklarımda sancı falan olmuyo acaba yumurtam gelısmıyo mu yada gelısıp catlamıyo mu olsun artık bebıslerımız yaaa :'(
Yumurtan gelisiyorda çatlamiyor olabilir arkadasim. Tahmini çatlama gününden sonra kan tahlili istesen doktordan progesteron hormonu için. Cünkü o hormon catlamanin gerceklesip gerceklesmedigini gösteriyormus.
Hep takip altinda olmak gerekiyor sorunu bulana kadar. Ondan sonrada çözüme basvurulmali :26:
bende klomen iciyorum salı gidicem insallah yumurtam büyümüstür
kaç klomen kullandin ve sali kaçinci günün olcak?
Haberlerini ver mutlaka canim !
Son düzenleme: