- 3 Temmuz 2009
- 149
- 118
- 333
Günaydin canlar
Dene bakalim büsracim sonucta ilac degil bisey degil faydasi var bol bol
Insallah tutarda ilaca gerek kalmaz Regl tarihin ne zamandi ?
Cano
Ben bu ay duphaston alirken 7inci günde oldum ya daha kutuyu bitirmeme 3 ilaç kalmisti. Yinede ilaci almaya devam ettim ama sanirim iyi etmedim cünkü reglim 10 gün sürdü...
Belirtisizde hamile olan çok kafana takma belirtileri insallah vardir canim
Aydunya
Ben geliyordum ama yazcak bisey bulamiyordum regli olunca Simdi artik gün gün yazarim bi sonraki regle kadar
Cumartesi igne vurdun demek hadi hayirlisi, kaçtaydi yumurtalarin son kontrolde?
Agri bende de oluyor catlatma ignesinden sonra malesef Demek çok büyüdügündenmis geçen ay 28mm miydi ne vuruldugumda
Allah korusun ya yumurta burkulmasi neden olurmus ki? :26:
16mm 18mm di yumurtam çoktu diğerleri yeni yeni oluşmuştu 8mm 9mm olanlar vardı canım son bi iğne daha yazdı kontrolün olduğu akşam büyütücü iğnelerden yaptım ertesi sabah çatlatma iğnemi vurdm Pazartesi sabah kıvranıyodum ağrıdan gece de çok ağrıdı,sancı gibiydi...yumurtalık burkulması yumurtanın kendi etrafında döndüğüne tutunduğu bağlar da döner ve burkulurmuş, bunun sonucunda bu bağların içerisinde bulunan kan damarları tıkanır veya kan akımı güçleşirmiş(Allah Korusun) bu durumda ameliyat gerektirirmiş.öyle işte tatlı kedi zırt bırt aklıma bişey geliyor doktoru arayasım geliyo 15 gün gelmene gerek yok bekle demişti son kontrolümde bu ağrı aklımı kurcalıyor düşünmeden edemiyorum.