• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Günaydin canlar :3:

Dene bakalim büsracim sonucta ilac degil bisey degil faydasi var bol bol :34:
Insallah tutarda ilaca gerek kalmaz :31: Regl tarihin ne zamandi ?

Cano :16:

Ben bu ay duphaston alirken 7inci günde oldum ya daha kutuyu bitirmeme 3 ilaç kalmisti. Yinede ilaci almaya devam ettim ama sanirim iyi etmedim cünkü reglim 10 gün sürdü...

Belirtisizde hamile olan çok kafana takma belirtileri insallah vardir canim :49:

Aydunya :16:

Ben geliyordum ama yazcak bisey bulamiyordum regli olunca :30: Simdi artik gün gün yazarim bi sonraki regle kadar :9:

Cumartesi igne vurdun demek hadi hayirlisi, kaçtaydi yumurtalarin son kontrolde?
Agri bende de oluyor catlatma ignesinden sonra malesef :50: Demek çok büyüdügündenmis :53: geçen ay 28mm miydi ne vuruldugumda :53:

Allah korusun ya yumurta burkulmasi neden olurmus ki? :26:

16mm 18mm di yumurtam çoktu diğerleri yeni yeni oluşmuştu 8mm 9mm olanlar vardı canım son bi iğne daha yazdı kontrolün olduğu akşam büyütücü iğnelerden yaptım ertesi sabah çatlatma iğnemi vurdm Pazartesi sabah kıvranıyodum ağrıdan gece de çok ağrıdı,sancı gibiydi...yumurtalık burkulması yumurtanın kendi etrafında döndüğüne tutunduğu bağlar da döner ve burkulurmuş, bunun sonucunda bu bağların içerisinde bulunan kan damarları tıkanır veya kan akımı güçleşirmiş(Allah Korusun) bu durumda ameliyat gerektirirmiş.öyle işte tatlı kedi zırt bırt aklıma bişey geliyor doktoru arayasım geliyo 15 gün gelmene gerek yok bekle demişti son kontrolümde bu ağrı aklımı kurcalıyor düşünmeden edemiyorum.

16mm 18mm di yumurtam çoktu diğerleri yeni yeni oluşmuştu 8mm 9mm olanlar vardı canım son bi iğne daha yazdı kontrolün olduğu akşam büyütücü iğnelerden yaptım ertesi sabah çatlatma iğnemi vurdm Pazartesi sabah kıvranıyodum ağrıdan gece de çok ağrıdı,sancı gibiydi...yumurtalık burkulması yumurtanın kendi etrafında döndüğüne tutunduğu bağlar da döner ve burkulurmuş, bunun sonucunda bu bağların içerisinde bulunan kan damarları tıkanır veya kan akımı güçleşirmiş(Allah Korusun) bu durumda ameliyat gerektirirmiş.öyle işte tatlı kedi zırt bırt aklıma bişey geliyor doktoru arayasım geliyo 15 gün gelmene gerek yok bekle demişti son kontrolümde bu ağrı aklımı kurcalıyor düşünmeden edemiyorum.

Allah korusun canim ya düsünmemeye çalis sonuçta öyle birsey olsaydi agrilarin devam ederdi :26:

Yumurtalarin çok güzel büyümüs masallah :nazar: Sen sonuca odaklan insallah güzel seyler olcak. Dedigim gibi kendini çok üzme kafani buna takipta. Ugraslar bul kendine unutmaya kafani dagitmaya calis :26:

Allah korusun canim ya düsünmemeye çalis sonuçta öyle birsey olsaydi agrilarin devam ederdi :26:

Yumurtalarin çok güzel büyümüs masallah :nazar: Sen sonuca odaklan insallah güzel seyler olcak. Dedigim gibi kendini çok üzme kafani buna takipta. Ugraslar bul kendine unutmaya kafani dagitmaya calis :26:

sağol tatlı kedi hayırlısıyla güzel haberler veririm sizlere inş.desteğin için tşk ederim:34:

sağol tatlı kedi hayırlısıyla güzel haberler veririm sizlere inş.desteğin için tşk ederim:34:

Ne demek canim bunun için burdayiz ki, gerçek hayatta paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz burda :54:
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz :54: herkesinde ... :31:

Ne demek canim bunun için burdayiz ki, gerçek hayatta paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz burda :54:
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz :54: herkesinde ... :31:

arada batıyormuş gibi oluyor kasıklarıma normal mi acaba oturup kalkarken biraz sorun oluyor hafif hafif ağrılar var sendede oluyormuydu

arada batıyormuş gibi oluyor kasıklarıma normal mi acaba oturup kalkarken biraz sorun oluyor hafif hafif ağrılar var sendede oluyormuydu

oturup kalkarken degilde, gerinirken esnerken falan kramplar giriyordu bendede.
ignenin ilacin etkisi herkeste farkli gösteriyor kendini :26:

benim kırmızılar geldi kızlar moralim bozuldu bu ayda olmadı napıcaz yaa :-(

isyancım hamile olabilirmisin nasıl geçti bu ay verimlimiydi :9::9:
valla canımm adete 1 hafta kalaya kadar gün aşırı çalışma yaptık diyebilirimm..
ama adetim gelmedi..
benim adetim kahve akıntı bile başlar..
ama ben normalde 27 günde olurum..26. gün kahveler gelir 27. gün adet kanımda gelmiş olur..
bu ay 27.nin gecesinde çok az beyaz akıntı içinde kan gördüm..
3 gün oldu bugün 30. gün ara ara kahve akıntı gelio ama adet kanına dönmedi bekliyorum adetim gelcek diyeee :1::1:

benim kırmızılar geldi kızlar moralim bozuldu bu ayda olmadı napıcaz yaa :-(

cano yeni ay yeni umutlar bozma moralini napicaz yeniden basliyoruz çalismalara :34:

bu ayki tedavin nasil olcak ?

benimde gelemedii yaaa :5::5::5:
kahve akıntı gelio devamı yok..bugün 3. gün sökülceksen sökül kardeşimm adama stres yaptırma yaaa :47::47:

isyan acep acep o yerlesme kanamasi olmasin :23:
bi kan testi yaptirsana :23:

cano yeni ay yeni umutlar bozma moralini napicaz yeniden basliyoruz çalismalara :34:

canım benim adetimde kahve akıntı ile başlardı ama böle geç gelmezdi sadece ve bir gün sürerdi..bende ondan bekliyorum..hiç test yaptırasımm yokkk:36::36:

canım benim adetimde kahve akıntı ile başlardı ama böle geç gelmezdi sadece ve bir gün sürerdi..bende ondan bekliyorum..hiç test yaptırasımm yokkk:36::36:

benimkide öyle baslar ama ne bileyim kahverengi akintinin üç gün sürdügü hiç görülmemistir :1:
yahu ne meraksizsin :27:
yaptirirsan haber ver ama :34:

valla canımm adete 1 hafta kalaya kadar gün aşırı çalışma yaptık diyebilirimm..
ama adetim gelmedi..
benim adetim kahve akıntı bile başlar..
ama ben normalde 27 günde olurum..26. gün kahveler gelir 27. gün adet kanımda gelmiş olur..
bu ay 27.nin gecesinde çok az beyaz akıntı içinde kan gördüm..
3 gün oldu bugün 30. gün ara ara kahve akıntı gelio ama adet kanına dönmedi bekliyorum adetim gelcek diyeee :1::1:

9 ay gelmesin inş kışşşşşş kışşşşşşş de şeytanlara :9::9::9::9::9::9::9:

benimkide öyle baslar ama ne bileyim kahverengi akintinin üç gün sürdügü hiç görülmemistir :1:
yahu ne meraksizsin :27:
yaptirirsan haber ver ama :34:

canım 7 aydır hayal kırıklığından sonra bu rahatlık oldu bende..daha önce 5 gün önceden test yaptığım oldu ama bu sefer içimde bir rahatlık var..içimdeki ses yaptırma diyoe bende onu dinliyorummm :16::16:
9 ay gelmesin inş kışşşşşş kışşşşşşş de şeytanlara :9::9::9::9::9::9::9:

kışş kışş cinler kışşş..yallah cinler yallahhh :9::9:

evet tatlım yeni ay yeni umut bu ayda klomen kullanıcam günde 4 taneye çıkıcak dozu bu seferde büyümezse nolucak bilmiyorum :31: arkadaşım tüp bebek merkezinde hamile kaldı ikizlerine banada önerdi çok iyi bi prof var Bülent bey duymuşsundur ona gidicem muayene olucam ve eşimin testlerini orda yaptırıcaz yeniden bakalım o ne dicek

canım 7 aydır hayal kırıklığından sonra bu rahatlık oldu bende..daha önce 5 gün önceden test yaptığım oldu ama bu sefer içimde bir rahatlık var..içimdeki ses yaptırma diyoe bende onu dinliyorummm :16::16:

kışş kışş cinler kışşş..yallah cinler yallahhh :9::9:

kız sen hastanede çalışmıyonmu ver ordan bi kan sende rahatla bizde yahu :9::9:

güzel haberler almaya ihtiyacımız var :52::52::52:

kız sen hastanede çalışmıyonmu ver ordan bi kan sende rahatla bizde yahu :9::9:

güzel haberler almaya ihtiyacımız var :52::52::52:
yok anacımm vermicemm..7 aydır veriyorum artık hemşireler bana gariban gibi bakıyor..
bu sefer garantiye almadan vermicemm.. beklicemm biraz dahaaa :36::36:

yok anacımm vermicemm..7 aydır veriyorum artık hemşireler bana gariban gibi bakıyor..
bu sefer garantiye almadan vermicemm.. beklicemm biraz dahaaa :36::36:

hahaaahaaaaaa gariban gibimi :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
banada eczanedeki kızlar öyle klomen alırken öyle bakıyolar sanki bide bişeyler soruyolar niye olmuyo falan :9::9::9:

kızlar evet bende çok uğraştım 2. çocuğumda bütün hapları kullandım ama fayda etmedi
sonra bitkisel olarak internetten araştırdım ve ne varsa uyguladım ve İbrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için olan bitkisel yöntemi denedim ya 2 ya 3 ay rabbim verdi ve bir oğlum oldu ( kaan emirim ) arkadaşlarıma dedim onlarında oldu bakın bi deneyin derim

Back