canim sogan kürüne keske baslamasaydin simdiden, onun yerine incir veya bal kürü yap.. Sogani daha cok adet olamayanlara öneriyorlar yumurtasi büyümeyenlere degil.
baska bi ilaç vermedi mi doktorun? Moralini bozma geç büyüyecekler demekki bunada sukur guzel bence 10 mm keske benimde oyle olsa 8inci günümde
Amin canım inşaallah....Çarşamba yine kontrolüm var doktorumla konuşacağım...iğne bitiyor yenisini yazacak umarım büyürlerde gerek kalmaz.Zorlu bir süreçmiş onu anladım, başlarda cesaret edememiştim zaten tedaviye...Allah yar ve yardımcımız olsun...
8. günde 10 mm iyimiki ama dr 16 olmalıydı dedi :44:
başka ilaç vermedi canım perşembe verir geçen ayda öyle ikinci gidişimde duphaston verdi..
bende piko var canım soğan kürü iyi geliyomuş pikolulara yumurta büyümesine yardımcı oluyomuş..
insallah gerek kalmaz ya, gerçekten zorlu bi süreç, sürekli kontrol altinda olmak, ilaç igne kullanmak kolay olmuyor
Amin canim! güzel haberler ver insallah
Aslinda normal bi insanda tabiki iyi bi rakam olmazdi ama benim sonuçlarima göre çok iyi, 16inci günde bile 10'u zor buluyordum ben ilk zamanlaro yüzden üzme kendini :26:
Bende de pko sendromu var sogan kürünü iyi arastir arkadasim yinede emin ol ondan pek emin degilim ben :26:
görümcemde klomenle soğan kürü yapmıştı büyümüşlerdi banada yap dedi canım yinede araştırıcam sağol..
çatlatma iğnesini yaptım bu defa yaparken nedense cok panıktım.
Allah yardımcımız olsun hiç kolay şeyler yaşamıyoruz hiç birimiz.
Bizi bizden başka en iyi anlayamaz...
Tatlıkedicim,evet rahim filmi sorun olmasa dahi öneriliyor
kullanılan ilaçlar mikrop vs seyleride temizlemiş oluyormus.
Bu arada birşey sorucam,çatlatma iğnesini yaptıgımız günüdemi sayıyoruz 15 gün sonrası için
yoksa iğneyi yaptıgımız gün sayılmıycak mı bilgin var mı:26:
Amin canim haklisin kolay degil Allah sabirlar versin bize
Panik olmasaydin keske, panik oldukça daha çok hata yapiyoruz, ben Gonal F'in birini kirmistim yanlisliklagittim bidaha yazdirdim doktora :26:
catlatma ignen nasil bisey kalem gibi acip direk yapilandan mi ?
Korkucak bisey yok canim eger sen yapamiyorsan esin ayarlasin sen yap. Bisekilde alisiliyor ama
Valla canim ben garanti olsun diye saymiyorum çatlatma ignesini yaptigim günü :26: bu ay ilk kez çatladi ama yinede umudum olmadigi için günde sayamiyorum
çatlatma iğnesiyle bu ay ki tedavi sonlanmış oldu,
diğer aya demek istemiyorum umarım gerek kalmaz tabii yeniden iğnelere ama
kendi kendime iğneleri yaptıgıma bile halen inanamıyorum : )
bende içinde toz olan mınık şişesini kırdım yere düşürdüm sonra o boşa gitti tabi yeni kutuya geçtik.
resmen sınanıyoruz allahımmm yardımcımız olsun.
Bende saymayayım ozaman bugünü sonra hayal kırıklıgı olmasın
tatlı kedi canım yumurtlama takibimde 8. gün demiştim yanlış hesaplamışım 10. gün bugün...
çatlatma iğnesinden sonra çatladığını nasıl anlıyosunuz ultrasondamı kandamı bakılıyo...
Selam cano, olsun geçte olsa büyüyecektir insallah bu ay canim, bozma moralini sen
çatlatma ignesinden 3/4 gün sonra kanda progesterona bakiliyor. Eger 1'den yüksekse çatlama olusmus demektir. Doktorun verdi mi kan tahlili ?
selam canım..inş büyürler bakıcaz perşembe belli olur...
soğan kürüne devam edemedim midem alt üst oldueşim bal alıcak tarçın çörek otu yapıcam..
iğne aşamasına bi gelemedikki canım kan istemedi...
anladim canim
sogan kürünü annemde denedi uzun süre adet olamadigindan cok agir kokuyormus tiksinmisti
inciride dene onunda faydasi var gerçektenaksamlari 3 4 tane ye simdi kürü yapmaya geç kaldin adetinden sonra basliosun cunku
tamam canım incirde yerim...
bugün benim doğum günüm 25 oldum :-D
tamam canım incirde yerim...
bugün benim doğum günüm 25 oldum :-D
Merhaba arkadaşlar çok mutsuzum
Bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım 10mm de kaldı büyümüyorlar ilacın dozunu artırdık.Ne yapacağım böyle çok üzülüyorum...
Aaa tesadüfün böylesi bende dün 26 oldum
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsinHerkesede nasip etsin insallah...
Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz
Yok canım merional 75 veya menagon dedi merional buldum yine aldım.bu kez 1,5 ölçü olarak deneyeceğiz.inş. büyür de yüzümüz güler hayırlısıyla...çok zor bekleyiş içinde olmak sürekli kontrol altında olmak,Allah yardımcımız olsun. Sen ne yaptın tatlı kedi senin durumun nedir?
Aaa tesadüfün böylesi bende dün 26 oldum
Dogum günün kutlu olsun canim yeni ya$imiz ikimizede saglik, mutluluk, saglikli bi bebis getirsinHerkesede nasip etsin insallah...
Merhaba canim, Gonal-F mi verdi yine doktor? Allah hakkimizda hayirlisini versin canim üzme kendini er yada geç büyüyecek insallah yumurtalarimiz
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
Esescim Rabbim yâr ve yardimcin olsun insAllah.
Stres yapma kendine, Allah'in izniyle güzel geçicektir. Sansin bol olsun, saglikli bi bebis seninle olsun insAllah
Haberlerini ver olur mu bende çok merak ediyorum nasil bi süreç oldugunu :26:
Sonucu ne zaman alirsin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?