Insallah canim insallahnedense herkes ayni diyor kafaniza takmadiginiz anda oluyor diye
anca basima gelince inanicam sanirim buna
malesef öle canıkom bende hıc ınanmıyordum hatta ıhtımal bıle vermıyordum ama ıste hıc ummadıgın anda oluyo butun olmayanlara dua edıyorum allah ısteyen herkese versın cok sukurrr benım oldu darısı olmayanların basına :)
kızlar adet oldum ikinci aşılamam da negatif çok üzgünüm,sıkıntılıyım ama hayırlı olan böyleymiş yapacak bir şey yok
Hakkimizda hayirlisi canim :26:
Bendede iyi haberler yok malesef. Bu hafta sadece 1 günün içinde 5 tane igne vurundum sonuç yine yok yok yok büyümüyorlar.
Birakiyorum tedaviyi çok yoruldum pesinde kosmaktan.
Gelecegi varsa o bana gelsin ben aramicam artik
mrb canım bende aynı sen gbiyim ilacsız adet olamıyorum.pko var.yumurtam 3 klomenle 16,5 oldu adetiimin 17.günündeyim.pazartesi bidaha gidicem catlatma iğnesi vermedi.zor büyüyor(
Merhaba canim
Neden böyle inatçi yumurtaliklarimiz var anlamiyorum, isimiz çok zor, Allah yardimcimiz olsun insallah.
Catlatmayi tam olgunlasmadan vermiyorlar insallah bugün güzel haberler alirsinda yaparsin çatlatma ignenide
Haber ver olur mu
Ben artik kararimi verdim tedaviye klomen ve gonal-f le devam etmicem sonuç alamiyorum
canım bende günde 3 klomenle zar zor 16 oldu bugün gidicem ama ümidim yok büyüdügü sanmıyorum .yapmadıgım kür kalmadı bu ay gene tık yok.insallah canım haber ederim gelinceklomen banada cok etki etmedi bakalım önümüzdeki ay ne verecek:26:
Bi sonraki ay ya daha fazla klomen olur yada ignelere baslayabilirsin
Resmen ezberledik artik doktorlarin ne vericegini
Kürler ise yaramadi demissin incir kürüde mi büyütmedi ? Cünkü benim iyi büyümüsü incir kürüyle
simdi geldim doktordan 15 mm olmus dahada küçülmüş bu ay umudum kalmadı.incir kürünü yapmadım canım bu ay sogan kürü bal tarcın yedim yakı yapıstırdım.sonraki aya üniversiteye gidecegim.
yapma yaaa
çok üzüldüm canim ama hakkimizda hayirlisi böyleymis napalim. Insallah beklemedigin anda gelir sana bebegin
insallah canım cok mutsuzum ya.hiçö cocugum olmayacak gibi geliyor.sanki esim kötü davranyo gibi gelyo bana bebek olmadıgı için.psikolojim bozuldu biraz:26:
Canım sen daha tazecik gelinsin sen şimdiden böyle düşünürsen ya ben napiyim pfff çok sıkıldım çokinsallah canım cok mutsuzum ya.hiçö cocugum olmayacak gibi geliyor.sanki esim kötü davranyo gibi gelyo bana bebek olmadıgı için.psikolojim bozuldu biraz:26:
Canım sen daha tazecik gelinsin sen şimdiden böyle düşünürsen ya ben napiyim pfff çok sıkıldım çok
Amin canım bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim banada inşallahInanamiyorum ben görmemistim bile 1 aylik gelin oldugunu
saol Nargazeli farkettirdigin için. Allah sanada nasip eder insallah en kisa zamanda bu arada
Amin canım bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim banada inşallah
öncelikle rabbim şifa versin.bendede çikolata kisti var.eşimdede sorun var.1 aşılama 1 tüp denedik olmadı.aşılamada göbekten iğneleri oluyorsun yumurtaların yeterince büyüyünce ovitrelle iğneni vuruyorsun tahmini çatlama zamanına göre zpermi enjekte ediyorlar içine.yani sanırım sana tüp bebek gibi gözüküyor..tüp bebekte çatlatma iğneni vurduktan sonra yumurtaların dışarıda döllenip yerleştiriliyor..hakkında hayırlısı olsun..merhaba arkadaslar.
Kendimi tanitayim kisaca: 1 buçuk yillik evli, ilk 6 ay dogum kontrol hapi ile ikinci 6 ay ise dogal yolla korunarak bir yilimizi doldurduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik.
Küçüklügümden beri kendi kendime adet göremedigim için korunmayi birakir birakmaz doktora tedaviye baslamak istedigimi söyledim. Yaklasik agustos 2013'ten beri tedavi altindayim su anda.
ılk aylar duphaston (adet söktürücü) + klomenle denedik. Yumurtalarim büyüdü fakat çatlamadi.
3üncü aydan sonra yumurtalar çok geç büyümeye basladi. Hâl böyle olunca doktor gonal-f verdi büyüttük ve ovitrelle (çatlatma ignesi) ile çatlatmak istedik. Doktor çatlamanin oldugunu söyledi ama tutmadi ilk ovitrelle denememde.
Bu ay hem klomen hem gonal-f kullandim ! Yumurtalarim 20inci günde hâlâ 17mm di kontrole gittigimde. Doktorda ertesi gün 2 tane birden gonal-f yapip ovitrelle'i vurmami söyledi. Dedigini yaptim (geçtigimiz cumartesiydi yani çatlama maksimum pazartesi olmaliydi).
Bugüne gelirsek; sabah kan verdim hormon testleri için ve sonuçlarim çikti; görünen o ki çatlama bu ay olmadi
(progesteron 1'den yüksek olunca yumurtalarin çatladigini anliyormusuz bende 0.71di.)
tabiki rabbime siginmaktan baska bisey yapamiyorum su an ama her ay her ay acaba diye umutlanamamak bile çok zor.Test bile yapmaya gerek yok ayin sonunda çünkü sonuç belli simdiden. :26:
Bi sonraki aya asilama istemeyi düsünüyorum, erken mi olur?
Birde yumurtalarin çatlamis mi olmasi gerekiyor asilama için?
Asilama yaptiranlar nasil bi yol izlediniz biraz bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?
Rabbim herkese ama herkese hayirli evlatlar nasip etsin içinde banada insallah
öncelikle rabbim şifa versin.bendede çikolata kisti var.eşimdede sorun var.1 aşılama 1 tüp denedik olmadı.aşılamada göbekten iğneleri oluyorsun yumurtaların yeterince büyüyünce ovitrelle iğneni vuruyorsun tahmini çatlama zamanına göre zpermi enjekte ediyorlar içine.yani sanırım sana tüp bebek gibi gözüküyor..tüp bebekte çatlatma iğneni vurduktan sonra yumurtaların dışarıda döllenip yerleştiriliyor..hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?