Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

oo günde 3 klomenle baya bi doz alicaksin :18: Peki kaçta yumurtalarin su anda.. ve kaçinci gündesin?
gerçi günün önemi olmuyor bizde geç büyüdügü için yumurtalarimiz

insallah ignelere gerek kalmadan güzel haberlerini aliriz canim

hemde ne zor yarami desme herseyi biz üstleniyoruz hiç adil degil
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim, nerde yasiyorsunuz su anda? ve eger olmazsa nereye gideceksiniz?

Dedigin gibi aç yattigim halde gram veremedim iki hafta denedim baktim olmuyor simdi dikkat ediyorum yine ama kendimi kasmiyorum
Ya kilo dedigin nedirki tedavileri biraktiktan sonra veririz insallah :26:
yani umarim :26:

canım benım yazmıstım bı oncekı mesajımda ben bu ay bos gecırdım sadece dephaston ıctım adet olmak ıcın doktorda bu ay takıp yapmayalım ama 10. Gunden baslayarak 23. Gune kadar gun asırı calısma yapın dedı bızde yaptık suan bı oncekı adetımden baslayarak 30, gundeyım yanı adetı 28 gunde bır hesaplarsak 2 gun gecıkme var adetımde haftasonunu beklıyorum haftasonu test yapıcam umarım pozıtıf cıkar:)

şuan malatyadayız canım artık neresi çıkar bilemiyoruz:26:inşallah kiloları veririz canım ama benim pek ümidim yok ilk aşılamamı yaptıralı 11 ay oldu hala veremedim düşün yaniiiiiiiii:18:tek bebişlerimiz gelsin de ne yapalım canım

hadı bakalım canım sen güzel haber ver bizeeeeeee

dogru canim hatirladim simdi yazdigini
normalde adet düzensizligi var midir sende ? yani umutlanabilir miyiz geciktiyse madem

deme öyle canim o arada çocuk için tedaviye devam ettiyseniz zor olmustur vermen
tedaviyi birakinca zorlasak kendimizi veririz insallah, sonuçta yapisip kalmaz kalmamali bu hormonlarla alinan kilolar

eevet duzensızlık oluyor ama bu ay doktor duphaston kullandıgın ıcın kesın gelır dedı ama gelmedı oyuzden umutlandım ama tabıkı husranlada bıtebılır bılemıyorum

eevet duzensızlık oluyor ama bu ay doktor duphaston kullandıgın ıcın kesın gelır dedı ama gelmedı oyuzden umutlandım ama tabıkı husranlada bıtebılır bılemıyorum

hadi bakalim insallah güzel bir sonuç alirsin pazartesi haberlerini bekliyoruz canim

inşallah canım hemen haber verıcem sız eumarım olumsuz sonuclanmaz bosuna umıtlenmıyorumdur. Sen ne asamadasın?
canım ben 6 gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım bekliyorum bakalım bana da dua et inşallah sende güzel haber verirsin bize

aynen canım ya tekrar tedavi derken yine şiştimtek hamile kalalımda inşallah bu günlerde geçer Allahın izniyle

hadı bakalım ınsallah hepımız ıcın en guzelı olur =)

Kızlarrrrrrr huhuuu kanda gebelik testi yaptırdımmm 81 cıktı 4 haftalık hamile gözüküyorum😍😍😍😍

mrb hanimlar gecmisi okudum biraz Allah hepimizin yardimcisi olsun bende 3 yillik evliyim ve kendimi bildim bileli pko luyum onceleri benim yumoslar klomene cvp vermiyordu cok az buyume oluyordu ve oylece kaliyordu cok sukur tedavim son 4 aydir iyi gidiyor klomen kullanmadigim halde yumoslar kendiliginden buyuyor ama henuz yeterli degil insaAllah bi kac aya kadar tamamen normale doner diye umut ediyorum insaAllah sizlerdende guzel haberler bekliyorum

Selam kizlar

Kızlarrrrrrr huhuuu kanda gebelik testi yaptırdımmm 81 cıktı 4 haftalık hamile gözüküyorum😍😍😍😍

HARIKA HARIKA HARIKA bi haber buuuu
Ay masallah hemde 4 haftalik Sonsuz sükürler olsun Rabbime çok sevindim canim darisi isteyen herkese olsun insallah

Topikimin ilk hamilesisin bu arada

Selam Edlam hosgeldin

Allah seninde yardimcin olsun insallah arkadasim

Neler yaptinda klomensiz bile yumurtalarin güzel büyüyor canim anlatirsan bizde faydalaniriz belki

ayyyyyy superrrrr :):):) topıgın ılk hamılesı olmammm cok mutlu ettı benı darısı herkesınnn basına alah olayanlarada versınnnn.ınsallah her ısteyen bır gun hamıle kalır:)bu ay hıc ummuyodum bos gecırdıgım ay tuttu :) hıcbırınız kafanıza takmayınnn en olmıcak anda tutuyooooo:):):):)

Insallah canim insallah nedense herkes ayni diyor kafaniza takmadiginiz anda oluyor diye
anca basima gelince inanicam sanirim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…