- 17 Eylül 2013
- 791
- 59
- 123
- 34
Selam hanimlar, ihmal ettim buralari islerim çok yogun bu aralar malesef :26:
Umarim herkescikler iyidir, benim bugün kirmizilar geldi, üzülmüyorum ama bu demektirki yeni tedaviler yeni umutlar insAllah bu ay tutar :18:
A.selam arkadasim, inanki bi fikrim yok LH degeri nasil yükselir ? En güzeli doktoruna danisman olcak sanirim :26:
Selam canocum nasilsin??
Ay demek igneni vurdun bekleme sürendesin insallah tutunmusturda gerek kalmaz duphastona.
Klomenin adet düzenleyip düzenlemedigini bilmiyorum AMA ben klomen ve gonal-F kullandigim ay duphastonun 6inci 7inci günlerinde adet oluyorum.
Hiçbirsey kullanmadigim bu son ayda ise duphaston bittikten 2 gün sonra geldi. (hep öyle geliyordu tedaviye baslamadan öncede)
pofuduknazcim ayni sey bu ay benimde basima geldi 12/13 mm lik yumurtalarim kaybolmustu ve progesteron'a bakildi kanda malesef çatlamamisti bende.. Biraz arastirma yapinca FSH yüksekliginden böyle olabilcegini ögrendim çok moralim bozuldu çünkü indirmek için tedavi yokmus bile ben hiç FSH ölçümü yaptirmadim :26: bi dahaki doktoruma gittigimde FSH testi isticem :26:
Rabbim nasip etsin en yakin zamanda isteyen herkese insallah bu aralar bende fenalardayim moralini bozma diye teselli edebilsem keske
iyiyim tatlım sen nasılsın evet iğnemi oldum geçen ayın 4 ünde adet olmuştum bu ay duphaston kullanmadığım için geçicek galiba hala olmadım önceki gün eşimin ısrarlarına dayanamadım idrar testi yaptım negatifi gördüm olana kadar beklicem artık bakalım hayırlısı sende ne var ne yok ?