Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar bende ilaçlarla adet görüyorum doğuştan yumurta eksikliği varmış hormonlarım çok yüksek ama benim hastalığimin adı primer amenore ama ne yapacam bilmiyorum doktor kesinlikle olmaz diyor ama hiç iğne falan vermedi sadece adet olmam için ilaç verdi bana da yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım
Arkadaşlar yumurtalıklarımızın büyümesi ve çatlaması için bal tarçın çörekotu karışımımı kullansak olur mu ne dersiniz
canım bende ilaçsız adet olmaaynalrdanım ama bende pko var.canım öyle sey olurmu hastalıgın hipo hipomu yani hiç adet olamama.tv ibrahim sarac oglu onunda hamile kalma sansı var dedi.tüp bebekte olabilir bence bi doktora mutllaka gitmelisin iyi bir doktora infertilite uzmanına.olmıycak diye bişe yok bence
evet canım zaten yumurtaların büyümesi için kullanılıyor ama catlaması için hergün bir bardak havuc suyu iç canım
canım havuc suyu derken kürünü mü yapayım yoksa marketlerde satılan havuç sularından mı alayım?
Bugun doktora gitttim.. Sat 17 mart ve hala yumurtalarim 13 mm. Yavas gelisiyor dedi. Adet duzensizligim var gec adet olurum. Doktor 28 gunde olsaydim bu ay olmadi dicekti ama yine de bi kac defa daha takip edelim dedi.. Ctesi gene gidicemm. Buyumesi icin ne yiyebilirim bana akil veriiinnn kizlar... Yada buyur mu bu saaten sonra 3 gundur keciboynuzu pekmezi iciyorum ama etki etmedi ki hala kucuk yumurtalarim. Bi anda buyur mu ki off bana bi akil verinn. Bu ayi cope mi atayimmm
geç adet oluyosan bir ihtimal büyüebilir yumurtan.ballı çörek otu ye . arısütü-polen-bal karışımıda büyümede etkilidir.bnm yumurta büyüyo ama yine olmadı.çatlasada byüsede yok.
Ahh canm ole de kotu bole de kotu neye sarilicami sasirdim artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar meraba.bende pco baslangici var 9 aydir.hep duphaston kullandim.simdi doktorum glukopaj verdi. En sonki muayenemde yumurta buyuklugun normal dedi.
Size sorum adet oldugumuzda yumurta catliyor demekmidir.yani adet olmasam bile yumurtam catlamis olabilir mi
selam kızlar uzun bi aradan sonra yeniden aranızdayım
geçen ayki çatlatma iğnem hüsranla sonuçlandı yani regl oldum
dişlerimde bikaç çürük var dolgu yaptırcam migren var onun içinde nörolojiye gidicem yani ilaçlarla haşır neşir olucam o yüzden bu ay tedaviye ara verdim ve korunuyorum bizim sıpa durur durur ilaç kullandığım ay gelir diye tedbirimi aldım hehehe
sizlerde ne var ne yok tatlıkedi ne alemdesin hamiş varmı aramızda
Kizlar meraba.bende pco baslangici var 9 aydir.hep duphaston kullandim.simdi doktorum glukopaj verdi. En sonki muayenemde yumurta buyuklugun normal dedi.
Size sorum adet oldugumuzda yumurta catliyor demekmidir.yani adet olmasam bile yumurtam catlamis olabilir mi
Selam arkadaslar, yeni gelenler hosgeldiniz
Biraz bosladim buralari hiç gelip yazasim olmuyordu dogrusu Birde tedaviyi birakinca ne yazayim dimi
Umarim sizlerde gelismeler vardir nasilsiniz ?
canoooo özledim kiz seni nerelerdesin
bütün tedavilerini olda ondan sonra gönül rahatligiyla bekle yavrucagini
bende hamislik yok canim tedaviyide biraktim canim cok sıkılıyordu.. aydünya napti acaba
Merhaba
Her adet olmamiz yumurtalar catlamis oldugunu göstermiyor malesef, benim çok çatlamadigi oldu doktor takibi boyunca :26:
Tesekkurler kizlar umarim sorunumuz duzeli 14 yildir duzenli regl Olurdum evlendikten 1 ay sonra duzeni bozuldu
mrb canim cvp biraz gec oldu ama sitede bi sorun olmus galiba sifremi kabul etmiyordu yeni sifreyi bu gun aldimda giris yaptim ne yaptigima gelince bana dr um glifor verdi 3 ay kullandim sonra inofolik ekledi onuda gliforla beraber 1 bucuk ay ictim gunde 2 defa ikiser şase seklinde bu ay klomen de verecekti ama e2 yuksek oldugu icin erteledi adetimin 12. gunu takipe gittim 13 mm. folikul vardi cok umursamadim aslinda ama dun kan tahlili yaptirdim sonucum 436 cikti yani hamileyim hala inanamiyorum ama gercek pko lulara sunu soylicem ben 3 yil tedavi gordum hic bir sonuc alamadim taki glifor kullanincaya kadar dr unuz size yazdiysa bu tip ilaclardan birakin mide rahatsizligini falan mutlaka kullanin sonuc alirsiniz insaAllah hatta ben son adetimin 2. gunu hormonlarima baktirdigimda dr um pko cok az kalmis hormonlarin normale donmek uzere demisti bi tek e2 yuksekti sizlerde guzel haberler verirsiniz insaAalah
tesekkur ederim canim darisi sana ve tum isteyenlere olsun insaAllah glifor diyabet ilaci aslinda pkoda insulin direnci oldugu icin dr lar bu tip ilaclar yazabiliyor ve baslarda mideyi cok rahatsiz ediyor bulantisi istahsizlik falan yapiyor ama bunye alisinca bu sorunlar ortadan kalkiyor