Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

10 haziran 2012 evet hehe bi gün varmış şansa bak evlendiğimden beri uğraşıyorum bebek için eşinde ne sorun var benm eşimdede morfoloji düşük çıktı.1 kez tü pdenedik zaten olmadı...nasipse adeti bekliyorum yine tüp yaptırcaz valla

Ben bugüne kadar tek bende sorun saniyordum bugün esimdede spermlerde akrozom sorunu oldugunu ögrendim yani yumurtayi delip döllemekte zorlanan spermleri varmis.

Ondan önce bende büyümeyen yumurtalar oldugu için yinede daha düsük seviyede bi sorun gibi geliyor bana :26:
Bende birde asit sorunu var, servikal mukusum asitli cikti oda spermleri öldürüyormus
Nerden baksan umutsuz vakayim, Rabbim tek umudum insallah olcaktir bir gün

Bu sefer tutunur sana yavrucagin umarim, daha fazla bekletmez insallah
Biz 1 yilin sonunda istemeye basladik yakinda 1 yil olcak iste :26:

bitanem hiç üzülme neler var burda bi okusan ağzın açık kalır.ama bi bakıyosun hepside hamile kalmış :))) allahın hazinesi geniş...tüp bebek yaptırdığın zman hiçbiri önemli olmuyor.allahın izniyle hepsi halloluyor yeterki sabret.dua et.tedavinide aksatma

öyle haklisin ki canim benim Rabbim büyük diyip moral bozmuyorum. Sende öyle yap ikinci kez basla hayirlisiyla tedavine, insallah bu sefer olacaktir.
Duydun mu bilmiyorum birde 41 gün boyunca Meryem suresini oku, Rabbim yardimcimiz olsun

okudum canım gerekirse yine okurum asla umudumu kesmiyorum eşim bile diyo buda tutmazsa bi daha bi daha

okudum canım gerekirse yine okurum asla umudumu kesmiyorum eşim bile diyo buda tutmazsa bi daha bi daha

Allah kabul etsin insallah bende okudum yeni bitirdim
Ne güzel esinde destekciyse hamile kalana kadar tam gaz devam

Bu arada kilo durumun nasil etkilemedi mi seni ilaçlar?

Allah kabul etsin insallah bende okudum yeni bitirdim
Ne güzel esinde destekciyse hamile kalana kadar tam gaz devam

Bu arada kilo durumun nasil etkilemedi mi seni ilaçlar?

boyum 1,60 kilom 55 di başladığımda.tüpten sonra 59 kilo oldum geri verdim.56 kiloyum şimdi.öyle dombili olmadım allaha şükür:)))

boyum 1,60 kilom 55 di başladığımda.tüpten sonra 59 kilo oldum geri verdim.56 kiloyum şimdi.öyle dombili olmadım allaha şükür:)))

hahaha harbiden dombili olmamissin helal valla
Ben 1.66yim ve 64le basladim simdi 70 kiloyum. insallah dahada almadan veririm tedavi molamda ben tam dombili oldum yani

hahaha harbiden dombili olmamissin helal valla
Ben 1.66yim ve 64le basladim simdi 70 kiloyum. insallah dahada almadan veririm tedavi molamda ben tam dombili oldum yani

yok kız sende çok kilolu değilsin olanlarıda yürüyüşle verebilirsin.kilo zararlı ve gebeliğe engel unutma :)))

Canım sen daha tazecik gelinsin sen şimdiden böyle düşünürsen ya ben napiyim pfff çok sıkıldım çok

Allah herkese nasip etsin canlarım.özel durumlardan dolayı tedavi görüyorum canım.canım ben cok önceden basladım tedavime daha bekarken.uzun hikayenargezelim tatlı kedi insallah sizlerinde bebekleri olur en kısa zamanda herkesinde

İnşallah askpastammm inşallah canımmm bi olaydı ben poposunu ısırmaz mıyım onun geç geldi diyee

Hmm anladim canim, Rabbim insallah sanada nasip eder en yakin zamanda ama kafana çok takma lütfen simdi neyin çaresi yokki Allaha sükür

Hmm anladim canim, Rabbim insallah sanada nasip eder en yakin zamanda ama kafana çok takma lütfen simdi neyin çaresi yokki Allaha sükür

İnşallah askpastammm inşallah canımmm bi olaydı ben poposunu ısırmaz mıyım onun geç geldi diyee

hepimize nasip olsun insallah kızlar artık cok takmıyom kafama.olacagı varsa olur ama Allah istemezse elden ne care gelir.ne kadar kendimi yırtsam bos.olacagı varsa olur.sizde tabiki dilegim bekleyenler insallah en yakın zamanda kavussun hak veriyorumnargezeli poposunu yerimede ısır onun olsunda insallah

aynen bu ara bende takmama modundayim Allah nasip eder insallah elbet.

Ah bi olsunlarda canım kıyar mıyız hiç inşallah tüm isteyenlere tez vakitte rabbim nasip etsin bizlere de o cennet kokulu yaramazları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…