• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümüyor, çatlamiyor ne yapacagim böyle böyle...

Merhaba canim tesekkür ederim cevabin icin, Rabbim sanada sifalar versin, evladini kucagina almayi nasip etsin insallah.
10 haziran 2012 tarihinde mi evlendin, takvimin dikkatimi çekti bi gün fark var aramizda :)

O yaziyi yazdiktan sonra çok gelismeler oldu asilamada fayda etmez gibi duruyor esimdede sorunlar ortaya çikti, bakalim hakkimizda hayirlisi bi kaç aydan tüp bebek yaptiririz belki ama su an dinlenme asamasindayim tedaviler yordu beni :26:

Sen ne asamadasin simdi? Tüp bebege mi geçiceksiniz?

10 haziran 2012 evet hehe bi gün varmış şansa bak:1: evlendiğimden beri uğraşıyorum bebek için :43: eşinde ne sorun var benm eşimdede morfoloji düşük çıktı.1 kez tü pdenedik zaten olmadı...nasipse adeti bekliyorum yine tüp yaptırcaz valla

10 haziran 2012 evet hehe bi gün varmış şansa bak:1: evlendiğimden beri uğraşıyorum bebek için :43: eşinde ne sorun var benm eşimdede morfoloji düşük çıktı.1 kez tü pdenedik zaten olmadı...nasipse adeti bekliyorum yine tüp yaptırcaz valla

Ben bugüne kadar tek bende sorun saniyordum bugün esimdede spermlerde akrozom sorunu oldugunu ögrendim yani yumurtayi delip döllemekte zorlanan spermleri varmis.

Ondan önce bende büyümeyen yumurtalar oldugu için yinede daha düsük seviyede bi sorun gibi geliyor bana :26:
Bende birde asit sorunu var, servikal mukusum asitli cikti oda spermleri öldürüyormus :50:
Nerden baksan umutsuz vakayim, Rabbim tek umudum insallah olcaktir bir gün :16:

Bu sefer tutunur sana yavrucagin umarim, daha fazla bekletmez insallah :31:
Biz 1 yilin sonunda istemeye basladik yakinda 1 yil olcak iste :26:

Ben bugüne kadar tek bende sorun saniyordum bugün esimdede spermlerde akrozom sorunu oldugunu ögrendim yani yumurtayi delip döllemekte zorlanan spermleri varmis.

Ondan önce bende büyümeyen yumurtalar oldugu için yinede daha düsük seviyede bi sorun gibi geliyor bana :26:
Bende birde asit sorunu var, servikal mukusum asitli cikti oda spermleri öldürüyormus :50:
Nerden baksan umutsuz vakayim, Rabbim tek umudum insallah olcaktir bir gün :16:

Bu sefer tutunur sana yavrucagin umarim, daha fazla bekletmez insallah :31:
Biz 1 yilin sonunda istemeye basladik yakinda 1 yil olcak iste :26:

bitanem hiç üzülme neler var burda bi okusan ağzın açık kalır.ama bi bakıyosun hepside hamile kalmış :))) allahın hazinesi geniş...tüp bebek yaptırdığın zman hiçbiri önemli olmuyor.allahın izniyle hepsi halloluyor yeterki sabret.dua et.tedavinide aksatma :49:

bitanem hiç üzülme neler var burda bi okusan ağzın açık kalır.ama bi bakıyosun hepside hamile kalmış :))) allahın hazinesi geniş...tüp bebek yaptırdığın zman hiçbiri önemli olmuyor.allahın izniyle hepsi halloluyor yeterki sabret.dua et.tedavinide aksatma :49:

öyle haklisin ki canim benim Rabbim büyük diyip moral bozmuyorum. Sende öyle yap ikinci kez basla hayirlisiyla tedavine, insallah bu sefer olacaktir.
Duydun mu bilmiyorum birde 41 gün boyunca Meryem suresini oku, Rabbim yardimcimiz olsun :49:

öyle haklisin ki canim benim Rabbim büyük diyip moral bozmuyorum. Sende öyle yap ikinci kez basla hayirlisiyla tedavine, insallah bu sefer olacaktir.
Duydun mu bilmiyorum birde 41 gün boyunca Meryem suresini oku, Rabbim yardimcimiz olsun :49:

okudum canım gerekirse yine okurum asla umudumu kesmiyorum eşim bile diyo buda tutmazsa bi daha bi daha :1::1:

okudum canım gerekirse yine okurum asla umudumu kesmiyorum eşim bile diyo buda tutmazsa bi daha bi daha :1::1:

Allah kabul etsin insallah bende okudum yeni bitirdim :16:
Ne güzel esinde destekciyse hamile kalana kadar tam gaz devam :1:

Bu arada kilo durumun nasil etkilemedi mi seni ilaçlar?

Allah kabul etsin insallah bende okudum yeni bitirdim :16:
Ne güzel esinde destekciyse hamile kalana kadar tam gaz devam :1:

Bu arada kilo durumun nasil etkilemedi mi seni ilaçlar?

boyum 1,60 kilom 55 di başladığımda.tüpten sonra 59 kilo oldum geri verdim.56 kiloyum şimdi.öyle dombili olmadım allaha şükür:)))

boyum 1,60 kilom 55 di başladığımda.tüpten sonra 59 kilo oldum geri verdim.56 kiloyum şimdi.öyle dombili olmadım allaha şükür:)))

hahaha :1::1::1: harbiden dombili olmamissin helal valla :46:
Ben 1.66yim ve 64le basladim simdi 70 kiloyum. insallah dahada almadan veririm tedavi molamda :52: ben tam dombili oldum yani :9:

hahaha :1::1::1: harbiden dombili olmamissin helal valla :46:
Ben 1.66yim ve 64le basladim simdi 70 kiloyum. insallah dahada almadan veririm tedavi molamda :52: ben tam dombili oldum yani :9:

yok kız sende çok kilolu değilsin olanlarıda yürüyüşle verebilirsin.kilo zararlı ve gebeliğe engel unutma :)))

Inanamiyorum ben görmemistim bile 1 aylik gelin oldugunu :53::53::53:
saol Nargazeli farkettirdigin için. Allah sanada nasip eder insallah en kisa zamanda bu arada

BenimAskPastamm
Bir aylikken biz bunlari bile düsünmüyorduk daha çok erken kendini yipratman için canim, evliliginizi oturtun yavas yavas. Ne çabuk basladin tedaviye yalniz biliyor muydun önceden :53:

Canım sen daha tazecik gelinsin sen şimdiden böyle düşünürsen ya ben napiyim pfff çok sıkıldım çok

Allah herkese nasip etsin canlarım.özel durumlardan dolayı tedavi görüyorum canım.canım ben cok önceden basladım tedavime daha bekarken.uzun hikaye:30::30::30:nargezelim tatlı kedi insallah sizlerinde bebekleri olur en kısa zamanda herkesinde:21::21::21::21:

Allah herkese nasip etsin canlarım.özel durumlardan dolayı tedavi görüyorum canım.canım ben cok önceden basladım tedavime daha bekarken.uzun hikaye:30::30::30:nargezelim tatlı kedi insallah sizlerinde bebekleri olur en kısa zamanda herkesinde:21::21::21::21:
İnşallah askpastammm inşallah canımmm bi olaydı ben poposunu ısırmaz mıyım onun geç geldi diyee :1:

Hmm anladim canim, Rabbim insallah sanada nasip eder en yakin zamanda ama kafana çok takma lütfen simdi neyin çaresi yokki Allaha sükür :34:

Hmm anladim canim, Rabbim insallah sanada nasip eder en yakin zamanda ama kafana çok takma lütfen simdi neyin çaresi yokki Allaha sükür :34:

İnşallah askpastammm inşallah canımmm bi olaydı ben poposunu ısırmaz mıyım onun geç geldi diyee :1:

hepimize nasip olsun insallah kızlar artık cok takmıyom kafama.olacagı varsa olur ama Allah istemezse elden ne care gelir.ne kadar kendimi yırtsam bos.olacagı varsa olur.sizde tabiki dilegim bekleyenler insallah en yakın zamanda kavussun hak veriyorum:29::29::29:nargezeli poposunu yerimede ısır onun olsunda insallah:21::21::21:

hepimize nasip olsun insallah kızlar artık cok takmıyom kafama.olacagı varsa olur ama Allah istemezse elden ne care gelir.ne kadar kendimi yırtsam bos.olacagı varsa olur.sizde tabiki dilegim bekleyenler insallah en yakın zamanda kavussun hak veriyorum:29::29::29:nargezeli poposunu yerimede ısır onun olsunda insallah:21::21::21:

aynen bu ara bende takmama modundayim Allah nasip eder insallah elbet. :21:

Ah bi olsunlarda canım kıyar mıyız hiç inşallah tüm isteyenlere tez vakitte rabbim nasip etsin bizlere de o cennet kokulu yaramazları :emir_bebek::emir_bebek:

Back