- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
inşallah canım bende klomen tedavısındeyım bende ara vererek ılerlıyorum bu ay tutmazsa onumuzdekı ay gunde 3 tane ıcıcem 5gun boyunca 2 ay daha böle deneyecegız olmuyorsa bende ıgnelı tedavıye geçecegımm umarım gecmeme gerek kalmaz cunku doktorda bana bunlar kılo aldırıyor dedıı bakalım hepımız ıcın hayırlısı ınsalah hepımızden guzel haberler alırız
oo günde 3 klomenle baya bi doz alicaksin :18: Peki kaçta yumurtalarin su anda.. ve kaçinci gündesin?
gerçi günün önemi olmuyor bizde geç büyüdügü için yumurtalarimiz
insallah ignelere gerek kalmadan güzel haberlerini aliriz canim
of sorma canım ya bu kadınlık ne kadar zormuş vesselamhormonları al al balon gibi şişiyoruz ya çok canım sıkılıyor bu duruma ilk aşılamadaki kiloları veremeden 2. aşılamayla iyice şişeceğim yaaaa inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz eğer aşılamam tutmazsa(inşallah tutar)tayin işimiz var zaten bende ara vermeyi düşünüyorum canım ayrıca aç kalsak bu kilolar yine gitmez canım normal kilo değil ki ilaç şişiriyor yaaaa
hemde ne zor yarami desme herseyi biz üstleniyoruz hiç adil degil
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim, nerde yasiyorsunuz su anda? ve eger olmazsa nereye gideceksiniz?
Dedigin gibi aç yattigim halde gram veremedim iki hafta denedim baktim olmuyor simdi dikkat ediyorum yine ama kendimi kasmiyorum
Ya kilo dedigin nedirki tedavileri biraktiktan sonra veririz insallah :26:
yani umarim :26: