Büyük Yalan vs Küçük Yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla abartmışsın.

Ne kadar yorucu bir eşsiniz. Ben bunaldım burda okurken. Eşiniz her haltını sizinle paylaşmak zorunda değil,her yaptığının hesabını size vermek zorunda değil. Her zaman her yaptığımız plan dahilinde olmaz ki,bunu da mı size açıklasın? O akşam öyle gerekmiş,öyle yapmış eşiniz. Veya canı içmek istemiş sadece içmiş. Nedir bu karı kız üzerinde yakalamış gibi tavırlar yahu. Çok çok yorucu.

Gerçekten sizi severdim yorumlarınızı falan beğenirdim ama çok kırıldım bişey demek istemiyorum iyi günler.

Sen yükseldin ben de yükseldim olur öyle arada.
Gerçekten çok gerginsin bak. Daha 4 aylık evlisin ve çok fevrisin. Kaç yaşında adam bu kadar kontrol altında tutmaya çalışma. Kaldı ki sana aynısını yapsa sen ne hissedersin? Hadi eşine kızdın ama annene söylediğin laf çok ağır. Arkadaş gibiyim diyorsun bana arkadaşım o lafı söylese arkadaşlığımı bitiririm. "senin kendine saygın yok" çok ağır

Size alkolü az aldım arabayla döndüm dedi mi,

eğer demediyse yalan söylemiş olmuyor, durumu gizlemiş oluyor,
gizlemesi de sizin vereceğiniz tepkiden kaynaklı ve öğrendiğinizde tepkiniz de o yönde olmuş,
çok tepki gösterilecek bir durum değil, kendi başına içse alkolün etkisiyle farklı şeyler yapsa neyse,

Haklısınız özür dilerim çok canım sıkıldı kendimi kaybettim. Tasmayla yanımda tutmak istemiyorum kimseyi keza zaten evlenmek için de yırtınmadım. Sadece bişeyleri saklayıp gizleyerek boktan bişeye dönüşmesini istemiyorum evliliğin. Zaten leş bi ailede büyüdüm kendi evliliğim de öyle olsun istemiyorum. Kendisi de yalan söylediğini kabul ediyor ama çok önemli bişey değil diyor. Bilmiyorum çok bunaldım sanırım kendimi iyi hissetmiyorum.

Evet az alkol alıyorum araba kullanıcam dedi. Sonrasında da arabayla otele döndüklerini söyledi. Sabahta taksiyle gidip arabayı aldığına dair bişey söylemedi direkt fuara geçtiğini söyledi. Gizlemek falan değil bariz yalan. O zaman o yokken ben de onun hoşlanmadığı şeyleri yapıp gizliyim böyle mi olmalı yani şu an daha mı iyi oldu ben anlamıyorum

Çocuklar ne zaman yalan söyler?
Annesi ona kızarsa...
Doğru yada yanlış birbirinizi dinlemeye tahammülünüz yoksa yalan duyacaksınız evliliğiniz boyunca
Evet benim kızacağımı düşünüp yalan söylemiş. Böyle mi olmalı? Birbirimizin kızacağı şeyleri yapıp yalan mı söylemeliyiz?

Bazen yazışma dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Siz yazılanlardan almanız gerekeni alın. Kimse dört dörtlük değil tabiki. Daha çok yeni evlisiniz, muhtemelen yaşlarınız genç. Fikir almak istemişsiniz insanlar sizi hatalı bulmuş, inan bu kadar objektif yorumu yakınlarınız yapamaz, bizleri sizi tanımıyoruz ortadan bakıyoruz konuya. O yüzden dün olanları bi daha tekrarlamamak önemli olan, hatalarımızdan ders çıkarmak.

Fazla alıngan ve fevrisiniz. Aşkın gözü kördür, bu kötü bir söz değil ki. Herkesin hataları, yanlışları, kötü huyları var ve aşk bunları tolere etmemizi sağlıyor. Şu anlattığınız mevzu ve tavırlarınıza eşinizin alttan alması da bu sebepten. Ama aşk tükenebilen de bişey aynı zamanda. Dibini sıyırmamak gerekir.

Hatalı bulabilir herkes ki zaten ben de hatamın farkına vardım ama iş dalga geçip hakaret etme boyutuna geldi

Tamam tartışmamak için söylenen yalanları kabul edip kendime saygı duyacağım
Yok ikna olmuyorsunuz. Yorumları okudum herkes bu yalan değil demiş siz hala yalan diye diretiyorsunuz.
Bu durumda madem sabit fikriniz diğer insanların görüşüne bu derece kapalı bu akşam bir daha kavga edin. Haddini bilsin eşiniz bir daha yalan söylemez belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…