Büyük Yalan vs Küçük Yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazından bile ne kadar fevri olduğun belli. aile durumunu biliyorum o konuda bir şey yazmak istemiyorum. Aileden gelen travmalarını evliliğine taşına bırak onlar orada kalsın. sen yeni bir evdesin ailen var. sana çok zarar verir bu durum. Durumun varsa bu konuda terapi almayı bile düşünmelisin. çok rahatlatacaktır seni

Olabilir bilmiyorum yalan hassas noktam tahammülüm çok düşük bu konuya karşı. Ama güvenim gerçekten sarsıldı
yalan yok ki ortada senin kocanın yalanı yok.

güveniniz o kadar narin mi ki hemen etkileniyor

adam biraz keyiflenmiş içecek ama orada bile size ne cevap vereceğini düşünüyor sal be bacım sana ayrı kocana ayrı yazık

çok baskı yalan doğurur. bu bir gerçek. siz çok baskıcısınız. eşiniz bu kadar ufak bir şeyi bile size söyleyemiyorsa hata sizdedir. şapkanızı önünüze çıkarıp bir düşünün. sınırlar, başkalarının sınırlarını gçerek çizilmez. karşınızda çocuk yok ki. sizin sevmediğiniz bir şey kanun mu? anayasa mı? çok haksızsınız.

Haklısınız ben çok büyük tepki verdim.
Evet doğru gözüm karardı birden annemin yerine koydum kendimi. Ona kızmamın sebebi de sen sindirdin ben senin gibi olmak istemiyorum tepkisiydi belki de. Terapi almak istiyorum evet araştırıcam güzel birini
Yaaa gerçekten ağlarken güldürdün
Doğru düşününce ben de babam kızmasın diye çoğu şeyi gizlerdim.

Değil tabi ki ama o önemsemiyorsa ben de önemsemem onun sevmediği şeyleri o zaman böyle bir ilişki olsun birbirini sallamayan

ağlama nolur ya her şey düzelir kendini germe üzme yeter

Adam haketmiş. En ufak kavgada ortalığı böyle yıkabilecek biriyle pazara gitmem ayol çok yorucu. Eşiniz sizin çocuğunu değil partneriniz. Öyle her şeyini en ince ayrıntısına kadar didiklemek ilişkinize zarar vermekten başka bir şey yapmaz. Güvenmiyorsanız ya da güven probleminiz varsa evlenmeyeceksiniz. Bu dünyaya gardiyanlik yapmaya mı geldiniz? Bir de her kavgada böyle alevlenmek size saygıyı da tepkinin etkisini de bitirir. Bir daha hoşunuza gitmeyen bir şey yaparsa benzin döküp yakacak mısınız adamı?

Benzin bulamam ama kolonya dökebilirim

Evet benim kızacağımı düşünüp yalan söylemiş. Böyle mi olmalı? Birbirimizin kızacağı şeyleri yapıp yalan mı söylemeliyiz?
Böyle tepkiye yalan söylenir ama. Ben olsam ben de kavga etmektense yalan söylerim.

Bak ben 100 yıllık evliyim. Bu ve benzeri onlarca olay yaşamışızdır. Benim tepkim “sevgilim anlıyorum çekindiğin için gizlemişsin, sana bu hissi yaşattığım için üzgünüm ama lütfen benden bir şey gizleme. Bir şeyleri birbirimizden gizlemeye başlarsak bunun sonu iyi yerlere varmaz. Tepkimden çekinip yalan söylersen bu beni rahatsız olduğum şeyi yapmandan daha fazla üzer” şeklinde olurdu, oldu… Devamı gelirse daha farklı tepkiler muhakkak verilir ancak ilk virajda arabayı devirmek evliliğinizi iyi bir yere taşımaz ve yalan söylemeyi ya da gizlemeyi engellemez. Aksine artırır.

Akşam aynı bu cümleleri kuracağım haklısınız ben daha yolun başındayım teşekkür ederim

Zorsunuz hatta drama Queen siniz. Adam sanki konsamatrislerle alem yaptı,sanki içkili arabayla yola çıktı.Boyle bir durumda tatlı bir uyarıda bulunup küçük bir triple işi halletmek varken ayrılığa gidecek tavırlar,simarikliklar .Adam bir gün sıkılır ve gider hatta gitsin , boşanırım olur diyorsanız devam. .........

Değil tabi ki ama o önemsemiyorsa ben de önemsemem onun sevmediği şeyleri o zaman böyle bir ilişki olsun birbirini sallamayan
alakası yok. bazı konularda tabii ki karşımızdakine göre hareket edebiliriz ama bu öyle bir konu değil. 2-3 kadeh fazla içtiğini bile size söyleyememiş. siz böyle davranmaya devam ederseniz eşinizle aranıza duvar örmüş olursunuz. eşiniz yapmaktan vazgeçmez ama size söylemekten vazgeçer. her şeyi de yakalayamazsınız. size" hayatım içkiyi kaçırdık, taksiyle döndük." bile diyemiyor eşiniz, bu kadar basit bir şeyi bile söyleyemiyor. ben olsam buna daha çok üzülürüm. demek ki o kadar yakın ve rahat değil bana karşı diye. siz onun hayat arkadaşısınız ama ebeveyni gibi saklıyor sizden. yalan değil, bu sizi rahatsız etmeli.

Vignette sende biliyorsun ki eşin övülmekten cok hoslanan biri
Kendi ailesinin takdirini kazanmak icin bile neler yapmisti
O kisimdan da icinde ofke kalmistir senin ona karsi
Tek icki meselesi degil bi birikimdir bu
Fazla tepki veriyorsan hep boyle, adam taksiyle geldik cok ictik dememistir uzamasin diye
Ama soyle de dusun gizlisi saklisi olsa zaten telefonu eline verip mesaj okutmazdi sana
Sana onerim aksam al karsina konus, koskoca adamsin bende senin velin degilim
Ictiysen hayatim dun sohbet muhabbet kacirdik ickiyi kendimdeydim zaten ama trafikte sorun yasanir mazallah kaza olur vs diye taksiyle donduk sonra da ertesi gun gidip aldim arabayi desen sorun olmayacakti. Kizdigim kisim yalan soylemendi. Kizacagim icin yalana ihtiyac duydun simdi daha mi iyi oldu. Lutfen bundan sonra tamamen durust ol en azindan boyle baska yerlere evrilmesin olay. Sana cok fazla tepki verdigim icin de ozur dilerim bu sekilde uzamamaliydi bu durum.
Gibisine bi konusma yaparsin sarilir barisirsiniz
surda o kadar konu okuyoruz ki bu cok cok siradan geldi ve isin icine hakaret yatak ayirma falan girmesi cidden cok yanlis olmus

sadece başını okudum, adam fazla alkol almıs die sinirlenmişsiniz. sizene? yani sizin dırdırınızdan korkmus ve yalan söylemiş. bence suclu olan sizsiniz.
muhtemelen söylesene gecesini zehir edecektiniz ona.
Arabayla dönmeyip taksi tutmasıda çok güzel bir davranış. Genelde erkekler ben daha iyi sürerim diyor sarhosken.

Zaten kendisi de dedi Meg biliyor musun beni çok övdüler ben de eşlik ettim onlara gururum okşandı dedi. Az içicektim ama ben de eşlik etmek istedim beni yine çağırsınlar diye dedi. Ben de hatta elalemin adamlarını memnun etmek için bana yalan söyleyebiliyorsun falan dedim hatta. Çok haklısın zaten içimdeki öfkeyi zor zaptediyorum. Burda bir arkadaşta abisinin para istemesine bile kızdın diye laf söyledi şaka gibi bilmiyorum ya çok üzgünüm ve çok mutsuzum kandırılmış hissediyorum

Benim fazla alkol almama banane demeyeceği için erkek diye susmam mı lazım

Abi olayindan bende esine gicik oluyorum kusura bakma ha bunu normal goren de es ailesi tarafindan somurulmeye alismistir derim sahsen
Kandirilmis hissetmeni aile iliskilerine baglayabilirim baban annene ihanet etmis vs sende erkeklere karsi tetiktesin esin de dahil
Ama inan evlilikte oyle sorunlar yasaniyor ki bu kadar hassas olman seni yipratir
Bi 5 sene sonra su konunu okudugunda ne kadar abartmisim beh dersin yani
O yuzden esler arasi tahammul kredinizi simdiden bu kadar kolay tuketmeyin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…