Büyük oğlumla anlaşamıyoruz ne yapacağımı şaşırdım ne olur yardım edin

Ikicocuklu04

İki çocuklu bir anneyim çocuklarımı çok seviyorum
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
2
0
36
37
Ben geçen seneye kadar tek çocuk annesi bir bayandım gecen sene Allah bağışlasın bir oğlum daha oldu aralarında 12 yas var bu arada ama büyük oğlumla aramıza uçurumlar girdi resmen anlaşamıyoruz sürekli ben kurmakta açığımı bulmak gibi bir tutma girdi bazen çok sinirlendiriyor ve bende kendimi kaybedip vuruyorum sonra da pişman oluyorum nasıl davranacağımı sasırdım artık çok yoruldum

Vurmak ! Oglunuz zaten sürece alınabilmektedir icin kendini ispatlama çabasında olabilir ama sizin yaptığınız davranislar daha da kendinizden uzaklaştırır.
Cok eskiden kalmadı mı o tarz davranislar su an ki dönemin çocuklarının elinin altında İnternet yorum sosyal medya tv sığınacak bir çok dalları var.
En xok sizin sığınak olmanız lazımken neden kendinizden itesiniz.
Kucuk kardeşi ile kaynaştırmaya, birlikte oyun oynamaya istedigi şeyleri yapmaya yönelin ikisi içinde sosyal bir faaliyet sonuçta. Ne mutlu ki bilinçli bir çağda ama çok dikkatli olmanız lazım.
Ailecek oyunlar oynayın
Dertlesun
Guresin ama yeterki kimse kimseyi ayırt etmeden aman dur oğlum yemek yapayım aman dur oğlum kardeşine bakayım oğlum kalk sunu getir kardeşine oyle yapma demeden.
Sorgu degil içini bilin 🙏🏻

Back