Bende yazdm bayada bişe yazamadıNe yazık ki bu arkadaş gibilerini çok gördüm babamdan dolayı. Tecrübe konuşuyor.
Teşekkür ederim :)
zaten ben içim yansa da ona yol göstermeye calısıyorum neden cocugunla ilgilenmiyosun diyorum sizi barıstırmaya calısan yok mu diyorum yok diyo ailelerimiz istemiyo diyo hatta eşinin babası kızımı tekrar evlendircem demiş. o da evlendin napacak genc kız dıyoBu da sebep mi yani
Sizin olup olmamanız arasında sizin gururunuz kadar fark var. Siz onurunuzu yitirmeyin de, o ne halt ederse etsin.
ASDASAAGAGAFADDzaten ben içim yansa da ona yol göstermeye calısıyorum neden cocugunla ilgilenmiyosun diyorum sizi barıstırmaya calısan yok mu diyorum yok diyo ailelerimiz istemiyo diyo hatta eşinin babası kızımı tekrar evlendircem demiş. o da evlendin napacak genc kız dıyo
2 ay olmus karısı evden gideli. oglumu tanımadım diyo sadece var oldugunu biliyorum dediASDASAAGAGAFADD
Peki neden hâlâ aynı evdeler?
ben zaten asla benm için bosanmasını istemem yuva yıkanın yuvası olmaz bunu ben de biliyorumO adam karısından boşanmayacak karaktersiz resmen seninle oynamış bırak şunun peşini
söylediğim gbi konuısmaya devam etseydik bosanma evraklarını isteyecektim ayrıca cocuguyla ilgilenmesini onun için yasamasını caba göstermesini ben söyledim ona.Cok net soyluyorum kusura bakmayin keske yazmasaydiniz çildirsaydiniz 3 aylik masumun gunahina gireceginize!!!!
Peki sabah evden birlikte çıktığı kız kimmiş, öyle yazmışsınız konuda?2 ay olmus karısı evden gideli. oglumu tanımadım diyo sadece var oldugunu biliyorum dedi
onu bilmiyorum işste ama küçük duruyodu kız bakmak istemedimPeki sabah evden birlikte çıktığı kız kimmiş, öyle yazmışsınız konuda?
Ayy bi de şu "insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş" muhabbeti azalarak bitsin >.<yahu birde rica edicem şu büyük konuştum başıma geldi bahanesinin ardına sığınmayın.. azıcık sorumluluk alın.. evli olduğunu öğrendiğiniz anda irtibatı kesmeniz gerekirken buluşmalar , sohbetler, içip içip mesaj atmalar ..
zaten bunu yaptıgını kendi söyledi hem cok seviyorum hem de asırı sinirliyim ona. hele kapıda beraber kızla gördüğüm için ona bi sürü laf saymak istiyorumAmaann canim sen gidersin baskasi gelir. Kursta kiz yok sanki. Adam hergun cikip geziyo kizlarla. Herkesi ayni taktigi uygulamadigini nerden biliyosun
zaten ben içim yansa da ona yol göstermeye calısıyorum neden cocugunla ilgilenmiyosun diyorum sizi barıstırmaya calısan yok mu diyorum yok diyo ailelerimiz istemiyo diyo hatta eşinin babası kızımı tekrar evlendircem demiş. o da evlendin napacak genc kız dıyo
2 ay olmus karısı evden gideli. oglumu tanımadım diyo sadece var oldugunu biliyorum dedi
karısını kaybetmek değil de aldattıgı ortaya cıkarsa mahkemede onun için sorun olacagını söyluyo o yuzden bu aralar bulusamam falan demiş hem de kafası cok doluymus bu yuzden.1. Adam, karısı yeni doğum yaptığı için ve cinsel hayatları eskisi gibi olmadığı için, belki de baba olmaya hazır olmadığı için seninle bir heyecan ihtiyacı gidermek istemiş. Sen ya da başkası. Adam heyecan arıyor.
2. Senin sarhoş olup kontrolünü kaybedebildigini ve aniden delirip karısına ulaşma ihtimalini gördüğü için seni tersliyor. Karısını kaybetmekten korkuyor.
Gerçi karısı bilse iyi olur. Ne boktan bir evliliği olduğunu görür kadincagiz.
Inanmadim ben buna. Boşanmayacak bu adam. Ve boşanmak istemiyor bencekarısını kaybetmek değil de aldattıgı ortaya cıkarsa mahkemede onun için sorun olacagını söyluyo o yuzden bu aralar bulusamam falan demiş hem de kafası cok doluymus bu yuzden.
ben zaten asla bnm için bosanmasını istemem benim için bosannmaz da zaten. ama eğer gercekten bosanacaklarsa onun hayatında olmak istiyodum ama artık o da olmayacak zatenYa burda hamileyken ve yeni doğum yapmışken aldatılıp baba evine dönen boşanma aşamasındaki kadınların yuvasını yıkanlardansınız. Kendinize acınıyorsanız o kadınlardan birkaçının konusunu açın da azıcık vicdan izan sahibi okun
dediğim gbi konusmaya devam etseydik mahkeme kagıtlarını isteyecektimInanmadim ben buna. Boşanmayacak bu adam. Ve boşanmak istemiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?