• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük konuştum başıma geldi :(

Ne yazık ki bu arkadaş gibilerini çok gördüm babamdan dolayı. Tecrübe konuşuyor.

Teşekkür ederim :)
Bende yazdm bayada bişe yazamadı ;) Bende zerre acımam böylesine. Bazı şeyler karekter meselesi. Evli olduğunu bilipde yapışmak kadar iğrenci var mı ya, sevgiymiş yerin dibine batsın sevgisi. İşin komik kısmı ne biliyomusun, adam he dese zerre ayrılmaz peşinden adım kadar eminim. O istedi bitti diyo zaten

Bu da sebep mi yani:KK57:

Sizin olup olmamanız arasında sizin gururunuz kadar fark var. Siz onurunuzu yitirmeyin de, o ne halt ederse etsin.
zaten ben içim yansa da ona yol göstermeye calısıyorum neden cocugunla ilgilenmiyosun diyorum sizi barıstırmaya calısan yok mu diyorum yok diyo ailelerimiz istemiyo diyo hatta eşinin babası kızımı tekrar evlendircem demiş. o da evlendin napacak genc kız dıyo

O adam karısından boşanmayacak karaktersiz resmen seninle oynamış bırak şunun peşini

zaten ben içim yansa da ona yol göstermeye calısıyorum neden cocugunla ilgilenmiyosun diyorum sizi barıstırmaya calısan yok mu diyorum yok diyo ailelerimiz istemiyo diyo hatta eşinin babası kızımı tekrar evlendircem demiş. o da evlendin napacak genc kız dıyo
ASDASAAGAGAFADD

Peki neden hâlâ aynı evdeler?

Cok net soyluyorum kusura bakmayin keske yazmasaydiniz çildirsaydiniz 3 aylik masumun gunahina gireceginize!!!!
söylediğim gbi konuısmaya devam etseydik bosanma evraklarını isteyecektim ayrıca cocuguyla ilgilenmesini onun için yasamasını caba göstermesini ben söyledim ona.

Amaann canim sen gidersin baskasi gelir. Kursta kiz yok sanki. Adam hergun cikip geziyo kizlarla. Herkesi ayni taktigi uygulamadigini nerden biliyosun

1. Adam, karısı yeni doğum yaptığı için ve cinsel hayatları eskisi gibi olmadığı için, belki de baba olmaya hazır olmadığı için seninle bir heyecan ihtiyacı gidermek istemiş. Sen ya da başkası. Adam heyecan arıyor.

2. Senin sarhoş olup kontrolünü kaybedebildigini ve aniden delirip karısına ulaşma ihtimalini gördüğü için seni tersliyor. Karısını kaybetmekten korkuyor.

Gerçi karısı bilse iyi olur. Ne boktan bir evliliği olduğunu görür kadincagiz.

yahu birde rica edicem şu büyük konuştum başıma geldi bahanesinin ardına sığınmayın.. azıcık sorumluluk alın.. evli olduğunu öğrendiğiniz anda irtibatı kesmeniz gerekirken buluşmalar , sohbetler, içip içip mesaj atmalar ..
Ayy bi de şu "insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş" muhabbeti azalarak bitsin >.<

Amaann canim sen gidersin baskasi gelir. Kursta kiz yok sanki. Adam hergun cikip geziyo kizlarla. Herkesi ayni taktigi uygulamadigini nerden biliyosun
zaten bunu yaptıgını kendi söyledi hem cok seviyorum hem de asırı sinirliyim ona. hele kapıda beraber kızla gördüğüm için ona bi sürü laf saymak istiyorum

Hahaha ay nasılda iyi niyetli
2 ay olmus karısı evden gideli. oglumu tanımadım diyo sadece var oldugunu biliyorum dedi

Kızım senin aklın hiç alıyo mu, karıların peşine düşmekten çocuğunun sorumluluğunu almak zor gelmiştir.

Yarın kocan seni aldatınca seni aldattığı kadın içinde böle konuş bak, sevmiştir kadın falan dersin. Evli adamla birlikte oluyo şöyle böyle diye nutuk atma sakın. Allah büyük

Ya burda hamileyken ve yeni doğum yapmışken aldatılıp baba evine dönen boşanma aşamasındaki kadınların yuvasını yıkanlardansınız. Kendinize acınıyorsanız o kadınlardan birkaçının konusunu açın da azıcık vicdan izan sahibi okun

1. Adam, karısı yeni doğum yaptığı için ve cinsel hayatları eskisi gibi olmadığı için, belki de baba olmaya hazır olmadığı için seninle bir heyecan ihtiyacı gidermek istemiş. Sen ya da başkası. Adam heyecan arıyor.

2. Senin sarhoş olup kontrolünü kaybedebildigini ve aniden delirip karısına ulaşma ihtimalini gördüğü için seni tersliyor. Karısını kaybetmekten korkuyor.

Gerçi karısı bilse iyi olur. Ne boktan bir evliliği olduğunu görür kadincagiz.
karısını kaybetmek değil de aldattıgı ortaya cıkarsa mahkemede onun için sorun olacagını söyluyo o yuzden bu aralar bulusamam falan demiş hem de kafası cok doluymus bu yuzden.

karısını kaybetmek değil de aldattıgı ortaya cıkarsa mahkemede onun için sorun olacagını söyluyo o yuzden bu aralar bulusamam falan demiş hem de kafası cok doluymus bu yuzden.
Inanmadim ben buna. Boşanmayacak bu adam. Ve boşanmak istemiyor bence

Ya burda hamileyken ve yeni doğum yapmışken aldatılıp baba evine dönen boşanma aşamasındaki kadınların yuvasını yıkanlardansınız. Kendinize acınıyorsanız o kadınlardan birkaçının konusunu açın da azıcık vicdan izan sahibi okun
ben zaten asla bnm için bosanmasını istemem benim için bosannmaz da zaten. ama eğer gercekten bosanacaklarsa onun hayatında olmak istiyodum ama artık o da olmayacak zaten

Back