• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük konuştum başıma geldi :(

bende 21 yasindayim 1 senelik evliyim ve senin yaptigin resmen cocukluk

bi de demissin sevmeye basladigimda bilmiyodum diye ne yani o zaman hakli mi olacaksin?

ya bosanmiyosa yalan soylediyse ki evin onundeyim dediginde terslemesi buna isaret bence

gonlunuze soz geciremiyosaniz asik olmayin lutfen sonra kendi kendinizi rezil edip bu yasinda ikinci kadin konumuna duseceksiniz

Tabii kesinlikle boşanmak üzere karısından. Asla her gece karısının kollarında uyumuyor. Karısı durumdan şüphelendi diyelim kesssssinlikle "karıcığım benim suçum yok kursun başından beri bana asılıyor; yüzsüzün teki" filan demeyecek.

Şu yazacaklarımdan dolayı ceza alabilirim ama; Adam seni iyi kekliyor kızım, her ihanet eden erkek gibi.
Yok boşanmak üzereymiş, yok dünya ona darmış, yok bunalıyormuşta vıdı da vıdı. Karısını aldatmaya fırsat kollayanların yalanları da hep aynı oluyor, senin gibi her dediğine kananı, gözünün önündeki gerçekleri görmek istemeyenleri de buldular mı hiç acımıyorlar, ne sana, ne eşine, ne çocuklarına, ne de yuvalarına. Hepsi geberse gerçekten keşke, acındırmayla kalmasalar yani.

Onu senin engellemen gerekirken o seni engellemiş . Konu sahibi boşanma arifesi bile olsa ( ki hiç sanmıyorum ) evli adam evli adamdır . Üzerine hayal kurulmaz pek .

Memlekette kalmadi bekar degil mi?
22 yasinda kizsin yazik ya hu
Madem bi cekim hissettin bosanma arefesinden oldugunu duydugunda kendini geri cekmeliydin! Hic yok asigim vs kandirma kendini.Fiziksel bir cekim ve ilgiden hoslandin.İmkansiz gorunmeside seni hepten kendine cekmis.
Evli barkli adamin kapisina sarhos halde ezik ezik gitmeler falan,kusura bakma ayip.Utan, ailen bi kismini dahi duysa ne kadar uzulur.Buyuk konusmusum falan deme, bile bile lades dedin sen!

Nasıl miden var anlamadım sen cok san boşanma arefesindedir sende inandindemiyaziktir bak o bebegin annesine afam sendeyuz buldukca eve gidip karisina kotu davranuyordur bu vebale nasil kaldircan aklini basina al yol yakin ken don ektigini bicersin unutma yarın öbür gün o bebegin annesi durumuna dusersin çocukluktan vazgecc

Müsadenle kınayacağım azıcık seni, Allah korusun, başıma gelmesin.Ancak evli bir kadın olarak "iki gülse aşık zanneden, iki günde aşık olan, iki günde onsuz nefes alamayacak hale gelen" kızlardan tiksiniyorum artık.Nasıl bir yokluktasınız ki hemen nefessiz kaldınız, hemen aşık oldunuz.
Adama hemen yapışmıssınız, hemen boşanıp sizi mi alayacağını zannediyorsunuz .Bu adamlar da hep boşanma aşamasındalar , hiç başıma gelir, barışırız diye umut ettiğim kocam başkasını bulmuş olsa üzülürdüm, diye düşünmüyor musunuz.Kendinize saygınız yok, uğruna nefessiz kaldığınız insana yok, adamın evli olduğu kadına yok, bari bebeğine saygınız olsun, ben evliyim dediğinde "Ne yavşayıp duruyorsun o zaman "deyin bir kere de alnınızdan öpeyim.

Adam tam bir karaktersiz.
Önce sizi kendine aşık etmek için dil dökmüş, iddialara girmiş. Bu aşamada hiç evli olduğundan bahsetmemiş.
Sizin aşık olduğunuzdan emin olduktan sonra da "Ama ben evliyim, bana aşık olmamalısın" sözleriyle güya masum ve dürüst adamı oynamış. Güya sizden evliliğini gizlememiş oldu, sizi bunu bile bile kabul etmişsiniz gibi göstermeye çalışmış. Tam bir düzenbaz!

Konu sahibi özür dilerim ama bu adam sizinle sadece gönlünü eğlendirmek istemiş ama siz bağlanıp kapısına kadar dayanınca başına dert olmanızdan korkup kaçmış. Bu adamdan uzak durun.

Ya seni kinamiycam cunku gordugum kadariyla biraz safsin. Adam seni hicbir zaman sevmemis ki tek niyeti seni KULLANMAKMIs. Bakti sen sacma sapan asik oldun onun basina bela accagini dusunup seni kendinden uzaklastirdi. O adam karisini seviyor tatlim uzgunum.

Benım bir kız Arkadaşımın basına gelmişti...
Adam Boşanma arefesındeyim sevmiyorum KARDEŞ gibiyiz evde Demişti....
9 yıl geçti 3 çocuk yaptı , hala Boşanma arefesindeymiş :) Hala kardes gibilermiş boşanacakmış :)
9 Yıldır kızda yiyor bunları :)
Allah kımseyi şaşırtmasın...

Yahu bizim zamanımızda erkekler peşimizden koşardı yüz vermezdik vermedikçe kiymetlenirdik şimdiki genckizlar hiç kendi değerlerini bilmiyor bi insan kendine karşı bu kadar saygısız olursa erkek neden saygı duysunki!!
Bi de adam evli, ister boşanma arefesi desin ister karımla ayrı yatıyorum ne derse desin kağıt üzerinde (bile olsa) evliler ve yaptığın ahlaki değerlere aykırı, ben seni kınamak için yazmıyorum, benim de kızım var asla kinamam... ama kendine değer ver güzelim yapma böyle!

Back