• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük konuştum başıma geldi :(

evlilik ilişkisi olmadığı için mi 3 aylık bebekleri varmış
vay anasını mucize bu olsa gerek
face inde karısıyla ilgili cocuguyla ilgili hiç bişey yok
Hadi kaza hastalık gibi konularda büyük konuşmayı anlarım ancak bu tür konularda büyük konuştum başıma geldi falan ben anlayamıyorum
Evet kime aşık olacağınızı secemezsiniz
Ancak o kişinin böyle evli olduğunu öğrendikten sonra yaptiklariniz büyük konuşmaktan kaynaklı değil sizin karakterinizdir hayattaki durusunuzdur
zaten en cok da buna üzülüyorum iradesiz biri olduguma onnu sevmeme :(

yazının sonuna doğru birlikte oldugunu-cinsellik- falanda yazdın sandım ama iyiki o aptallığı yapmamışsın
kk da bu tip konular çok oldu tekrar dönüp yazsalar geçen zaman aralığında neler olmuş bitmiş ders alsa senin gibiler
ne dense boş senin için yanlış yola girmişsin ee çıkmakta istemiyorsun biz ne yapalım:cool:
ben cıkmak istesem de istemesem de artık o beni istemiyo istemez de daha asla. ama ben onu nasıl unutacagmı bilmiyorum

ben cıkmak istesem de istemesem de artık o beni istemiyo istemez de daha asla. ama ben onu nasıl unutacagmı bilmiyorum

sen böyle yapıştıkça onun gözünde sinek kadar kalıyorsun farkında mısın?
hoş değerin olsa ne olacak
olmayacak duaya amin deenir mi?
takıntı vıcık vıcık bişey sırf seni istemiyor diye gurur yapıyorsun
lütfen okuluna odaklan
şuan karısını aldatan bir adamı seviyorsun aldattığı kişi sensin peki seni kiminle aldatacak hadi düşün bakalım

face inde karısıyla ilgili cocuguyla ilgili hiç bişey yok

zaten en cok da buna üzülüyorum iradesiz biri olduguma onnu sevmeme :KK43:
Yaaaa ne alaka ya ne kadar basite indirgemişsin benim de eşimin facesinde bana ait fazla bişe bulamazsın evet kızına ait çok vardır ama
Hadi tamam benim kocam da beni aldatıyor olsun sırf bu Bi göstergeyse
Benim faceimde de eşimle ilgili hiçbişe yoktur bende mi eşimi aldatıyorum ya da eşimi sevmiyorum
Hiiiççççç alakası yok Allah başımdan eksik etmesin eşimi çok seviyorum ben ve Allah şaşırtmasın aldatmam onu
Yapma kendini kandırıyosun ya resmen
Ada'm başına bela olacağını anlayıp geri çekmiş kendini hala ne diyosun sen

sen böyle yapıştıkça onun gözünde sinek kadar kalıyorsun farkında mısın?
hoş değerin olsa ne olacak
olmayacak duaya amin deenir mi?
takıntı vıcık vıcık bişey sırf seni istemiyor diye gurur yapıyorsun
lütfen okuluna odaklan
şuan karısını aldatan bir adamı seviyorsun aldattığı kişi sensin peki seni kiminle aldatacak hadi düşün bakalım
zaten daha onunla iletişime gecmıyorum ki gecmek için caba da sarfetmiyorum hem her yerden engelledi beni zaten.

Bu adam boşanmak üzere değil. Bunu anla önce. Seni etkilemek hoşuna gitmiş. Daha fazlasını da yapabilirdi ama demek ki korkmuş yapamamış. Tecrübe de koy cebine. Bir daha da kendini öyle tanımadığın birine kaptırma.
ya hazırandan beri kursa gidiyorum sürekli sohbet ediyoduk 27 yasında daha sevgilisinin bile olmadıgını söyleyen yakın davranan adamın evli olabilecegi nerden aklıma gelebilirdi ki hele de cocuklu :(

Herif evli el kadar bebekli. Uzak dur. Boşanma işi de yalan.

Sen de erkeklerin yanında kendini kaybedecek kadar içmekten vazgeç başına kötü şeyler gelir.

Üff, şu öldüren aşk da nasıl oluyorsa sadece evli adamlarla ilişkisi olan kadınların başına geliyor.:KK14:

Ben hiç aşktan öleni görmedim ama iddia hep "Ay ama ülüyürüm ivli sivgilim içiiiin"

Siz hiç kendinize yakıştırıyor musunuz liseli gibi arabalarda buluşmayı, yalvar yakar çağırmayı?

Adam pisliğin biri işte, karısını sizinle boynuzluyor. Karısıyla sevişmese 3 aylık bebeği nasıl olacak? Siz saf ayağına yatıyorsunuz ama ben söyleyeyim, tadaaa, bebekler ağaçta yetişmiyor.

Karaktersiz bir adam için ne hâllere düşüyorsunuz ya, yazık. Bir de böyle saf ayağına yatmalar... Kendinizi değil de kendinizce bizi aptal yerine koyuyorsunuz. Acımıyorum bile vallahi.

Edit: Tamam bilmiyordunuz da, öğrenince de bir şey değişmemiş ki. Siz insanları hangi medeni durumla tanıdıysanız öyle mi devam ediyorsunuz? Evlenen arkadaşlarınızın evlendiğini de kabullenemiyorsunuz herhalde, "ama ben onu bekar tanıdım" diye.

zaten daha onunla iletişime gecmıyorum ki gecmek için caba da sarfetmiyorum hem her yerden engelledi beni zaten.
Engelleri kaldırsa görüşeceksin yani
Ya ne diyim ki daha sana
Yazık ya kendini düşürdüğün duruma zerre acımam da evde kocam gelsin diye bekleyen küçücük yavrusuyla mı ilgilensin kocasına mı hazırlansın dört dönen kadıncağıza acırım

unutacaksın unutmak zorundasın
yaşadıgın şehirde mi okuyorsun? uzaktaysan memleketine dönünce uunutursun
erkek mi kalmadı canım seni senden daha çok seven değer veren senden başkasını gözü görmeyen birini bulursun inş..
ama önce bu yanlışı hayatından çıkarmak için çaba göster bu sadece senin elinde

Yaaaa ne alaka ya ne kadar basite indirgemişsin benim de eşimin facesinde bana ait fazla bişe bulamazsın evet kızına ait çok vardır ama
Hadi tamam benim kocam da beni aldatıyor olsun sırf bu Bi göstergeyse
Benim faceimde de eşimle ilgili hiçbişe yoktur bende mi eşimi aldatıyorum ya da eşimi sevmiyorum
Hiiiççççç alakası yok Allah başımdan eksik etmesin eşimi çok seviyorum ben ve Allah şaşırtmasın aldatmam onu
Yapma kendini kandırıyosun ya resmen
Ada'm başına bela olacağını anlayıp geri çekmiş kendini hala ne diyosun sen
evet basına bela olacagmı düşündü çekti kendini. ben de irademle yapamadıgım şeyi iradesizliğimle yapıp onun kendime uzak olmasına sebep oldum. içim cok acıyo ama aslında en doğrusu oldu. ben kendimi koruyamadım ama Allah beni korudu cok acı çeksem de :(

ya hazırandan beri kursa gidiyorum sürekli sohbet ediyoduk 27 yasında daha sevgilisinin bile olmadıgını söyleyen yakın davranan adamın evli olabilecegi nerden aklıma gelebilirdi ki hele de cocuklu :KK43:
O zaman bir dahakine görüştüğün kişinin nufüs cüzdanını iste. Şaka değil ciddi söylüyorum.

Engelleri kaldırsa görüşeceksin yani
Ya ne diyim ki daha sana
Yazık ya kendini düşürdüğün duruma zerre acımam da evde kocam gelsin diye bekleyen küçücük yavrusuyla mı ilgilensin kocasına mı hazırlansın dört dönen kadıncağıza acırım
ben bunları düşünmüyorum mu sanıyosunuz ama ben olmasam da zaten aldatıyo sahte face hesaplarından bi sürü kızlarla görüşmüş bulusmus :(

Üff, şu öldüren aşk da nasıl oluyorsa sadece evli adamlarla ilişkisi olan kadınların başına geliyor.:KK14:

Ben hiç aşktan öleni görmedim ama iddia hep "Ay ama ülüyürüm ivli sivgilim içiiiin"

Siz hiç kendinize yakıştırıyor musunuz liseli gibi arabalarda buluşmayı, yalvar yakar çağırmayı?

Adam pisliğin biri işte, karısını sizinle boynuzluyor. Karısıyla sevişmese 3 aylık bebeği nasıl olacak? Siz saf ayağına yatıyorsunuz ama ben söyleyeyim, tadaaa, bebekler ağaçta yetişmiyor.

Karaktersiz bir adam için ne hâllere düşüyorsunuz ya, yazık. Bir de böyle saf ayağına yatmalar... Kendinizi değil de kendinizce bizi aptal yerine koyuyorsunuz. Acımıyorum bile vallahi.

Ohh kardeşim ağzına sağlık.

unutacaksın unutmak zorundasın
yaşadıgın şehirde mi okuyorsun? uzaktaysan memleketine dönünce uunutursun
erkek mi kalmadı canım seni senden daha çok seven değer veren senden başkasını gözü görmeyen birini bulursun inş..
ama önce bu yanlışı hayatından çıkarmak için çaba göster bu sadece senin elinde
malesef memleketimde yasıyorum ama okulda son senem okul bitince gtmek istiyorum burdan :(

ben bunları düşünmüyorum mu sanıyosunuz ama ben olmasam da zaten aldatıyo sahte face hesaplarından bi sürü kızlarla görüşmüş bulusmus :KK43:
Bu da sebep mi yani:KK57:

Sizin olup olmamanız arasında sizin gururunuz kadar fark var. Siz onurunuzu yitirmeyin de, o ne halt ederse etsin.

S
ben bunları düşünmüyorum mu sanıyosunuz ama ben olmasam da zaten aldatıyo sahte face hesaplarından bi sürü kızlarla görüşmüş bulusmus :KK43:
Sana ne bırak kiminle ne hal ediyorsa etsin sen küçücük Bi yavrunun günahına girme
Kendini de heba etme
Bırak o kendi pisliğinde boğulsun gitsin

Back