böyle düşününce bi nebze olsun rahatlıyorum ama gene sonra onun gözleri geliyo aklımasen sarhoş olup kendini rezil edene kadar değil onuda rezil edeceğin duruma geldiğin için.. durumun ortaya çıkmasından korktuğundan yani.. seni istediği gibi kullanamayacağı için yol vermiş sana..
bence Allahın iyi kuluymuşsun..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
büyük konuştum başıma geldi :(
- Konu Sahibi hayatla
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 36.115
- 147.226
- 798
yazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmen hem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
yahu kaç yaşındasınız merak ettim.. karakteri sorunlu evet ama hayatı sorunlu değil bunlar senin gibi civcivleri tavlama sanatı..
23 e gircemyahu kaç yaşındasınız merak ettim.. karakteri sorunlu evet ama hayatı sorunlu değil bunlar senin gibi civcivleri tavlama sanatı..
- 10 Kasım 2015
- 99
- 25
- 3
- 28
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
yazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmen hem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
Adam gayet de memnun hayatından baksana
Sizi kandırmak için söylemiş
Uzuleceksiniz kendinize üzülün acıyın
- 31 Ekim 2013
- 21.288
- 71.289
- 798
- 40
hey Allahım hayatı sorunluymuş da ona üzülüyormuşsun da eminim üzülecek bi hayatı vardıryazdıklarında cok haklısın ama kendime engel olamıyorum işte onun için ölüyorum resmen hem karakteri sorunlu hem de hayatı. o da bıkmıs yasamaktan. ona da üzülüyorum haline
sinirim çıktı yine tepeme
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hepAma şimdi biliyorsunuz
Ona göre davranın
Karaktersizligine aşk sevgi etiketi yapistirmaktan vazgeçin
İçinizden Sevin bi zahmet
- 3 Nisan 2014
- 36.115
- 147.226
- 798
23 e gircem
e çokta küçük değilmişsin.. senin aklın alıyormu adamın boşanma aşamasında olduğunu falan..
almıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedie çokta küçük değilmişsin.. senin aklın alıyormu adamın boşanma aşamasında olduğunu falan..
- 3 Nisan 2014
- 36.115
- 147.226
- 798
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hep
yahu birde rica edicem şu büyük konuştum başıma geldi bahanesinin ardına sığınmayın.. azıcık sorumluluk alın.. evli olduğunu öğrendiğiniz anda irtibatı kesmeniz gerekirken buluşmalar , sohbetler, içip içip mesaj atmalar ..
- 3 Nisan 2014
- 36.115
- 147.226
- 798
almıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedi
he çocuğuda karısı gelirken babasının evinden getirmiş zaten.
zaten utanıyorum kendimden ama cıkaramıyorum aklımdan hem cok sinirliyim hem de cok seviyorum ama zaten konusmuyoruz artık ama ben değil o istemediği içinyahu birde rica edicem şu büyük konuştum başıma geldi bahanesinin ardına sığınmayın.. azıcık sorumluluk alın.. evli olduğunu öğrendiğiniz anda irtibatı kesmeniz gerekirken buluşmalar , sohbetler, içip içip mesaj atmalar ..
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
eminn olun ben de böyle seyler duydugumda hep sizin gibi konusurdum ama buyuk konustum dedim işte. asla derdim hep
Hadi kaza hastalık gibi konularda büyük konuşmayı anlarım ancak bu tür konularda büyük konuştum başıma geldi falan ben anlayamıyorum
Evet kime aşık olacağınızı secemezsiniz
Ancak o kişinin böyle evli olduğunu öğrendikten sonra yaptiklariniz büyük konuşmaktan kaynaklı değil sizin karakterinizdir hayattaki durusunuzdur
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
pardonda sen kimsin? Adam kabul etse küçük metres olacaksın. Utanın ikinizdezaten o da ayrı bi sorun ondan da emin olamıyorum ama sevmediğine istemediğine eminim
eee artık biliyorsun bu ısrar niye. Adam seni istemediği için bu haldesin istese aynen yola devam....ben onu sevmeye basladıgımda bunu bilmiyodum
- 31 Ekim 2013
- 21.288
- 71.289
- 798
- 40
evlilik ilişkisi olmadığı için mi 3 aylık bebekleri varmışalmıyo ben de dire aynısını dedim zaten sen ol ya da olma bosancam dedi evliyken de aldattıgını söyledi evlilik ilişkisi zaten olmadı aramızda dedi
vay anasını mucize bu olsa gerek
Sen daha bu kafada oldukça çookk kandırırlar seni. Hala yok onu düşünüyorum yok o istediği için bitti. Memlekette adam kalmadı evli adamlarn yakasına yapışıyosunuz. Sen kendine nasl yakıştırdın dicem ama sen zaten hazmetmişsin karektern müsait demekki yoksa evli adamla olmazdın. O adam istese sen kescek bi tip değilsin zaten belli. Büyük konuştum seviyorum zırvalıklarını geç. Şunu düşün mesela ben neden böyleyim, neden bu kadar safım, aklım başıma nasıl gelir.
Bunlara kafa yor sen, adam sana siyaha beyaz dese evet dicek bi kafadasın. Yazık ya
Bunlara kafa yor sen, adam sana siyaha beyaz dese evet dicek bi kafadasın. Yazık ya
zaten konusmaya devam etseydık bosanma ile ilgili evrakları görmek istecektimpardonda sen kimsin? Adam kabul etse küçük metres olacaksın. Utanın ikinizde
eee artık biliyorsun bu ısrar niye. Adam seni istemediği için bu haldesin istese aynen yola devam....
yazının sonuna doğru birlikte oldugunu-cinsellik- falanda yazdın sandım ama iyiki o aptallığı yapmamışsın
kk da bu tip konular çok oldu tekrar dönüp yazsalar geçen zaman aralığında neler olmuş bitmiş ders alsa senin gibiler
ne dense boş senin için yanlış yola girmişsin ee çıkmakta istemiyorsun biz ne yapalım
kk da bu tip konular çok oldu tekrar dönüp yazsalar geçen zaman aralığında neler olmuş bitmiş ders alsa senin gibiler
ne dense boş senin için yanlış yola girmişsin ee çıkmakta istemiyorsun biz ne yapalım