Büyük Gün geldi

Betüş ben bugünlerde seni o kadar anıyorum kı anlatamam. Senşn Memiş'ler Nasıl sonradan büyüdü bana ondan bahsetsene Bi Can'ım :-)
Sugunlerde beni bikac kisi daha andı , kulaklarimi rahat birakin ! :KK70: sen nasil andın?
Hahahha canim ya benim doktorum bile sasirdi bunlari neyle besliyosun demisti :KK70: kaslarım gereginden fazla salmıs kendini o yuzden buyumem cok olmus. Dikis yerim bile buyudukce yukari cikiyor. Tamamen sans isi gibi bisey kiminin buyuyor kiminin kuculuyor

Sugunlerde beni bikac kisi daha andı , kulaklarimi rahat birakin ! :KK70: sen nasil andın?
Hahahha canim ya benim doktorum bile sasirdi bunlari neyle besliyosun demisti :KK70: kaslarım gereginden fazla salmıs kendini o yuzden buyumem cok olmus. Dikis yerim bile buyudukce yukari cikiyor. Tamamen sans isi gibi bisey kiminin buyuyor kiminin kuculuyor

Bana da 325 takıldı dolu dolu olsun dedim foto gösterdim ama yine de istediğim gibi olmadı sanki daha büyümeyecekse Nasıl yapıcam bilmiyorum.. O yüzden seni anmıştım inşallah betüşünki gibi büyür dedim şu an istediğim büyüklükte değiller Çünkü zaten hiç dokum yoktu bana göre 325 orta boy oluyor eğer göğüs dokusu yoksa ha dikleştirme yapılanlara yanı göğüs dokusu olanlara takılıyor o Zaman güzel durur da benim tahta gibiydi dümdüzdü bilmiyorum ben mi istediğimi anlatamadım böyle düşününce üzülüyorum ya maddi manevi bir sürü şeye katlandım boşa mı yani.

Bana da 325 takıldı dolu dolu olsun dedim foto gösterdim ama yine de istediğim gibi olmadı sanki daha büyümeyecekse Nasıl yapıcam bilmiyorum.. O yüzden seni anmıştım inşallah betüşünki gibi büyür dedim şu an istediğim büyüklükte değiller Çünkü zaten hiç dokum yoktu bana göre 325 orta boy oluyor eğer göğüs dokusu yoksa ha dikleştirme yapılanlara yanı göğüs dokusu olanlara takılıyor o Zaman güzel durur da benim tahta gibiydi dümdüzdü bilmiyorum ben mi istediğimi anlatamadım böyle düşününce üzülüyorum ya maddi manevi bir sürü şeye katlandım boşa mı yani.
Büyür büyür daha cok yenisin. Sekli belli degil zaten 1.2 ayın bi gecsin. Benimde hic dokum yoktu iste. Hayir ya kotu dusunme zaman gecsin biraz. Hem gogus yapın nasilsa ona gore o cc ler uygun gorulmustur yani . bunada sukur demeliyiz

Büyür büyür daha cok yenisin. Sekli belli degil zaten 1.2 ayın bi gecsin. Benimde hic dokum yoktu iste. Hayir ya kotu dusunme zaman gecsin biraz. Hem gogus yapın nasilsa ona gore o cc ler uygun gorulmustur yani . bunada sukur demeliyiz

Zaman'la görücez bakalım Can'ım yine de içim rahat etmedi

Tiramisu35 Tiramisu35 Aynı kaderi paylaşıyoruz bende 6.günümdeyim ama beklentimi karşılamadı aynı şekilde maddi manevi boşa gitmiş gibi. Ama daha çok yeni inşallah bizde daha da küçülme değil de büyüme olur bi ay geçsin bakalım nasıl olcaz

Tiramisu35 Tiramisu35 Aynı kaderi paylaşıyoruz bende 6.günümdeyim ama beklentimi karşılamadı aynı şekilde maddi manevi boşa gitmiş gibi. Ama daha çok yeni inşallah bizde daha da küçülme değil de büyüme olur bi ay geçsin bakalım nasıl olcaz

375 cc imiş daha önce dokun var mıydı bilmem ama gayet gizel Bi cc bence ayrıklığını da daha önce de aynı cevabı vermiştim şimdi hatırladım eğer göğüslerin ayrıksa yine öyle durur boyun ve kilon kaç bir de kaç beden sütyen giyiyorsun canım?

Tiramisu35 Tiramisu35 Canımı sıkanda o zaten canım 375 büyük ama niye böyle oldu anlamadım bazılarında küçük olup baya büyüyor Betüşle konuştuk mesela onun gibi. Benim aml öncesi dokum azdı gögüsüm hiç yok denecek kadar azdı düzdü yani 75 tam destekliyi bile dolduramıyordum

Senin şuan kaç beden oldu ele gelecek kadarsa şekilli ve araası azsa üzülme hiç bence

80 beden giyiyordum ama göğüs dokum hiç yoktu a cup bile değildim şu an Nasıl oldu bilmiyorum açıkcası c cup mıyım yoksa b mi oldum.. Ele gelecek kadar var da ben bunun için ameliyat olmadım ki belki boşa kuruntu yapıyorum ama yine de ameliyat öncesinde bilmeliydim diye düşünüyorum ne kadar olacağını. Sütyen denemesi sordum yapmıyoruz dediler bilgisayardan gösterim sordum onu da yapmıyoruz dediler bilmeden girdim belkş benim de söyleyecek şeylerim vardı büyüklük küçüklük tartışılır çünkü herkesin kendine göre ideal Bi görüntü vardır. Belki benim beğendiğimi de atıyorum sen beğenmezsin ama sonuçta ameliyat olacak kişiye sormak lazım bu kadar yükün altına girmek kolay değil . Bak sana 375 takılmış 75 beden kullanıyormuşsun öncesinde ben 80 beden kullanıyorum şimdi bana daha büyüğü olamaz mıydı bunlar kafamı kurcalıyor işte. Boy ve kilon kaç bu arada?

Tiramisu35 Tiramisu35 Boyum 170 kilom 51-52 işte. Senin nasıl ölçülerin? Ya elbetteki herkesin beğenisş farklı ama önemli olan senin isteğin senin vücudunun hangi cc leri alabileceğin ve ne kadar büyüklükte istediğin. Ya doktora istediğimizi anlattıktan sonra cc ye önem vermeden uygun olanı takmaları gerekiyor, sen ilk çıktığında memnundun aslında. Sütyeni
Çıkartıp baktın mı peki

arzum77 arzum77 @askkitabi Tiramisu35 Tiramisu35 mutluluk2015 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
Can'ım viral bir enfeksiyon olabilir. Senin çocuklardan geçmiştir. Ameliyat olalı çok uzun zaman oldu, meme ile ilgili bir enfeksiyon bu saatten sonra olmaz sanki. Ama yine de Dr unla iletişime geç. Bağışıklık sistemini güçlendiren gıdalar tüket. Zencefilli bal, kelle paça, c vitamini ...

Evet Canim ayni söyledigin gibi, kendini cok yorma dedi sol gögüsümde hala sislik var, agir kaldirma dedi, kendini her zorladiginda sislik olabilir dedi asistani. Ama Benim kollarim dinlenmedigim günlerde cok agriyo. 24 saatin sadece 4 saatini uyuyabildigim günler oluyo. Onu kastetti dinlenmen sart dedi.
Can'ım sana takılan cc büyük bir cc ve bu da daha fazla doku tahribatı ve hassasiyet demek. Lütfen ben iyileştim diyip hemen süper anneyi oynama. Kollarını çok zorlama. Kolların eski gücünü Zaman'la kazanacak ve hiç ameliyat olmamış gibi olacaksın.

Tiramisu35 Tiramisu35 Boyum 170 kilom 51-52 işte. Senin nasıl ölçülerin? Ya elbetteki herkesin beğenisş farklı ama önemli olan senin isteğin senin vücudunun hangi cc leri alabileceğin ve ne kadar büyüklükte istediğin. Ya doktora istediğimizi anlattıktan sonra cc ye önem vermeden uygun olanı takmaları gerekiyor, sen ilk çıktığında memnundun aslında. Sütyeni
Çıkartıp baktın mı peki

Boyum 161 kilom 46 sütyen bedenim 80 göğüs altım 78 cm canım . Sütyeni çıkardım zaten sargı yok bende daha da küçüleceklerini düşünüp üzülüyorum ben daha dolgun istedim memem var tabii Mutluyum önceden hiç yoktu çünkü ama istediğim böyle değildi eğer dğzelme olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Doktora gösterdiğim foto şuydu

Eklentiler

• image.png
    image.png
    182 KB · Görüntüleme: 64
Boyum 161 kilom 46 sütyen bedenim 80 göğüs altım 78 cm canım . Sütyeni çıkardım zaten sargı yok bende daha da küçüleceklerini düşünüp üzülüyorum ben daha dolgun istedim memem var tabii Mutluyum önceden hiç yoktu çünkü ama istediğim böyle değildi eğer dğzelme olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Doktora gösterdiğim foto şuydu
Harika bir sonuçmuş valla. Diri dolgun ve sexy..

Sen foto ekle bakalım neymiş Nasıl olmuş :KK66:
Bende aldım izlmeye,benim fotolarada bakabilirsin 400 cc kas zarı altı olmuştu benimde.

Ya gördüm Canım gerçi çok duymuşsundur ama bayıldım harikasın maaşallah nazarım değmesin göğüslerinin dolgunluğunu da çok beğendim .. Ben de yükledim merakla bekliyorum yorumlarını :KK66:

Ya gördüm Canım gerçi çok duymuşsundur ama bayıldım harikasın maaşallah nazarım değmesin göğüslerinin dolgunluğunu da çok beğendim .. Ben de yükledim merakla bekliyorum yorumlarını :KK66:
Tamam bakıyorum hemen :KK66:
Teşekkür ederim... Hep derim çok daha güzelleri isteyen herkesin başına olsun diye :KK66:

Tamam bakıyorum hemen :KK66:
Teşekkür ederim... Hep derim çok daha güzelleri isteyen herkesin başına olsun diye :KK66:

Ama sen zaten güzelmişsin... Ufak dokunuşlarla harika olmuşsun :KK66: amin canım kendin kadar yüreğin de çok güzel.. Rabbim yolunu açık eder inşallah :KK68:

X