650 cc duyunca gözlerim yerinden çıkmıştı ama düşündüğüm kadar da büyük görünmüyor,benim ameliyatlı halim gibi.Simdilik böyle
Bu arada agrilarim hic yok Gibi sadece gögüslerimde bir gerginlik var, sirtim ve kaburgalarim agriyo hep ayni pozisyonda yatmaktan.
Bu arada agrilarim hic yok Gibi sadece gögüslerimde bir gerginlik var, sirtim ve kaburgalarim agriyo hep ayni pozisyonda yatmaktan.
Askkitabi Cok Sagol Canim Benim , sayende iyi bir Dr secimi yaptim
Beni de izlermisiniz bende büyük istiyorum ama emin değilim görebilme şansım olursa fikir edinmiş olurum 650 merak ediyorum .. gecmis olsun bu arada kapalı bile güzel duruyor bence cok iri de degil sanki vücudunuza güzel uyum sağlamış gibiSimdilik böyle
Büyük memislerim olsun istiyodum , Dr um yapti sagolsun. Dolgun dolgun iri iri memislerim var Simdi cok sükür
Var olmaz mı hem de 3 taneTiramisu seninde cocuklarin var mi
Canim öncelikle cok tesekkür ederim , Allahima sükürler olsun, dokturumun da ellerine saglik , günlük hayatimiza geri döndük, tam 1 hafta oldu , hersey yapiyorum, Ama biraz Daha yavas ve dikkatlice. Evi esim süpürüyo, ha bide agir kaldirmiyorum. Ama 1 hafta iyice dinlendim, her Bünye farklidir tabii, sana gerektiginde sinyal verir, ona göre davranmak en iyisi. Cabuk yoruluyorum mesela hala. Bence en büyük ne Mümkünse onu yaptir yani maksimumu, sonra hayal kirikligina ugrama. Dr um Bana kac kere sordu bu boyutu istediginden gercekten eminmisin diye, bir an tereddüt ettim. Ama dogru secimi yapmisim , cok mutluyum . Darisi size, Insallah sizlerde memnun kalirsiniz. Türkiye yaptirsaydim Hasan findiga yaptirirdim.
Canim öncelikle cok tesekkür ederim , Allahima sükürler olsun, dokturumun da ellerine saglik , günlük hayatimiza geri döndük, tam 1 hafta oldu , hersey yapiyorum, Ama biraz Daha yavas ve dikkatlice. Evi esim süpürüyo, ha bide agir kaldirmiyorum. Ama 1 hafta iyice dinlendim, her Bünye farklidir tabii, sana gerektiginde sinyal verir, ona göre davranmak en iyisi. Cabuk yoruluyorum mesela hala. Bence en büyük ne Mümkünse onu yaptir yani maksimumu, sonra hayal kirikligina ugrama. Dr um Bana kac kere sordu bu boyutu istediginden gercekten eminmisin diye, bir an tereddüt ettim. Ama dogru secimi yapmisim , cok mutluyum . Darisi size, Insallah sizlerde memnun kalirsiniz. Türkiye yaptirsaydim Hasan findiga yaptirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?