• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün geldi

Evet fazla büyük degil o kadar 650 yi duyunca herkes sasiriyo. Tabi büyük oldu Ama asiri degil tabi. Bende merak ediyorum. Acip bakmak istiyorum aslinda Ama yasak. Sütyen de cok dar acitiyo ya :-( bir memisi iki avucumla kapliyorum o kadar var

Büyük memislerim olsun istiyodum , Dr um yapti sagolsun. Dolgun dolgun iri iri memislerim var Simdi cok sükür

Ben sizin ameliyatınızı unutmuşum :)) çok geçmiş olsun gözünüz aydın gerçekten o kadar da büyük durmuyor işin garip tarafı ben yabancı kaynaklardan yapılan ameliyatlara bakıyorum sanki 400 cc altı takmıyorlar gibi ama hiçbirinin de abartılı göğüsleri yok. SiZin de öyle olmuş bayıldım gözünüz aydın diyeyim yarın da benim randevum var bakalım doktor bana ne diyecek.

Tiramisu seninde cocuklarin var mi
Var olmaz mı hem de 3 tane :KK48: zaten küçüktü göğüslerim ama emzirme süreçlerinde çok yıprandım sütle birlikte Kocaman göğüslerim vardı tabii hamileliklerimde çok da kilo almıştım onun da etkisiyle ... Ama 1 yıl kadar sknra hem zayıfladım yanı kendi kiloma döndüm ama göğüslerim de aynı kalmadı maalesef küçüldüler. Şu an en küçüğüm 1,5 yaşında 1 yıl 3 ay emzirdim kuzumu işti koşturmaydı derken zayıfladım ve şu an 1 cm göğüs dokum var a cup bile değilim göğüs altı ölçülerimiz aynı sizin boyunuz biraz daha uzun ve sizden biraz zayıfçayım yarına randevum var dediğim gibi heyecanımı Tahmin edebilirsiniz :KK48: şimdi nasılsınız gündelik işlerinizi yapabiliyor mısunuz acaba?

Canim öncelikle cok tesekkür ederim , Allahima sükürler olsun, dokturumun da ellerine saglik , günlük hayatimiza geri döndük, tam 1 hafta oldu , hersey yapiyorum, Ama biraz Daha yavas ve dikkatlice. Evi esim süpürüyo, ha bide agir kaldirmiyorum. Ama 1 hafta iyice dinlendim, her Bünye farklidir tabii, sana gerektiginde sinyal verir, ona göre davranmak en iyisi. Cabuk yoruluyorum mesela hala. Bence en büyük ne Mümkünse onu yaptir yani maksimumu, sonra hayal kirikligina ugrama. Dr um Bana kac kere sordu bu boyutu istediginden gercekten eminmisin diye, bir an tereddüt ettim. Ama dogru secimi yapmisim , cok mutluyum . Darisi size, Insallah sizlerde memnun kalirsiniz. Türkiye yaptirsaydim Hasan findiga yaptirirdim.

Canim öncelikle cok tesekkür ederim , Allahima sükürler olsun, dokturumun da ellerine saglik , günlük hayatimiza geri döndük, tam 1 hafta oldu , hersey yapiyorum, Ama biraz Daha yavas ve dikkatlice. Evi esim süpürüyo, ha bide agir kaldirmiyorum. Ama 1 hafta iyice dinlendim, her Bünye farklidir tabii, sana gerektiginde sinyal verir, ona göre davranmak en iyisi. Cabuk yoruluyorum mesela hala. Bence en büyük ne Mümkünse onu yaptir yani maksimumu, sonra hayal kirikligina ugrama. Dr um Bana kac kere sordu bu boyutu istediginden gercekten eminmisin diye, bir an tereddüt ettim. Ama dogru secimi yapmisim , cok mutluyum . Darisi size, Insallah sizlerde memnun kalirsiniz. Türkiye yaptirsaydim Hasan findiga yaptirirdim.

Tikkabilla Tikkabilla nın göğüsleri harika sanırım o da Hasan beye yaptırmıştı. Ondan ve okuduğum yorumlardan dolayı sempatim var ama şehir dışına çıkamam çocuklar iş vs derken o yüzden Fatih beyden aldım randevumu yarın gidiyorum inşallah dediğiniz gibi olabilecek en büyüğünü istemeyi düşünüyorum zaten gezdim yıllarca memesiz...

1 hafta ne çabuk geçti maaşallah size, yine de fazla yormayın kendinizi önemli olan iyi olmanız herşey Bi şekilde hallolur. Ben de Bayram'a kadar ameliyat olsaydım bayramda dinlenirdim ne güzel , kendime gelirdim .. Aynı kıyafetleri giyebiliyor musunuz merak ettim :))

Sagol Canim, Evet ayni kiyafetleri giyebiliyorum, yani oluyo. Ama Ben simdilik bol olanlarini Tercih ediyorum. Evet cok haklisin. Bugün cok yoruldum , agrilarim var Simdi. Korkuyorum. Insallah bisey olmaz

Gün gelecek, keske daha büyük olsaydi diyeceksin!!!!;)))

Buarada kizacagim, ayaklandim falan ne demek??? biraz kendini iyi hisediyorsun diye ayaklanma yok. dinlen....!!!

Eyvah, tam da sana bu konuyla ilgili özel msj atmistim Simdi. Mecburum Canim Benim, cocuklar Eve geldi, annemler baktilar sagolsunlar Ama artik bayram telasi var diye kiyamadim anama aldik afacanlari

Back
X