Büyük göğüsler...

Damacanayla ilişkiye girebilen bi varlıktan bahsediyoruz, şaşırmadım ben ama fazla cüretkar adamın aklı başka yerinde çalışıyormuş heralde o an.

Bu arada şunu çağrıştırdı bana;

"Bir erkek sizi eve bırakınca kapıdan girene kadar arkanızdan bakıyorsa seviyordur. Belki de g*tünüze bakıyordur, erkeklere güven olmaz..."

Vay manyak pislik vay aklı sıra zarf atcak ona neymiş senden. Olabilir kardeşim göğsü büyük olur kalcası büyük olur napcak sokağa mi çıkmicak insanlar göğsü büyük diye..
Sen takma kardeşim ne hırkami faln zaten baştan yol yapmaya calışmış o sevgilim var ama kaybetsemde farketmez diye sendende bi ilgi görmeyince işi uyarmak istedim e getirmiş zekası nereye kaçtığı belli olmayan pislik.
Boş ver canm o utansın utanmaz bunlar gerçi ama sen eminsin biliyon kendini üzülme canm

Adi adam yaaa... ona neler yazmak isterdim de merak ettim staj ne kadar surecek? buna cok benzer bir durum yasamistim bende ama stajim 1 aydi bitene kadar sabrettim hep mesafe koydum cok sukur geride kaldi.. ama igrencti....

Yaşım diğerlerine göre baya küçük yakın hissettiklerime abi abla diğerlerine bey hanım diye hitap ediyorum. Diğerleri Cecilia Hanım veya kardeş gözüyle görüp Cecilia derken bunun pislik pislik Cecilia demesi daha bi sinirlerime dokunuyor. Nerden aldı bu cesareti ona hayret ediyorum zaten ki abim de o işletmede üst düzeylerden biri duyulursa fena olur olay büyür de büyür bu yüzden susup tepkimi koyuyorum. Patlatmamaya çalışıyorum

Araya sınır koyabilirdin.Nihayetinde erkek.Akıl danışacak nice insan vardır etrafında.İyi tanıdığın bildiğin.Bir insanın sevgilisi olması,başkasına asılamaz anlamı taşımıyor.Evli çocuklulular neler yapıyor.Lütfen kılarımız bu kadar saf olmasın artık.Terbiyesizleşmiş.Bu baştan çıkma da değil.Nasıl bulabildi bu cesareti.Ne demek göğsünden kalçandan bahsetmesi.niyetimin kimsenin dibini......hiç gerek yok direk suratına kapatacaktın telefonu anlayacaktı.Hem ne diye watsaptan yazışma boyutuna geçti ki iş arkadaşlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…