Büyük göğüsler...

Damacanayla ilişkiye girebilen bi varlıktan bahsediyoruz, şaşırmadım ben ama fazla cüretkar adamın aklı başka yerinde çalışıyormuş heralde o an.

Bu arada şunu çağrıştırdı bana;

"Bir erkek sizi eve bırakınca kapıdan girene kadar arkanızdan bakıyorsa seviyordur. Belki de g*tünüze bakıyordur, erkeklere güven olmaz..."

:KK53:

Vay manyak pislik vay aklı sıra zarf atcak ona neymiş senden. Olabilir kardeşim göğsü büyük olur kalcası büyük olur napcak sokağa mi çıkmicak insanlar göğsü büyük diye..
Sen takma kardeşim ne hırkami faln zaten baştan yol yapmaya calışmış o sevgilim var ama kaybetsemde farketmez diye sendende bi ilgi görmeyince işi uyarmak istedim e getirmiş zekası nereye kaçtığı belli olmayan pislik.
Boş ver canm o utansın utanmaz bunlar gerçi ama sen eminsin biliyon kendini üzülme canm

Adi adam yaaa... ona neler yazmak isterdim de merak ettim staj ne kadar surecek? buna cok benzer bir durum yasamistim bende ama stajim 1 aydi bitene kadar sabrettim hep mesafe koydum cok sukur geride kaldi.. ama igrencti.... :KK12:

Yaşım diğerlerine göre baya küçük yakın hissettiklerime abi abla diğerlerine bey hanım diye hitap ediyorum. Diğerleri Cecilia Hanım veya kardeş gözüyle görüp Cecilia derken bunun pislik pislik Cecilia demesi daha bi sinirlerime dokunuyor. Nerden aldı bu cesareti ona hayret ediyorum zaten ki abim de o işletmede üst düzeylerden biri duyulursa fena olur olay büyür de büyür bu yüzden susup tepkimi koyuyorum. Patlatmamaya çalışıyorum :KK42:

Daha önceki konumu belki hatırlayanlarınız vardır ama özet geçeyim. Benden 6 yaş büyüktü, hep birlikteydik sürekli gülüp eğleniyorduk aynı iş yerinde aynı bölümde çalışınca yüz yüze bakmamak zaten imkansız. Çok düzgün bir insan olduğunu düşünürdüm çünkü bir olay olduğunda bana akıl verir yardımcı olurdu. Yeri geldiğinde arkadaşım yeri geldiğinde büyük aklı verebilecek biriydi. Göründüğü gibi biri değilmiş kısa zaman önce laf arasında sen bana numaranı versene ya yarın boşsan dışarı çıkalım dedi. Açıkçası hoşlandığım için tabi bir şey çıkmazsa neden olmasın dedim. Eve gidince whatsaapten konuşmaya başladık her şey güzeldi. Sonra birden ilişkisinin sallantıda olduğundan ondan başka birini de sevebileceğini bir korkusu olmadığından bahsetti. Sonra konu bana geldi eski ilişkimden bahsettiğimde erkeklerin sana yaklaşım amacı farklı mıydı yanlış anlama ama göğüslerin ve kalçaların çok dikkat çekiyor, erkeklerin yaklaşım alanları farklıdır o bu gibi şeyler zırvaladı. Bende niyetimin kimsenin dibini düşürmek olmadığını, bir mantığım olup kendimi kullandıracak kadar basit olmadığımı söylediğimde yanlış anladın iyiliğin için konuştum o bu dedi. Sonra yetmezmiş gibi seni dışarı bunları konuşmak için çağırdım zaten başka bir şey konuşacağımızı sanmıyorum dedi. Olay uzamaya başlayınca bende lütfen iş dışı görüşmeyelim dedim o da sen bilirsin dedi konuyu kapadık. Gerçekten göğüslerim ve kalçam baya büyük, belim de bunların yanında ince olduğu için orantısız duruyor. O kadar tuhaf hissediyorum ki benden yaşça büyük ve sevgilisi olduğunu yeni öğrendiğim bir erkeğin bunları bana muhabbetin alakasız bir yerinde söylemesi ve sürekli yüz yüze bakmak zorunda olmamız çok sinirime dokunuyor. Hem kızın haline üzülüyorum hemde kendime üzülüyorum. Gerçekten baştan çıkaracak bir şey de yapmadım herkese neysem öyle konuştum. Neden böyle oldu anlayamıyorum :/ Yaz günü boyun hizamda bol kısa kollu tshirtler üstüne kalça kapayan hırkalarla dışarıda geziyorum o günden beri herkes bakıyor gibi geliyor :KK35:Aynı iş ortamında olmak daha da kötü. Sonuçta herkes işini yapmak zorunda ve ister istemez muhattap oluyorsun, ciddi anlamda bundan midem bulanmaya başladı hep kadınlar mı suçlu? :KK43:
Araya sınır koyabilirdin.Nihayetinde erkek.Akıl danışacak nice insan vardır etrafında.İyi tanıdığın bildiğin.Bir insanın sevgilisi olması,başkasına asılamaz anlamı taşımıyor.Evli çocuklulular neler yapıyor.Lütfen kılarımız bu kadar saf olmasın artık.Terbiyesizleşmiş.Bu baştan çıkma da değil.Nasıl bulabildi bu cesareti.Ne demek göğsünden kalçandan bahsetmesi.niyetimin kimsenin dibini......hiç gerek yok direk suratına kapatacaktın telefonu anlayacaktı.Hem ne diye watsaptan yazışma boyutuna geçti ki iş arkadaşlığı.

X