Büyü yapıldığını nasıl anlarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyza2812

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
9
2
26
Merhabalar benim bi sıkıntım var inşallah gerçekten bu konuda bilgili olanlar bana yardımcı olur. Ben abime ya da babama büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Abimle babamın arasında her baba oğul gibi hep sorun olurdu ama bi şekilde aşılırdı unutulurdu. Bir yıl olacak nerdeyse biz bi mal aldık baya parası yüksek bir malımız oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten babamla abimin arası bozuldu abim yanlışlar yapmaya başladı babanda abimde birbirlerini çok sevmelerine rağmen kavga anlarında sanki birbirlerini düşman gibi görmeye başladılar gırtlak gırtlağa geldiler detay vermem gerekirse abim bi saat önce iyiyse bi saat sonra kötü evde duramıyor sürekli dışarıda içine kapanık aile ortamına çok fazla giremiyor ikisininde agzina aldıkları küfürlerin haddi hesabı yok 1 yıla yakındır böyle lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhabalar benim bi sıkıntım var inşallah gerçekten bu konuda bilgili olanlar bana yardımcı olur. Ben abime ya da babama büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Abimle babamın arasında her baba oğul gibi hep sorun olurdu ama bi şekilde aşılırdı unutulurdu. Bir yıl olacak nerdeyse biz bi mal aldık baya parası yüksek bir malımız oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten babamla abimin arası bozuldu abim yanlışlar yapmaya başladı babanda abimde birbirlerini çok sevmelerine rağmen kavga anlarında sanki birbirlerini düşman gibi görmeye başladılar gırtlak gırtlağa geldiler detay vermem gerekirse abim bi saat önce iyiyse bi saat sonra kötü evde duramıyor sürekli dışarıda içine kapanık aile ortamına çok fazla giremiyor ikisininde agzina aldıkları küfürlerin haddi hesabı yok 1 yıla yakındır böyle lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Büyücülü konu yasak. Para, mal bozmuş işte birbirine düşürmüş büyü mü geldi aklınıza ilk 🙄

Böyle birşey var diyelim ki ,
Bunu size kim niye yapsın ki ?
Hani var mı şüphelendiğiniz birisi birileri .
Bana kalsa ben ınanmıyorum bu büyü işlerine .

Nerden biliyon abla yanimizdamiydin
Tecrübe canım, tecrübe!
Allah gecinden versin baban, annen vefat ettiğinde, mal paylaşırken görürsün kardeşlerinin gerçek yüzünü, o zaman da "kardeşlerimi büyüyle bağladılar, gözleri maldan başka bir şey görmüyor" deme olur mu?

Bu kavgalar mal yüzünden mi oluyor peki? Ne tür gerginlikler?

Kesin domuz yağı sürmüşler alınan mala.
Taşınmaz ise altında yatır da olabilir.
Abiniz yahut babanız ayak yoluna ters oturmuş da olabilir.
Abiniz küçükken farkinda olmadan hac kafilesini taşıyan aracın tekerini de patlatmış olabilir.
Araya paragozculuk ve hırs girdi diyemiyorsunuz da bize biri büyü mü yaptı diyorsunuz.
Hı hı,büyü yapmışlar.
Nakibullah hoca yapmış.
"Parayla hasıl olan Ehli kuffar ; içlerine duhul ede" büyüsü bu.

Her evde sorunlar sıkıntılar olabilir..Neden Psikologdan yardım almak aklınıza gelmiyor? İnsanlar anlaşamayabilir, kavga edebilir bunlar hayatın akışına ters değil ki. Büyü nasıl aklınıza gelebildi gerçekten şaka gibisiniz..

Dumbledore hocama gerek yok. Bir finite incantatem buyusu butun buyuleri bozar evelallah.

Bende bu işlerin kitabi vardi oysa ama konu sahibi beni sinir etti. Yoksa hemen bozacaktim. 😂

Eklentiler

• IMG_20230126_170336_N~2.jpg
    IMG_20230126_170336_N~2.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230126_170609_N.jpg
    IMG_20230126_170609_N.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 65
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X