Öğrencimin tuvaleti gelmiş, yanıma geldi
-öğretmenim idrarım geldi
çok bilimsel
baba doktor anne laborant çocuktan da bu beklenir
kizlarr sizlerr ogretmensinizz bu konuda fikrinizi almak istedimm.esim ogretmen cok ogretmen ortaminda bulundum bende ozelde muhasebecilik yapiyorum ama cocuk isi icin uc yildir ara verdimm..herneyse dedimya hep ogretmen ortaminda oluyoz diyee ozellikle bayan ogretmenler cokk tembellerr yani sozum size dgll zaten sizleri tanimiyorum;-);-) tembell derken genelii oyle calisiyoz diyee yemek yapma useniyolar misafir.. istemiyolaer ama ben cagirincafa kostura kostura geliyolarrr..bide cokk hesapcilar yani eve tek maas geliyo ben o kadar hesap etmem onlara iki maas girerken herseyi kili kirk yariyolarr ki ogretmenlikte sabahtan aksama kadar calisma olmuyooo benum yerimde olsalar herhalde cildirirlarr yani neden boyle bu insanlarr bide egitimciler sonicta
niyeee kimsee biseyy yazmamissss:-- - -(
Ogretmen arkadaslar oncelikle hepinize hayirli bayramlar iyi tatiller diliyorum
Farkindayim burasi geyik topiginiz ama benim.gunlerdir icinden cikamadigim.bir sorunum.var bir veli olarak bana yardimci olmayi fikir vermeyo kabul ederseniz sorunumu paylasmak istiyorum
Yada burda baska bir forum varsa sorunlarla ilgili orayada yazabilirim
Simdiden tesekkur ederim
Sorunumu paylasmak.icin geldim inanin cok.keyiflendim
Tek tek okudum sayfari
Ne kadar tatli anlatmissiniZ yavrucuklari gece gece iyi geldi
- Atatürk'ün annesinin adını bilen var mı çocuklar?
biri söz ister
-- Atatürk'ün annesi işte öğretmenim
- Tamam Atatürk'ün annesi ama adı neydi ki?
cevap yok.. (söylenir)
- Atatürk'ün annesinin adı Zübeyde Hanım
yine aynı kişi söz ister
-- haa Zübeyde Teyze :)
Anılarınızın çoğunu okudum ve okudukça içim neşe doldu gerçekten. :) Ben de öğretmen adayıyım şu anda üniversitedeyim ve öğretmenliği gerçekten çok seviyorum umarım sizin yaşadığınız güzel anıları ben de yaşarım gerçi ben lise öğretmeni olucam bu kadar şeker anılarım olur mu bilmem ama güzel anılarım olursa ne mutlu bana! :)
herşeyin hayırlısı öğretmenim..dilerim güzel anıların bol olur
kaç yıl kaldı göreve :)
aa kimsecıkler uğramamış buralara
uzun zamandır raporluyum..okulda yenıyıl partisi vardı tabi katılamadım ; öğrencım aradı,konuştuk..
annesı ne dese beğeneyım ;
" TheTudors Hanım..eve geldık..anne öğretmenım pasta yıyemedi arayalım dedı bizimki"
öyle hoşuma gıttıki..
civcivlerimi özledim