Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

kizlarr sizlerr ogretmensinizz bu konuda fikrinizi almak istedimm.esim ogretmen cok ogretmen ortaminda bulundum bende ozelde muhasebecilik yapiyorum ama cocuk isi icin uc yildir ara verdimm..herneyse dedimya hep ogretmen ortaminda oluyoz diyee ozellikle bayan ogretmenler cokk tembellerr yani sozum size dgll zaten sizleri tanimiyorum;-);-) tembell derken genelii oyle calisiyoz diyee yemek yapma useniyolar misafir.. istemiyolaer ama ben cagirincafa kostura kostura geliyolarrr..bide cokk hesapcilar yani eve tek maas geliyo ben o kadar hesap etmem onlara iki maas girerken herseyi kili kirk yariyolarr ki ogretmenlikte sabahtan aksama kadar calisma olmuyooo benum yerimde olsalar herhalde cildirirlarr yani neden boyle bu insanlarr bide egitimciler sonicta

Ogretmen arkadaslar oncelikle hepinize hayirli bayramlar iyi tatiller diliyorum
Farkindayim burasi geyik topiginiz ama benim.gunlerdir icinden cikamadigim.bir sorunum.var bir veli olarak bana yardimci olmayi fikir vermeyo kabul ederseniz sorunumu paylasmak istiyorum
Yada burda baska bir forum varsa sorunlarla ilgili orayada yazabilirim
Simdiden tesekkur ederim

kişilikle alakalı bir durum bence sizin bahsettiğiniz durum.
sabahtan akşama kadar çalışan öğretmenler de var. örneğin ben 08:00 - 17:00 arası çalışıyorum devlette.

Sorunumu paylasmak.icin geldim inanin cok.keyiflendim
Tek tek okudum sayfari
Ne kadar tatli anlatmissiniZ yavrucuklari gece gece iyi geldi

Sorunumu paylasmak.icin geldim inanin cok.keyiflendim
Tek tek okudum sayfari
Ne kadar tatli anlatmissiniZ yavrucuklari gece gece iyi geldi

merhaba

anılarımızın sizde mutluluk uyandırması çok guzel.. tahmın edıyorumkı buraya anısını yazan tüm arkadaşlarım aynı sevıncı yaşayacaktır..

sorunu umarım çözmuşsunuzdür..buraya yazmamışsınız..

- Atatürk'ün annesinin adını bilen var mı çocuklar?
biri söz ister
-- Atatürk'ün annesi işte öğretmenim
- Tamam Atatürk'ün annesi ama adı neydi ki?
cevap yok.. (söylenir)
- Atatürk'ün annesinin adı Zübeyde Hanım
yine aynı kişi söz ister
-- haa Zübeyde Teyze :)

Anılarınızın çoğunu okudum ve okudukça içim neşe doldu gerçekten. :) Ben de öğretmen adayıyım şu anda üniversitedeyim ve öğretmenliği gerçekten çok seviyorum umarım sizin yaşadığınız güzel anıları ben de yaşarım gerçi ben lise öğretmeni olucam bu kadar şeker anılarım olur mu bilmem ama güzel anılarım olursa ne mutlu bana! :)

Atatürk dedin de aklıma geldi jadaloz hocam..çok bnzer bı durum :)

Cumhuriyet Bayramı yaklaştı.. hazırlıklar,konuşmalar, derste işlenen konu Atatürk..

sınıf geneline soru yönelttım.. (sınıfım 4-5 yaş grubu)

- " Atatürk kimdir çocuklar?"

- " Mustafa Kemal Atatürk"

-" Güzellll.. peki Atatürk bizim neyimiz olur ?"

Bir kız öğrencim cevap verdi ve hepimiz kahkahalara boğulduk..

-" o bizim eniştemiz olur"

( kahramanımız ya da Cumhurbaşkanımız desene evladım

herşeyin hayırlısı öğretmenim..dilerim güzel anıların bol olur

kaç yıl kaldı göreve :)

herşeyin hayırlısı öğretmenim..dilerim güzel anıların bol olur

kaç yıl kaldı göreve :)

teşekkür ederim :) daha var ya hazırlık okudum bölümdeyim şimdi hem daha kpss si var :) umarım eğitim sistemimizden öğrencilere okul idaresine kadar her şey daha iyi bir hal alır.. öğretmen ve öğretmen adayları olarak biz mesleğimizi severek ve öğrencilerimize karşı bir sevgi ve öğretme aşkıyla, sürekli kendimizi yenileyerek yapmalıyız ve öğrenciler ile onların aileleri aslında bütün toplum da bu mesleğin kıymetini ve kutsallığını görüp saygı duymalı tüm öğretmenlerimize.. Umarım her şey yolunda gider ve hepimizin güzel anıları olur böylelikle :)

aa kimsecıkler uğramamış buralara

uzun zamandır raporluyum..okulda yenıyıl partisi vardı tabi katılamadım ; öğrencım aradı,konuştuk..

annesı ne dese beğeneyım ;

" TheTudors Hanım..eve geldık..anne öğretmenım pasta yıyemedi arayalım dedı bizimki"

öyle hoşuma gıttıki..

civcivlerimi özledim

geçmiş olsun öğretmenim

ben de bayadır uğrayamamıştım hemen bir şeyler yazayım :)

_ öğretmenimmm "X" bana davranıyooo
- hayır öğretmenim davranmıyorummmm....

demek istedikleri; öğretmenim bana x kötü davranıyor
hayır öğretmenm kötü davranmıyorum

bir diğeri ise usulca yanıma yaklaştı
-öğretmenim bizim tv de bişey çıkıyo; acı acı kafff doritosa giderr (acıkınca kafan dominosa gider)

Bi anı da benden
Okul öncesi öğretmenym bizim anaokulu 2 katlı sınıflar üst katta biz de bahçede oynuyoruz öğrencimin tuvaleti geldi sınıfa gönderdim geldiğinde öğretmenin bizim merdivenler nekadar da çokmuş yeni farkettim dedi kuzum okadar sıkışmış:)

Yine başka bi öğrencim öğretmenim dünya çok mu büyük dedi ben de evet biz de o büyük dünyanın içinde yaşıyoruz dedim o da pekii allah da çok mu büyük evet dedim dünyadan uzaydan da mı büyük dedi ben dr evet dedim peki nerde yaşıyor deki ben de her yerde onu hissettiğimiz her yer de dedi m mesela bizim yanımızda da mı dedi evet dedim o da öğretmenim niye doğruyu söylemiyordu n hem allah dünyadan büyük diyorsun hem de yanımızda yaşıyor diyorsun nasıl dünyaya sığsın bi kere dedi ben belli bi müddet şoka girdim

Bi tane daha geliyor çok hoşuma giden anılardan biri
Doğuda öğretmenlik yaptığım yıllarda çocuklar polislerden askerlerden hep korkutuşmuş şimdilerde toplum destek polisleri var okullara gelip hediyeler dağıtıp oyunlar oynayıp çocukların önyargılarının değiştirmeye çalışıyorlar
Bizim okula da o gün polis gelecek çocukları bilgilendirdim içlerinden biri öğretmenim ablam polisler kötü diyor ben de çok korkuyorum dedi polislerle geçirdiklerio günün sonunda aynı öğrencim vallah öğretmenim ablam polislere pis diyor di vallah kendisi pistir lii..

Bende anı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…