- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar canım İyiyim şükür, yine boğuşuyoruz yeni nesille işte, sen nasılsın?Aa Tikkabilla yıllar sonra slm.. nasılsın
çok şükür bildiğin gibi hayatSelamlar canım İyiyim şükür, yine boğuşuyoruz yeni nesille işte, sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim amin inşallahHamileliğine sevindim.. sağlıkla al kucağına inşallah
Kimbilir sizdede ne bombalar vardirYa bir başladım hepsini okuyuvermişim akşam akşam çok güldüm valla.. benimde bir sürü anım geçti gözümün önünden..:))
Ben ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..Kimbilir sizdede ne bombalar vardir
Kurbak çok masumlar yaBen ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..
Aynı öğrenci resimdeki hayvanların hece sayılarının farklı olanını bulmaya çalışırken sorunun yanlış olduğunu iddia eder. Açıklaması
a)ke-di (parmağı ile 2 heceyi sayıyor bu arada)
b)kö-pek 2
c)kur-bak 2 (bölgenin halk diline göre kurbağa)
Biz yine gülmekten yerlerde tabiii.. ama en azından konuyu öğrenmiş çocuk diye teselli ettik arkadaşı