Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

Benim öğrencilerim de bana "Örtmenim x ağzımı mezeleniyor" diyor ben de başta anlamadım küfür falan sandım. Diyorum ne demek bu, "Ağzımı mezeleniyor işte" diyor. Meğer dediğimi diyor, taklidimi yapıyor demekmiş. :KK53:

Bende tahtadakileri deftere yazın dediğimde bi öğrencim "Öğretmenim güneş bırakmıyo ki yazayım" dedi. Okulun 2.hftası sınıfı tanımıyorum. Oğlum güneş kim dedim. Havada ya işte öğretmenin dedi:) meğer tahta parladığı için yazamıyomuş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okula gelen gonca dergisi ve ekibi gonca dergisi dağıttı.
bazı öğrenciler alamadılar.

ertesı gün ben uyuyorum daha kapı çaldı açtım pijamalarla. öğrencim

gonca hocam bana da bu dergiden verin ( bi tane de gonca dergisi almış gelmiş) :KK1:

ben de yok vedat dedim. dergi benm değil dedim.

isimler aynı olunca derginin sahibi benim, dergiyi ben basıyorum zannettı sanrm çocuk :KK1::KK52:

süper hikayeler var hayatımızda çok şükür :)

bende geçen hafta sınıfa girdim..Kurlları öğreniyorlar malum biraz sıkıntılıyız :)

sınıfa girince x öğrenci yanındaki oyun arkadaşına ;

" uff ..TheTudors öğretmen geldi..işler bozuldu" dedi..

evladım alt tarafı oyun saati değil haydi masalara geçelim dedim :p

Özel eğitim öğretmeniyim.Bu mayıs-haziran gibi olmuştu :).
Bir öğrencim eline meyve suyu döktü.Ben de başka öğrencime seslenip "Mustafa , Muharrem meyve suyu döktü , yıka gel " dedim.
Bunlar gitti , geldiğinde Muharrem'in üstü başı sırılsıklam."Oğlum ne yaptın" dedim "Öğretmenim yıkayın dediniz "diyor.
Meğer yıka diyince çocuğu hortum bulup suyla yıkamış :KK57:
Allah hava sıcaktı çocuğu güneşe koyup 5 dk da kuruttuk :rolleyes:

Çok sevimli ve masum bu evlatlarımız :)

Bugün bana da kuruyemiş ikram etti hepsi tek tek gelip..

"Al öğretmenim bebeğine fayda gitsin :p "

Öğrencilere 1 yılda 4 mevsimin olduğu anlatıyorum sonra sırayla isimlerini saydırıyorum.

Ben:X say bakalım mevsimleri
X: Sonbahar , ilkbahar ,kışbahar, yazbahar
Çocuk haklı diğerlerinde bahar var yaz ve kışın suçu ne :KK70::KK70:

Sınıfta muhabbet kuşlarını anlatıyorum..
Öğrencim yanındaki arkadaşına döndü ve ;
-- Aaa Muhammet senin kuşun varmış dedi:KK48:

Ya bir başladım hepsini okuyuvermişim😊 akşam akşam çok güldüm valla.. benimde bir sürü anım geçti gözümün önünden..:))

Kimbilir sizdede ne bombalar vardir😊
Ben ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..😂
Aynı öğrenci resimdeki hayvanların hece sayılarının farklı olanını bulmaya çalışırken sorunun yanlış olduğunu iddia eder. Açıklaması
a)ke-di (parmağı ile 2 heceyi sayıyor bu arada)
b)kö-pek 2
c)kur-bak 2 (bölgenin halk diline göre kurbağa)
Biz yine gülmekten yerlerde tabiii.. ama en azından konuyu öğrenmiş çocuk diye teselli ettik arkadaşı😂

Köyde görev yaptığım zamanlarda ilkokulda da derslere giriyordum. Bir gün 2. sınıflarda derste hayvanların İngilizcelerini ve Türkçe karşılıklarını yazdım tahtaya. Öğrenciler de deftere yazdı. Kontrol edeyim dedim yazanlarınkini çünkü bazen atlayabiliyorlar yanlışlıkla.. Biri Mouse: Fare yerine "sıçan" yazmıştı 😁 Bir başkası da Dog: Köpek yerine "it" yazmış 😁 E ne yapsın çocuklar köyde köpek diyen yok ki herkes it diyor. He bir de pis hayvan pis hayvan diyorlar anlamıyorum, domuza diyorlarmış. Adını anmak günah derlerdi, ben de inatla söylerdim alışsınlar diye, sonuçta bir tür hayvan niye adı günah olsun. Pis hayvanı ilk orada duymuştum.

Ben ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..😂
Aynı öğrenci resimdeki hayvanların hece sayılarının farklı olanını bulmaya çalışırken sorunun yanlış olduğunu iddia eder. Açıklaması
a)ke-di (parmağı ile 2 heceyi sayıyor bu arada)
b)kö-pek 2
c)kur-bak 2 (bölgenin halk diline göre kurbağa)
Biz yine gülmekten yerlerde tabiii.. ama en azından konuyu öğrenmiş çocuk diye teselli ettik arkadaşı😂
Kurbak 🤣🤣🤣 çok masumlar ya

X