- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Selamlar canımAa Tikkabilla yıllar sonra slm.. nasılsın
Selamlar canımİyiyim şükür, yine boğuşuyoruz yeni nesille işte, sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim amin inşallahHamileliğine sevindim.. sağlıkla al kucağına inşallah
Kimbilir sizdede ne bombalar vardirYa bir başladım hepsini okuyuvermişimakşam akşam çok güldüm valla.. benimde bir sürü anım geçti gözümün önünden..:))
Ben ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..Kimbilir sizdede ne bombalar vardir
KurbakBen ortaokuldayım. Miniklerinki kadar eğlenceli değiller bizimkiler ama ilk yıllarımda 1. Sınıf okutan bir arkadaşımın sınıfında gülmekten koptuğumuz bir olayı anlatayım hemen okul foto çektirmişti vesikalık 8 tane aynı kağıda basılmış arkadaş sınıfa dağıttı şaşkın bir minik adam fotolara baktı baktı... bir sevinç çığlığı ile öğretmenim benden bir sürü var benden bir sürü var diye bağırmaya başladı..
Aynı öğrenci resimdeki hayvanların hece sayılarının farklı olanını bulmaya çalışırken sorunun yanlış olduğunu iddia eder. Açıklaması
a)ke-di (parmağı ile 2 heceyi sayıyor bu arada)
b)kö-pek 2
c)kur-bak 2 (bölgenin halk diline göre kurbağa)
Biz yine gülmekten yerlerde tabiii.. ama en azından konuyu öğrenmiş çocuk diye teselli ettik arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?