- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.661
Sorma cnm ins bebis varmıdır bilmiyorumda 3 ilaç bişey yapmaz ins
Kizlar bugun aklima ne geldi
Ben ikinci cocugumu dogurmustum komsumda ikinci cocugunu dogurdu biz bahcede ikimiz diger komsulardan ayrilip gidip gidip betona oturuyodukAnneannem hep derdi betona oturmayin bebeniz olmayivirir derdi o zamanlar ikimizde hic istemiyoduk simdi istiyoruz olmuyo rahmetli ananem hakliymis
Ins o agri gebelik ten kaynakli agridir yarabbim aminayy ben hiç oturmam canım kıymetlidir biraz ama yine olmuyor.. bazen diyom ilki nasıl tuttu ki ilk denemede 10 ay oldu bunu bekliyoruz ama yok.. bu ayda yok belimden vuruyor ağrı regl olacam
Ins o agri gebelik ten kaynakli agridir yarabbim amin
Kızlar bana bi yardım eder mısınız ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif çıkıyor testler mi bozuk yoksa hep mi yumurtluyorumyvz13 kahvecibaby True white
yvz13 bu resimdeki senin strip testten.Demekki kaset testin icindekiyle sana gelen ayni.Kasetin maliyetini dusurduklerinden ucuzmus
3 gün ard arda çıkması mümkün muhamilemisin acaba
3 gün ard arda çıkması mümkün mu
16.gün böyleydi3 günü geçti sanki senin
16.gün böyleydi
Birde 3 gündür böyle cikiyor
Yapmadım yapamıyorum ya negatif çıkarsa diye acaba normal gebelik testi mi yapsam erken gebelik testi mikuzum aen gebelik testi yaptınmı?
Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebişin :)ben bata 10 gun kala anladim hamile oldugumu belirtilerimden.martta bos gebelikten kurtaj oldum bu yuzden korkuyorum heveslenmiyorum.cok rahatsizim kasigimda agri var ayni bos gebeligimdeki gibi agri korkuyorum..
Senin tatil ne zaman bacimkuzum aen gebelik testi yaptınmı?
Canım 1 yumurta sana yetmez ne yapıyosun sen vücudunun neresine yeticek ki o tek başına nerde başka proteininEvet kızlar busabhatan başladım 1 fincan kahve içtim 1 yumurta yedim şimdilik yeterli pazara gidiyorum gelince 30 dk bisiklet binicem ogleye çorba yaparım kesinlikle ekmek yok hamur işi makarna yok akşama misafirlerim var şansıma mantı yaptım ama yemiycem zaten pişirmekten hizmetten sofraya oturamam kesin kararliyim ne olursa OLSUN vericem evladıma kavuşmak için haftada t kilo vericem kilolu olanlar daha çabuk veriyorumu biyerde okumustum
Bebiskom ben hasta oldum yaaaSevsev12 tatlım durumun nasıl?? ben test yapmadan hasta olacam belli oldu bu ayda olmadı memlekete gidip geldikten sonra sağlam bir şekilde doktor kontrolü düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?