- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.641
Inşallah canisi sorun yoksa elbette gelir bebisBizde nerdeyse 1 seneden beri deniyoruz ama olmdı.2 yıllık evliyim bende.Nasip kısmet zamanı değil sanırım.Doktora falan gittik bir sorun çıkmadı.İnşallah bu ay görürüz.
Sizlerde harikasınızzzAy ne güzel bir günaydın enerji dolu harikasın
Inşallah canisi sorun yoksa elbette gelir bebis
Günaydınlarrrrr güzel anneler ve anne adayları.Hepinizin beklenen batı datı matı gelmesin.Bebesi olmayanlara nur topu gibisinden sağlıklı bir bebe,ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi bekleyene Allah daha bekletmesin diyorum ve sabah kahvemi yapmaya gidiyorum .Herkese sevgiler.
Canım çokmu zorladın kolunu kiyamam gcms olsunGünaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim
Ben ovu. testi yapıyorum ama hala koyu çizgi olmadı bugünde yumurtlama günüm güyatatlım sana da günaydın enerjin için de teşekkürlerbende kahvemi yapmaya gidecektim tam desüm bi bakayım bizim hatunlar ne yapıyor test falan yapan var mı
Neden yordun ki kendini bu kadar.Canına yazık vallahi.Şimdi nasılsın biraz iyimisin az daha?Günaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim
Canım internette bak detaylı bi diyet93 e düşsem hamile kalirim ben canisi dükan diyeti nasıl.bi anlatirmisn ve nekadar sürede verdi n spor yaptinmi
Canım sabah da yaptım aynı alttakiler sabah
Günaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim
Hangisini denediysem olmadikiAnneyimbenanne35 canım kilo vwrmek için envari çeşit diyet var önemli olan kendini bilmen tanıman ben bir sene 2 kilo vermek için uğraşmıştım ramazamda 5 kilo vermişim ki nasıl oldu ben bile anlamadım.. hoş şimdi verdiklerimi geri alıyorum da
Tamam canmCanım internette bak detaylı bi diyet
Derdin neydi bacimGünaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim
Hangisini denediysem olmadiki
İçtim kız ıcmez miyim 3 tane ilaç içtim valla derdim ev temiz olsun :)))Derdin neydi bacim
Kolun hamlamistir ondan agrimistir kas gevsetici surseydin sicak su torbasida iyi oluyo
Simdi nasil peki kolun
Benimde kiz kardesim geldi benim oglanin sunneti icin.Bebegi var iki gram bisiama tasimaktan kollarim agridi
İçtim kız ıcmez miyim 3 tane ilaç içtim valla derdim ev temiz olsun :)))
Sorma cnm ins bebis varmıdır bilmiyorumda 3 ilaç bişey yapmaz insTutulursun hepsini birden yapınca işte
Az iyi ewt cnm sagolBen ovu. testi yapıyorum ama hala koyu çizgi olmadı bugünde yumurtlama günüm güyapüfffff.
Neden yordun ki kendini bu kadar.Canına yazık vallahi.Şimdi nasılsın biraz iyimisin az daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?