Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yildizim kaydı gitti
Bu ay da olmadi yoruldum ben artk ya dün aksam niyet ettim güya bugün test alacaktim bi baktim ki hasta olmusum

aaaaaa erken geldi bak senin ki de.. üzülmemek elde değil biliyorum ama bir dahaki aya olur inşAllah tatlım yaa
Evet cok erken geldi teste niyet ettim ya ondan hemen oldu. Ne zaman test yapsam ya da niyet etsem hemen de hasta oluyorum. Bu ay umitliydim ama kismet olmadi artk agustosa kaydi bakalim hatirlisi olsun artk

Ben bu ay çok umutsuzum, kaybettim tüm umutlarımı nedense.. hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum ve bu his beni günden güne tüketiyor

Ben bu ay çok umutsuzum, kaybettim tüm umutlarımı nedense.. hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum ve bu his beni günden güne tüketiyor
eğer umudumuz da olmazsa neyimiz kalır ki hayatta her şey için geçerli bu bence kalbimizin hep bi tarafında bulunan o küçücük umutlara sarılıp bolca dua edip sabretmek lazım zor biliyorum ama Allah içimizdeki umutları çoğaltsın hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah arkadaşım

Olurmu kuzum akıl akıldan üstündür tabi günde 1 yumurta değil 2 3 ama aralarda yerim üst üste yemem bian önce kiko vermem lazım yüzden bu sıkı diyeti uygulamam.lazim vaktim yok çünkü bebegini istiyorum bian önce gelsin senin programinda güzelmiş ama ben bunlari yersem kiko alırım aksine sıvı beslenmek daha mantıklı hemen vermem için ilk etapta 15 kilo gitse tamam hamile kalirim zaten tavuk başlama salata çorba haslanmis yumurta yiycem katı olarak bolca sıvı yani çorba su ve 5li bitki çayı ayriyetten eliptik bisiklet

Evet cok erken geldi teste niyet ettim ya ondan hemen oldu. Ne zaman test yapsam ya da niyet etsem hemen de hasta oluyorum. Bu ay umitliydim ama kismet olmadi artk agustosa kaydi bakalim hatirlisi olsun artk

tabi canım yaa hayırlısı olsun bakalım.. eşimde bana az önce test yapsana bir dedi adam benden heyecanlı.. günümü bekliyorum dedim ne farkedecek diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…