- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.681
Kızlar bana bi yardım eder mısınız ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif çıkıyor testler mi bozuk yoksa hep mi yumurtluyorum @yvz13kahvecibaby @True white
Şimdi yapsam olur mu testi daha bu saate kadar birsey yiyip içmedim heyecandantatlım bence gebelik testi yap sen yaa çatlama olayı değil sanki bu artık
Bebiskom ben hasta oldum yaaabu ay cok umutluydum ama gitti cok üzgünüm şu an cok mutsuzum
Şimdi yapsam olur mu testi daha bu saate kadar birsey yiyip içmedim heyecandan
Dur ben bi erken gebelik testi yapayimsanki çıkar artık yaa 3.gün koyuluk nebilim hiç görmedim bem bu zamana kadar inşAllah bebiş vardır
hayırlısı olsun inşallahBebiskom ben hasta oldum yaaabu ay cok umutluydum ama gitti cok üzgünüm şu an cok mutsuzum
Ya ben resime bakarken laptop ekranını aşağı yukarı oynattım(öyle yapınca ekranda kararma açılma oluyo renginde) ve sanki ama sanki hayal bir çizgi gördüm ya inşallah vardır.işte bat a 6 gün kala yaptım bi saat önce bi şey yok bakalımEki Görüntüle 2164898 Eki Görüntüle 2164898
ya ben telefondan bakınca hafif bi şey görüyor muyum yoksa hayal mi görüyorumişte bat a 6 gün kala yaptım bi saat önce bi şey yok bakalımEki Görüntüle 2164898 Eki Görüntüle 2164898
inşallah bakalım yarın sabah ilk idrarla yapayım bi de 4 tane var elimde testimYa ben resime bakarken laptop ekranını aşağı yukarı oynattım(öyle yapınca ekranda kararma açılma oluyo renginde) ve sanki ama sanki hayal bir çizgi gördüm ya inşallah vardır.
İnşallah vardır canım ya merakla bekliyoruminşallah bakalım yarın sabah ilk idrarla yapayım bi de 4 tane var elimde testim
Evet cok erken geldi teste niyet ettim ya ondan hemen oldu. Ne zaman test yapsam ya da niyet etsem hemen de hasta oluyorum. Bu ay umitliydim ama kismet olmadi artk agustosa kaydi bakalim hatirlisi olsun artkaaaaaa erken geldi bak senin ki de.. üzülmemek elde değil biliyorum ama bir dahaki aya olur inşAllah tatlım yaa
Sagol canim.akintim az var.adete 10 gun kala daha yogundu simdi azaldiHayirli olsun canim saglikla gelsin bebişin :)
Adet gunune yakin akintin var mi yoksa kupkuru musun
eğer umudumuz da olmazsa neyimiz kalır ki hayatta her şey için geçerli bu bence kalbimizin hep bi tarafında bulunan o küçücük umutlara sarılıp bolca dua edip sabretmek lazım zor biliyorum amaBen bu ay çok umutsuzum, kaybettim tüm umutlarımı nedense.. hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum ve bu his beni günden güne tüketiyor
Dur ben bi erken gebelik testi yapayim
Olurmu kuzum akıl akıldan üstündür tabi günde 1 yumurta değil 2 3 ama aralarda yerim üst üste yemem bian önce kiko vermem lazım yüzden bu sıkı diyeti uygulamam.lazim vaktim yok çünkü bebegini istiyorum bian önce gelsin senin programinda güzelmiş ama ben bunlari yersem kiko alırım aksine sıvı beslenmek daha mantıklı hemen vermem için ilk etapta 15 kilo gitse tamam hamile kalirim zaten tavuk başlama salata çorba haslanmis yumurta yiycem katı olarak bolca sıvı yani çorba su ve 5li bitki çayı ayriyetten eliptik bisikletCanım 1 yumurta sana yetmez ne yapıyosun sen vücudunun neresine yeticek ki o tek başına nerde başka proteininvücudunun ihtiyacını karşılamaz ki. Haddime değil ama daha önce 28 kilo vermiş biri olarak yazıyorum protein ve suya ağırlık verdiğin sürece cok rahat kilo verirsin. Mesela en basidinden benim günlük uyguladigim diyetimin bir gününü yazayım
sabah uyanır uyanmaz ılık suya limon sıkıp bi iç sonra kahvaltı ya geçersin .
sabah kahvaltısı =açlık durumuma göre 1-3 e kadar kaç tane istersem haşlanmış yumurta. Menemen istiyorum dersen 1 kaşık zeytin yağı ile pişirebilirsin. 5 zeytin. Dereotu. Dereotunun çok güzel yağ yakıcı özelliği var. 1 çay bardağı kadar lor peynir. Lor peynirin proteini diğerlerine nazaran hem yüksek hemde yağ oranı az. Domates salatalık . Ekmek dersen şu etimekler var ya tatlı yaptığımız onların kalorisi düşük 3 tanede ekmek niyetine etimek ye. Ara öğünde bi şekersiz kahve 1 adet meyve. Öğle yemeği 1 kepçe çorba 4 kaşık evde ne varsa sebze yemeği yada et yemeği yoğurt . Mesela yemek yoksa çoğu zaman öğle yemeği için 1 su bardağı kadar bakliyat haşlarım . Yeşil mercimek börülce nohut bunlarin salatasını yaparım . Ara öğünde bir bardak KEFIR zayıflamada bağırsak hareketini çok arttırıyo onu içtim kefirin içine tarcın atarsan yağ yakımını arttırır diyetisyenim önerisi . Akşam yemeği tonbalıklı salata . Son ara öğün de yeşil çay . Gün içinde 3bucuk litreye yakın suyunu ihmal etme su yağları yakan en güçlü bileşen . 1 ceviz ayıklayıp suda bekletip suyunu içebilirsin buda yağ yakar. 1 litre ılık suya iki kaşık yeşil çay yarım limon suyu 1 adet maden suyu döküp içebilirsin ödem attırır şişlik giderir. Bide zayiflamamda en önemli şey spor yaparken içime büyük boy çöp poşeti giydim üst kısmını yırttım kafamı geçirdim kollarını deldim kazak gibi giydim ustune esofmanimi geçirdim aşırı ter atıp zayıflattı beni poşet gün icindede bol su içtiğimiz için terlemenin ihtiyacını ordan karşıladı
Benim günlüğüm böyleydi umarım yardımcı olabilmişimdir
Evet cok erken geldi teste niyet ettim ya ondan hemen oldu. Ne zaman test yapsam ya da niyet etsem hemen de hasta oluyorum. Bu ay umitliydim ama kismet olmadi artk agustosa kaydi bakalim hatirlisi olsun artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?