• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlarrrrr güzel anneler ve anne adayları.:KK68::KK68::KK68::KK68: Hepinizin beklenen batı datı matı gelmesin.Bebesi olmayanlara nur topu gibisinden sağlıklı bir bebe,ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi bekleyene Allah daha bekletmesin diyorum ve sabah kahvemi yapmaya gidiyorum:confused::confused::confused:.Herkese sevgiler.:KK71:

tatlım sana da günaydın enerjin için de teşekkürler :KK76: bende kahvemi yapmaya gidecektim tam desüm bi bakayım bizim hatunlar ne yapıyor test falan yapan var mı :KK48:

Günaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim :olamaz::KK35:

Günaydın kızlar hiccc iyi değilim dün temizlik yaptim işten gittim 6 da bi başladım cam perde koltuk altı üstü derken 11 oldu banyoya girdim bi çıktım kol ağrısıyla sağ kol oldum acmdan ağladım agridan o kadar 3 tane ilaç içtim sabah 5 i zor buldum 6 da uyandım ise geldim :olamaz::KK35:
Canım çokmu zorladın kolunu kiyamam gcms olsun

tatlım sana da günaydın enerjin için de teşekkürler :KK76: bende kahvemi yapmaya gidecektim tam desüm bi bakayım bizim hatunlar ne yapıyor test falan yapan var mı :KK48:
Ben ovu. testi yapıyorum ama hala koyu çizgi olmadı bugünde yumurtlama günüm güya:KK45:püfffff.

Neden yordun ki kendini bu kadar.Canına yazık vallahi.Şimdi nasılsın biraz iyimisin az daha?

oyyyy canım ne yaptın sen öyle dura sura yapsaydın ya ben şuan tüm gün evdeyim herfün birşey yapıyorum inan ki

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 canım kilo vwrmek için envari çeşit diyet var önemli olan kendini bilmen tanıman :KK66: ben bir sene 2 kilo vermek için uğraşmıştım ramazamda 5 kilo vermişim ki nasıl oldu ben bile anlamadım.. hoş şimdi verdiklerimi geri alıyorum da :KK43:
Hangisini denediysem olmadiki

Derdin neydi bacim
Kolun hamlamistir ondan agrimistir kas gevsetici surseydin sicak su torbasida iyi oluyo
Simdi nasil peki kolun
Benimde kiz kardesim geldi benim oglanin sunneti icin.Bebegi var iki gram bisi :emir_bebek:ama tasimaktan kollarim agridi :KK48:

Derdin neydi bacim
Kolun hamlamistir ondan agrimistir kas gevsetici surseydin sicak su torbasida iyi oluyo
Simdi nasil peki kolun
Benimde kiz kardesim geldi benim oglanin sunneti icin.Bebegi var iki gram bisi :emir_bebek:ama tasimaktan kollarim agridi :KK48:
İçtim kız ıcmez miyim 3 tane ilaç içtim valla derdim ev temiz olsun :)))

Back