- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.701
hayırlı ugurlu olsun canım hayırlı haberlere insallah :)Kizlar kan verdim bugun sonuc cikinca yazarim
Senin tatil ne zaman bacim
Yapmadım yapamıyorum ya negatif çıkarsa diye acaba normal gebelik testi mi yapsam erken gebelik testi mi
3 gün ard arda çıkması mümkün mu
Cizgi çıkmadı malesef yada testin kapağını kapatmam gerek mis ama ben kapamayi unutmusum acaba ondan mjyumurtan bir türlü çatlamadı demekki
ama senin 25 haz yumurtlama olmuş
Cizgi çıkmadı malesef yada testin kapağını kapatmam gerek mis ama ben kapamayi unutmusum acaba ondan mj
işte bat a 6 gün kala yaptım bi saat önce bi şey yok bakalımEki Görüntüle 2164898 Eki Görüntüle 2164898
göndersene canım
işte bat a 6 gün kala yaptım bi saat önce bi şey yok bakalımEki Görüntüle 2164898 Eki Görüntüle 2164898
merhaba, sizce benim yumurtam catlamıs mı? ne zaman catlamıs? ilk defa kullanıyorum...Eki Görüntüle 2164918 Eki Görüntüle 2164919 Eki Görüntüle 2164923 Eki Görüntüle 2164924 Eki Görüntüle 2164925 Eki Görüntüle 2164926 Eki Görüntüle 2164927
Yaa sen nasıl yapıyorsun bunu tebrik ediyorum ordan o çizgiyi çıkarttınböyle bak bir de
Tamam calismalara devammmevet test negatif
geriye tek ihtimal kalıyor yumurtan bol
şu ara çalışmaları aksatma
Ya ben resime bakarken laptop ekranını aşağı yukarı oynattım(öyle yapınca ekranda kararma açılma oluyo renginde) ve sanki ama sanki hayal bir çizgi gördüm ya inşallah vardır.
ya ben telefondan bakınca hafif bi şey görüyor muyum yoksa hayal mi görüyorum
canım cok tesekkur ederim :) evet degerlendirdik 28-29-30.. bakalım insallah hayırlısı olsun. Bu ay esime caksır kökü suyu da baslamıstım28-29 haz degerlendirdinizse iyi kuzum
canım cok tesekkur ederim :) evet degerlendirdik 28-29-30.. bakalım insallah hayırlısı olsun. Bu ay esime caksır kökü suyu da baslamıstım
Cnm kaçıncı gundesinKızlar bana bi yardım eder mısınız ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif çıkıyor testler mi bozuk yoksa hep mi yumurtluyorumyvz13 @kahvecibaby True white
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?