- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.621
Canım sabah da yaptım aynı alttakiler sabahşu testi bi açıp yollasana kuzum
Kızlar okadar com düşündüm ve sonunda keisn kesin kararliyim önce 2 ay kiko vericem 20 kilo versem hamile kalirim kesin yani 10 da versem öpüp başıma korum yarından itibaren basliyorum sadece yiyecegimseyler haslanmis yumurta haslanmis tavuk salata kahve bol su bukadar ve günde 1 saat eliptik bisiklet binicem veririmiyim sizce kizlar ya buarada 105 kgum
ayy ben hamilelik takvimini totem olarak yaptm henüz gebeliğim yok canımBat 10 temmuz galiba hamile oldugunuzu kan testi ile mi ogrendiniz
Çok teşekkür ederim balimmm benim gittim doktora tahliller vs hicbir sorun yok bende 65 kilo iken 10 yılda bu kiloya geldim doğumlar süt olsun diye yemeler gelsen sonunu getiremedim 105 oldum başarıdan busefer kesin yapicam dün gece ac uyudum biara gozum gitti ama yemiycem diye diye yattım uyudum biryerden başlama lazim sporda yapıyorum eliptik bisiklet 30 dk sabah 30 dk aksamBacım benim
Bende kimyasaldı boş gebelikti kürtajdı derken stresten fena yedim kısa sürede 11 kilo aldım ve bi süre hiç veremedim ve benim için 11 kilo çok büyük bi kilo çünki ben yarım kiloyu dahi çok zor verir zor alırım.
Her diyet yaptığımda dönüşüm daha beter oldu.
En sonunda dietisyene gitmeye karar verdim
Bana bir çok tahlil yaptırdı
İnsülin direncim sonırdaymış bunu ondan evvel gittiğim dietisyen anlamadı gittiğin doktorda önemli
O günden sonra bi çok şey değişti hayatımda
Kendime irademe inancım tükenmişti her rejimi bozmamdan dolayı
Üstelik iyi haber bu insülin direnci için verdiği ilaç hormonları dengelediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
(D vitamini eksikliğide hem yağ yakımını hem hamile kalmayı zorlaştırıyormuş )
Yani sana tavsiyem arkadaşım kendi başına rejime başlayıp hırpalama kendini
Lakin seçtiğin doktor gerçekten tavsiye edilen biri olsun.
Önceki diyetisyen bilemedi zorlandım onu bırakınca bidaha kilo aldım yani seçimin önemli.
Ayrıca bu süreçte troitlerini ve troit testlerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim hamilelik ve diyet süreçlerini en çok etkileyenlerden biride troitler.
Çok güzel bi karar vermişsin
Şimdi yeni bir hedefin var
Hem daha sıhhatli olur birde spor yapar bünyeni güçlendirirsin.
Sana başarılar diliyorum arkadaşım
en alttakinde bi şey var gibison testte koyulaşma varmı bakın hele kızlar
Ay ay ay kuzum bu neguzel temenni ve dua çok sağol canisi insallah bekletmez 2 ay içinde 15 kiko veririsem acilinden hamile kalicam insallahGünaydınlarrrrr güzel anneler ve anne adayları.Hepinizin beklenen batı datı matı gelmesin.Bebesi olmayanlara nur topu gibisinden sağlıklı bir bebe,ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi bekleyene Allah daha bekletmesin diyorum ve sabah kahvemi yapmaya gidiyorum .Herkese sevgiler.
Canm test yaptın mı seninşallah kuzum
Canım sabah da yaptım aynı alttakiler sabah
Canm test yaptın mı sen
Yarın kacicnci gün olcak kuzumyaptım canım aynı aynı aynı
hayalet çizgi var ama koyulaşmıyor
yarın son şansım zaten
Yarın kacicnci gün olcak kuzum
Ben bir ara sadece yoğurt yiyipi bol bol su içmiştim günde 3 litre falan.Yoğurduda kendim mayalamıştım.Böylelikle 4 kilo verdim ama sonra bıraktım.Yoğurdada bol pul biber koymuştum.Sabah kahvaltımı tam yapardım ama.Bebiş gelecek inanıyoru ben.Ay ay ay kuzum bu neguzel temenni ve dua çok sağol canisi insallah bekletmez 2 ay içinde 15 kiko veririsem acilinden hamile kalicam insallah
Gün doğmadan neler doğar canım üzülme sıkıntı etme kendine.İnşallah koyulaşır.yaptım canım aynı aynı aynı
hayalet çizgi var ama koyulaşmıyor
yarın son şansım zaten
Çok teşekkür ederim balimmm benim gittim doktora tahliller vs hicbir sorun yok bende 65 kilo iken 10 yılda bu kiloya geldim doğumlar süt olsun diye yemeler gelsen sonunu getiremedim 105 oldum başarıdan busefer kesin yapicam dün gece ac uyudum biara gozum gitti ama yemiycem diye diye yattım uyudum biryerden başlama lazim sporda yapıyorum eliptik bisiklet 30 dk sabah 30 dk aksam
Amin canisi amin insallah bisikleti eşim anneler günü hediyesi almisti insallah veririm sıvı beslenerek bol sporla haftada 5 kilo veririm insallah yaOyy maşallah sana canım
Yinede sen çok aç kslmamaya çalış acıkırsan yoğurt filan ye tatlım benim başımda bu insülin meselesi varya aç kaldığım an herşey tepe taklak oluyor.
Hele bisiklet olayı süper olmuş Allahım yardımcın olsun
Gitsin kaloriler gelsin bebişleeerr inşallaahh
Inşallah gelicek artık başka sorun bulamıyorum kiloluyum diye hamile kalamıyorum kaç aydır belli galiba zaten çok zayıflamak istemiyorum istiyorum ama doğumdan sonra şimdi bebek olana kadar verebildigim kadar vermek istiyom canmBen bir ara sadece yoğurt yiyipi bol bol su içmiştim günde 3 litre falan.Yoğurduda kendim mayalamıştım.Böylelikle 4 kilo verdim ama sonra bıraktım.Yoğurdada bol pul biber koymuştum.Sabah kahvaltımı tam yapardım ama.Bebiş gelecek inanıyoru ben.
Gün doğmadan neler doğar canım üzülme sıkıntı etme kendine.İnşallah koyulaşır.
Inşallah koyulaşır tatlım umudunu yitirmeiğnenin 11
çatlamanın 9
Inşallah gelicek artık başka sorun bulamıyorum kiloluyum diye hamile kalamıyorum kaç aydır belli galiba zaten çok zayıflamak istemiyorum istiyorum ama doğumdan sonra şimdi bebek olana kadar verebildigim kadar vermek istiyom canm
Günaydınlarrrrr güzel anneler ve anne adayları.Hepinizin beklenen batı datı matı gelmesin.Bebesi olmayanlara nur topu gibisinden sağlıklı bir bebe,ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi bekleyene Allah daha bekletmesin diyorum ve sabah kahvemi yapmaya gidiyorum .Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?