- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Anında söylerim heralde. Kıyamam çift çizgi görsek bile sevinemicez zaten hemen. Kimyasal olcak mı yine diye. Sabretsem beklesem öyle söylesem onu da yapabilir miyim bilmiyorum :)) sen nasıl söylersin canım ?PEKIhanimlar insallah rabbim yaşatır sizlerede banada hamile olduğunuzuu öğrenirseniz eşinize nasıl haber vermeyi dusunuyorusnuz
Hg canım, ben kullanıyorum bu ay ilk kez, gitti gidiyorsan sipariş verdim innovita, tam birebir aynı çizgiyi olmasada ona yakın bi koyuluk gördüm ama bilmiyorum çatladı mı cumartesi doktor kontrolünde anlaşılacak. Sen hangisini kullanıyorsun?Merhab kızlar benim de bat 4 temmuz inşallah güzel sonuç alırız hepimiz de. Buralar bebiş haberleriyle dolsun :) kızlar ovü testi kullanan var mı aranızda?
Valla ben ilk başta hemen söylemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelikten sonra değerlerin yükselişini görüp emin olduktan sonra söylemek istiyorum ama dayanamam hemen söylerim gibi :))PEKIhanimlar insallah rabbim yaşatır sizlerede banada hamile olduğunuzuu öğrenirseniz eşinize nasıl haber vermeyi dusunuyorusnuz
Aynen ben de :)) çubukta gördüğüm gibi koşarım büyük ihtimalle hahahhaValla ben ilk başta hemen söylemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelikten sonra değerlerin yükselişini görüp emin olduktan sonra söylemek istiyorum ama dayanamam hemen söylerim gibi :))
Valla ben ilk başta hemen söylemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelikten sonra değerlerin yükselişini görüp emin olduktan sonra söylemek istiyorum ama dayanamam hemen söylerim gibi :))
Demi kızlar insan o An herseyi unutur yaAynen ben de :)) çubukta gördüğüm gibi koşarım büyük ihtimalle hahahha
Bende aynen bi amuda kalmadığı kaldı HaAminnnn artık napıcağmı şaşırdım dua etmek mi dersin evrene pozitif mesaj göndermek mi alternatif tıp mı aklıma ne gelirse yapıyorum :)))
Bu çabalarımızBende aynen bi amuda kalmadığı kaldı Ha
kesinlikle :)) ama söylesemde inanmaz doktordan duymadan çünkü her ay diyorum bu ay olcak galiba kendimi hamile hissediyorum yok midem bulandı gibi bilmem ne benim adamın karnı tok artık ne çift çizgiye inanır ne belirtilereDemi kızlar insan o An herseyi unutur ya
Aynen aynen off hayalini kurmak bile çok güzel :))Aynen ben de :)) çubukta gördüğüm gibi koşarım büyük ihtimalle hahahha
Ayyy tıpatıp beni anlattın şuanda benimkide inanmiyo ama ben çok değişik surprizle söylemek istiyorum yaBu çabalarımız
kesinlikle :)) ama söylesemde inanmaz doktordan duymadan çünkü her ay diyorum bu ay olcak galiba kendimi hamile hissediyorum yok midem bulandı gibi bilmem ne benim adamın karnı tok artık ne çift çizgiye inanır ne belirtilere
Meselaaa?Ayyy tıpatıp beni anlattın şuanda benimkide inanmiyo ama ben çok değişik surprizle söylemek istiyorum ya
H.g canmmmm uzer uzmezmi bizde her ay aynı negatifler kirmizilar istedigimiz için bizde çok yıprandık ama pes etmek yok tatlım olcak insallah allahın izniyle bende 2. Ve 3.ye hemen hamile kalmistim buda hemen olur sandik ama malesef 3 yıl doldu olmadi buarada nerdeyasiyosun canm
Nerdeyse ayniyiz canim6yil olcak 4.5yasinfa kizim var benimde bi 8 9aydir deniyoruz bizde ama esim sehir disinda calistigi icin 2ayda bi deneme imkanimiz var aynrn kirmizilari gordukce valla her seferinde uzuluyoruz
Benim adet düzensiz olduğu için bilemiyorumH Hivahivron canm senin bat tarihin ne zaman
Hanımlar herkes bat tarihini yazasın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim ölçerse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
H Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@Anneyimbenanne35 =9 temmuz
@minikfm 10 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
Ben de laboquick kullanıyorum ama malesef yumurtlama günümü anlayamadım, kullanım kılavuzundaki gibi yapmıştım aslında neden olmadı bilmiyorum.Hg canım, ben kullanıyorum bu ay ilk kez, gitti gidiyorsan sipariş verdim innovita, tam birebir aynı çizgiyi olmasada ona yakın bi koyuluk gördüm ama bilmiyorum çatladı mı cumartesi doktor kontrolünde anlaşılacak. Sen hangisini kullanıyorsun?
Ben sanırım hemen söylerim eşime :) ama annelere söylerken birer yumak ip alıp üzerindeki etiketi söküp, “anneanne örmeye başla” “babaanne örmeye başla” gibi şeyler yazıp yapıştırmak istiyorum, birinde görmüştüm hoşuma gitti. Size de fikir olsun kızlar :)PEKIhanimlar insallah rabbim yaşatır sizlerede banada hamile olduğunuzuu öğrenirseniz eşinize nasıl haber vermeyi dusunuyorusnuz
Koyuluk yakalamadın mı hiç?Ben de laboquick kullanıyorum ama malesef yumurtlama günümü anlayamadım, kullanım kılavuzundaki gibi yapmıştım aslında neden olmadı bilmiyorum.
Bu şekilde? Sence?Koyuluk yakalamadın mı hiç?
Ayy iyi fikirmiş ama onlarda hazır ya Babannem ördü peşin peşin:)) gelsin artık şu bebişler yaaBen sanırım hemen söylerim eşime :) ama annelere söylerken birer yumak ip alıp üzerindeki etiketi söküp, “anneanne örmeye başla” “babaanne örmeye başla” gibi şeyler yazıp yapıştırmak istiyorum, birinde görmüştüm hoşuma gitti. Size de fikir olsun kızlar :)
16. Günden itibaren koyuluğun en yoğun olduğu testler sıralı canım.. ama çatlamış da olabilir bugün daha silik düne göreBu şekilde? Sence?Eki Görüntüle 2159153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?