Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PEKIhanimlar insallah rabbim yaşatır sizlerede banada hamile olduğunuzuu öğrenirseniz eşinize nasıl haber vermeyi dusunuyorusnuz
Anında söylerim heralde. Kıyamam çift çizgi görsek bile sevinemicez zaten hemen. Kimyasal olcak mı yine diye. Sabretsem beklesem öyle söylesem onu da yapabilir miyim bilmiyorum :)) sen nasıl söylersin canım ?

Merhab kızlar benim de bat 4 temmuz inşallah güzel sonuç alırız hepimiz de. Buralar bebiş haberleriyle dolsun :) kızlar ovü testi kullanan var mı aranızda?
Hg canım, ben kullanıyorum bu ay ilk kez, gitti gidiyorsan sipariş verdim innovita, tam birebir aynı çizgiyi olmasada ona yakın bi koyuluk gördüm ama bilmiyorum çatladı mı cumartesi doktor kontrolünde anlaşılacak. Sen hangisini kullanıyorsun?

PEKIhanimlar insallah rabbim yaşatır sizlerede banada hamile olduğunuzuu öğrenirseniz eşinize nasıl haber vermeyi dusunuyorusnuz
Valla ben ilk başta hemen söylemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelikten sonra değerlerin yükselişini görüp emin olduktan sonra söylemek istiyorum ama dayanamam hemen söylerim gibi :))

Valla ben ilk başta hemen söylemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelikten sonra değerlerin yükselişini görüp emin olduktan sonra söylemek istiyorum ama dayanamam hemen söylerim gibi :))
Aynen ben de :)) çubukta gördüğüm gibi koşarım büyük ihtimalle hahahha

Ayyy tıpatıp beni anlattın şuanda benimkide inanmiyo ama ben çok değişik surprizle söylemek istiyorum ya

inşAllah inşAllah.. denizli de yaşıyorum ben canım

Nerdeyse ayniyiz canim6yil olcak 4.5yasinfa kizim var benimde bi 8 9aydir deniyoruz bizde ama esim sehir disinda calistigi icin 2ayda bi deneme imkanimiz var aynrn kirmizilari gordukce valla her seferinde uzuluyoruz

benimki yanimda olduğu halde olmuyor canım.. hayırlısı inşAllah bekliyoruz daha.. bu ay gelmez inşAllah o kırmızılar

canım benim bat 7 temmuz nasipse

Ben de laboquick kullanıyorum ama malesef yumurtlama günümü anlayamadım, kullanım kılavuzundaki gibi yapmıştım aslında neden olmadı bilmiyorum.

Ben sanırım hemen söylerim eşime :) ama annelere söylerken birer yumak ip alıp üzerindeki etiketi söküp, “anneanne örmeye başla” “babaanne örmeye başla” gibi şeyler yazıp yapıştırmak istiyorum, birinde görmüştüm hoşuma gitti. Size de fikir olsun kızlar :)

Ayy iyi fikirmiş ama onlarda hazır ya Babannem ördü peşin peşin:)) gelsin artık şu bebişler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…