- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ben de o aralar yumurtluyorum diye düşündüm, o günleri değerlendirdik ama nasip artık, tam silikleşmediği için emin de olamıyorum.16. Günden itibaren koyuluğun en yoğun olduğu testler sıralı canım.. ama çatlamış da olabilir bugün daha silik düne göre
Zamanın varsa doktora da bi gitsene emin olmak için?Ben de o aralar yumurtluyorum diye düşündüm, o günleri değerlendirdik ama nasip artık, tam silikleşmediği için emin de olamıyorum.
Küçük bi ilçede yaşıyorum ve bu hafta çalışımak zorundayım. Bu ay olmazsa diğer ay gitmeyi düşünüyorum ben de yumurtlama takibi için.Zamanın varsa doktora da bi gitsene emin olmak için?
Hadi inşallah gitmeye gerek kalmadan öğrenirsin hamile olduğunu canım :)Küçük bi ilçede yaşıyorum ve bu hafta çalışımak zorundayım. Bu ay olmazsa diğer ay gitmeyi düşünüyorum ben de yumurtlama takibi için.
Oooo ıyimis insallah nasip.olurBen sanırım hemen söylerim eşime :) ama annelere söylerken birer yumak ip alıp üzerindeki etiketi söküp, “anneanne örmeye başla” “babaanne örmeye başla” gibi şeyler yazıp yapıştırmak istiyorum, birinde görmüştüm hoşuma gitti. Size de fikir olsun kızlar :)
Tamam cnm ekliyrmcanım benim bat 7 temmuz nasipse
Hımmm anladım cnmBenim adet düzensiz olduğu için bilemiyorum
Mesela hediye paketinin içinde bebek eşyası gebelik testi koyup güzel not yazıp vermek gibi yada ilk ultrason fotosunu koyup vermek gibiMeselaaa?
Ahhhhh ahhh gun asiri iliskiyi becerebilsek ne maydonoza ne sute gerek yok daHanımlar size bir tüyo vereyim kaçayım .
Benim 3 tanıdığımda süt maydonoz buharına oturdukları ay ,gün aşırı ilişkiyle gebe kalmışlar .
Denemenizde fayda görüyorum .
Şimdiden tatlı Bebişler ,şişik Göbüşler
Inşallah hayallerimiz gerçekleşir buaksam namazdan sonra meryem suresi okudum ağlaya ağlaya dua ettm insallahAynen aynen off hayalini kurmak bile çok güzel :))
Benide ekler misin 14 temmuzTamam cnm ekliyrm
Eklerkm kuzum tabikiBenide ekler misin 14 temmuz
Sen bu tatli dille 4 u de dogur 6 yi 7 yi de insEklerkm kuzum tabiki
Ahhhhh ahhh gun asiri iliskiyi becerebilsek ne maydonoza ne sute gerek yok da
Ya goreve gidiyo ya misafir oluyo ya yorgun oluyozoldugundada yumurta catlamamis oluyo
İkisi de çok güzel fikir umarım bu ay Yaşatırız bunları eşlerimizeMesela hediye paketinin içinde bebek eşyası gebelik testi koyup güzel not yazıp vermek gibi yada ilk ultrason fotosunu koyup vermek gibi
Duaların kabul olur inşallah canım, benim de alt kattaki komşum umreye gidip gelmiş zemzem suyu verdi iç dua et dedi ardından da hayırlı bi evlat diliyorum sana deri sanki çok istediğimi biliyormuş gibi..Inşallah hayallerimiz gerçekleşir buaksam namazdan sonra meryem suresi okudum ağlaya ağlaya dua ettm insallah
Ona meryem suresi oku üfle öyle iç niyet etDuaların kabul olur inşallah canım, benim de alt kattaki komşum umreye gidip gelmiş zemzem suyu verdi iç dua et dedi ardından da hayırlı bi evlat diliyorum sana deri sanki çok istediğimi biliyormuş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?