- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Kizlarrrrrr aranızda izmirde yaşıyan varmi yada nerede yasiyosunuz
Neresine geliyosun canm şimdi nerde yasiyosu nben izmirliyim cok sik gidip geliyorum
Neresine geliyosun canm şimdi nerde yasiyosu n
Canm h g insalah son klomenin son olur müjdeli haberini alırsın canm benmKizlar bende 11 aydır istiyorum üçüncü ve son klomen+catlatma ignesi tedavim bat 8 temmuz
Amin..Inşallah canımAs h g canm güzel haberler alırız insallah
Evet canım 4 temmuz inşallah görmeyiz kırmızıları :)Canm senindemi bat 4 temmuz
Nedeni ne peki canım pkos muAynen oyle canim bizimde 3 yil oldu olmuyor her ay negatif görmekten usandım insallah bu ay hepimize ugurlu gelir
Yok canm ya pco da yok ama nedir bulunmadi daha önce 3 tane doğurmama ragmen olmadiNedeni ne peki canım pkos mu
Inşallah canisi insallah kırmızı olarak çift cizgileri goruruzEvet canım 4 temmuz inşallah görmeyiz kırmızıları :)
Inşallah canm tupbebege gerek kalmadan hamile kalırsın canm benim h g buaradaMerhaba arkadaşalar. Bat 13 temmuz.
Bir yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor hormon testlerim normaldi hep ama son tahlillerimde amh 0.38 çıktı. 29 yaşındayım. Rahim filmide çektirdim geçen ay. Doktor direkt tüp bebeğe gitmem gerektiğini söyledi ve garanti olsun diye bu ay tekrar aynı tahlilden istedi. Bu arada saraçoğlunun incir kürünü okudum dün başladım. Daha önce deneyip sonuç alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba.
İnşallah hepimiz iyi haberleri de paylaşırız burada.Inşallah canm tupbebege gerek kalmadan hamile kalırsın canm benim h g buarada
Inşallah canm benmİnşallah hepimiz iyi haberleri de paylaşırız burada.
Hadi hayirlisi insallah h g kuzumBeni bat 16 Temmuz. Bu ay ovulasyon testi deneyecegiz ilk defa bakalım :)
Yok canm ya pco da yok ama nedir bulunmadi daha önce 3 tane doğurmama ragmen olmadi[/QUOTE
Aa 3 tane cocugun mu var canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?