Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sanırım hemen söylerim eşime :) ama annelere söylerken birer yumak ip alıp üzerindeki etiketi söküp, “anneanne örmeye başla” “babaanne örmeye başla” gibi şeyler yazıp yapıştırmak istiyorum, birinde görmüştüm hoşuma gitti. Size de fikir olsun kızlar :)
Oooo ıyimis insallah nasip.olur

Hanımlar size bir tüyo vereyim kaçayım .
Benim 3 tanıdığımda süt maydonoz buharına oturdukları ay ,gün aşırı ilişkiyle gebe kalmışlar .
Denemenizde fayda görüyorum .
Şimdiden tatlı Bebişler ,şişik Göbüşler :emir_bebek:
Ahhhhh ahhh gun asiri iliskiyi becerebilsek ne maydonoza ne sute gerek yok da :KK12:
Ya goreve gidiyo ya misafir oluyo ya yorgun oluyoz :KK12: oldugundada yumurta catlamamis oluyo :işsiz:

Ahhhhh ahhh gun asiri iliskiyi becerebilsek ne maydonoza ne sute gerek yok da :KK12:
Ya goreve gidiyo ya misafir oluyo ya yorgun oluyoz :KK12: oldugundada yumurta catlamamis oluyo :işsiz:

Öyle yok 3 kuruşa 5 köfte .
1 ay hayatınızı kendinize adayacaksınız .
İzne ayrılsın , misafirlere bu ay kabul edemeyeceğinizi söyleyin .
1 aycık dişinizi sıkın .

Inşallah hayallerimiz gerçekleşir buaksam namazdan sonra meryem suresi okudum ağlaya ağlaya dua ettm insallah
Duaların kabul olur inşallah canım, benim de alt kattaki komşum umreye gidip gelmiş zemzem suyu verdi iç dua et dedi ardından da hayırlı bi evlat diliyorum sana deri sanki çok istediğimi biliyormuş gibi..

Bunlar ovu testlerim yumurtlama olmuş mu sizce?

Eklentiler

• C47023D2-E708-4BBF-A245-9620611C4A94.jpeg
    C47023D2-E708-4BBF-A245-9620611C4A94.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 42
Back