Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de 4 temmmuz canım, hayırlısı olur inşallah.. ben kullandım ovülasyon testi bu ay inşallah işe yaramıştır.
İnşallah canım ben de başladım ama yumurtlama günümü belirleyemedim :( bi türlü iki çizgi de koyu olmadı. :( napıcam bilmiyorum. Hangi marka kullanıyorsun canım? Sen bulabildin mi yumurtlama gününü?

İnşallah canım ben de başladım ama yuurtlama günümü belirleyemedim :KK43: bi türlü iki çizgi de koyu olmadı. :KK43: napıcam bilmiyorum. Hangi marka kullanıyorsun canım? Sen bulabildin mi yumurtlama gününü?

ben miratech kullandım canım, çift çizgi de en koyu olan iki günü aldım değerlendirdim..diğer günleri de değerlendirme de fayda var zaten.. benim endişem ilişki çok sık oldu gün içerisinde inşallah sorun olmaz..

BC52DFAE-7927-49F6-8654-4D288D3374A4.jpeg
ben miratech kullandım canım, çift çizgi de en koyu olan iki günü aldım değerlendirdim..diğer günleri de değerlendirme de fayda var zaten.. benim endişem ilişki çok sık oldu gün içerisinde inşallah sorun olmaz..
Olmaz inşallah, doktorlar gün aşırı diyor ama insan şansa bırakmak istemiyor. Ben de laboquick kullandım, ama hala koyu olmadı sanki. Fotoğraf atıyorum bi bakar mısın?

bende geldim.. bat 7 temmuz
6 yılım dolacak evlilikte 4 yaşında bir oğlum var.. yaklaşık olarak 9 aydır 2.yi istiyoruz ama daha olmadi bekliyoruz bakalim.. inşallah daha da fazla beklemeyiz.. eşimle yıprandık resmen her ay kırmızıları görmek ikimizi de üzüyor..
ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım ama şimdi çok bekletiyor bizi
Nerdeyse ayniyiz canim6yil olcak 4.5yasinfa kizim var benimde bi 8 9aydir deniyoruz bizde ama esim sehir disinda calistigi icin 2ayda bi deneme imkanimiz var aynrn kirmizilari gordukce valla her seferinde uzuluyoruz

Back