- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
H.g canm insallah bu son batın ve batimiz olurmerhabalar bende katılayım aranıza. 33 yaşındayım 2. evliliğim ve 7 aylık evliyim ilk andan berri düşünüyoruz ama henüz olmadı. Hayırlısı Allahtan. Buarada bat 28 - 30 haziran arası
İnşallah canım benim inşallahH.g canm insallah bu son batın ve batimiz olur
Merhab kızlar benim de bat 4 temmuz inşallah güzel sonuç alırız hepimiz de. Buralar bebiş haberleriyle dolsun :) kızlar ovü testi kullanan var mı aranızda?
İnşallah canım ben de başladım ama yumurtlama günümü belirleyemedimbenim de 4 temmmuz canım, hayırlısı olur inşallah.. ben kullandım ovülasyon testi bu ay inşallah işe yaramıştır.
İnşallah canım ben de başladım ama yuurtlama günümü belirleyemedimbi türlü iki çizgi de koyu olmadı. napıcam bilmiyorum. Hangi marka kullanıyorsun canım? Sen bulabildin mi yumurtlama gününü?
Olmaz inşallah, doktorlar gün aşırı diyor ama insan şansa bırakmak istemiyor. Ben de laboquick kullandım, ama hala koyu olmadı sanki. Fotoğraf atıyorum bi bakar mısın?ben miratech kullandım canım, çift çizgi de en koyu olan iki günü aldım değerlendirdim..diğer günleri de değerlendirme de fayda var zaten.. benim endişem ilişki çok sık oldu gün içerisinde inşallah sorun olmaz..
Eki Görüntüle 2159030
Olmaz inşallah, doktorlar gün aşırı diyor ama insan şansa bırakmak istemiyor. Ben de laboquick kullandım, ama hala koyu olmadı sanki. Fotoğraf atıyorum bi bakar mısın?
Canım hoşgeldin daha önceden hatırlıyorum seni. Artık kavuşalım şu bebişlere inşallahBenim de bat 1 Temmuz
İnşallah canım..canım 20.günden itibaren koyulaşma var bence değerlendir
H.g canm insallah bu topik uğurlu gelir hepimizeMerhab kızlar benim de bat 4 temmuz inşallah güzel sonuç alırız hepimiz de. Buralar bebiş haberleriyle dolsun :) kızlar ovü testi kullanan var mı aranızda?
Hoşbuldum, inşallah :)H.g canm insallah bu topik uğurlu gelir hepimize
İnsallah olursa benim de ilk olacak.Bende 28 izmirdeyim canm ilk cocugunmu olcak
Canım hoşgeldin daha önceden hatırlıyorum seni. Artık kavuşalım şu bebişlere inşallah
Nerdeyse ayniyiz canim6yil olcak 4.5yasinfa kizim var benimde bi 8 9aydir deniyoruz bizde ama esim sehir disinda calistigi icin 2ayda bi deneme imkanimiz var aynrn kirmizilari gordukce valla her seferinde uzuluyoruzbende geldim.. bat 7 temmuz
6 yılım dolacak evlilikte 4 yaşında bir oğlum var.. yaklaşık olarak 9 aydır 2.yi istiyoruz ama daha olmadi bekliyoruz bakalim.. inşallah daha da fazla beklemeyiz.. eşimle yıprandık resmen her ay kırmızıları görmek ikimizi de üzüyor..
ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım ama şimdi çok bekletiyor bizi
Inşallah canım herşey gönlümüzce olur inşallahH.g canm insallah burası uğurlu gelir canm benim o güzle haberi burada verirsin
Ben kasım ayında başladım 3 ay kullandım 1 kere bile yakalayamadım canım. Mesela benim reglim 2 gün önce bitti ama yumurtlama akintim başladı bugün klomende kullanmaya başladım. En iyisi doktor takibi net oluyorH.g canm insallah bu topik uğurlu gelir hepimize
Aminnnn artık napıcağmı şaşırdım dua etmek mi dersin evrene pozitif mesaj göndermek mi alternatif tıp mı aklıma ne gelirse yapıyorum :)))Inşallah canisi insallah kırmızı olarak çift cizgileri goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?