- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.361
Inşallah gelmez kuzum insallah kırmızı olarak çifter çifter çizgiler gelir balım bence biraz daha bekle sonra üzülme benim gibi bekle derim ben sabretmek çok zor evet ama bekle yapma hemen tatlımhadi inşallahAnneyimbenanne35
internetten 5li gebelik testi aldım bugün gelecek ne zaman yapmaya başlasam acaba en az 5gün kala yapmam lazım daha önce hiç çıkmaz dimii
bi de bu dolgunluk var diyordunuz ya bu son zamanlar ben de öyle hissediyorum yaa hayırlısı
bir de ben kızıma hamile kalmadan önceki ay adetim gecikmiş hamileyim zannederken geç de olsa gelmişti kırmızılar normalde düzenlidir. şimdi geçen ay da aynısı oldu 4 gün geç geldi kırmızılar o yüzden bu ay umutluyum içten içe bakalım aynı şekilde olacak mı
ben de o markadan yaptım negatif çıktıAynen predictor early yaptım ve negatif çıktı.. umutlarım kırıldı..acaba benim gibi olup sonradan pozitif çıkan var mı diye merak ediyorum
hiç belirti falan yok mu tatlım. benim ara ara batma var karnımda.Aynen predictor early yaptım ve negatif çıktı.. umutlarım kırıldı..acaba benim gibi olup sonradan pozitif çıkan var mı diye merak ediyorum
Benim de var ama her adet öncesi olduğu için belirtiden saymıyorum çok moralim bozulduhiç belirti falan yok mu tatlım. benim ara ara batma var karnımda.
Acaba bizim gibi olup sonradan pozitif çıkan var mıdır canım ya...hiç belirti falan yok mu tatlım. benim ara ara batma var karnımda.
akıntı var mı böyle süt kesiği tarzında beyaz. bel ağrısı falanBenim de var ama her adet öncesi olduğu için belirtiden saymıyorum çok moralim bozuldu
Hiçcc bişey bekliyorumA.s canisiiiii naber napiysn
ben hala umutluyum. bilmiyorum ama nedense içime öyle doğoyor. hemde negatifi gördüğüm halde. sende umudunu yitirme. bir de cuma günü test yaparız bakalım ne olacak?Acaba bizim gibi olup sonradan pozitif çıkan var mıdır canım ya...
Var var.. ama hepsi normalde adet öncesi olan şeyler..akıntı var mı böyle süt kesiği tarzında beyaz. bel ağrısı falan
Haklısın umudu yitirmemek lazım.. Ben de öyle düşünüyorum cuma yapalım test ay inşallah olmayız o zamana kadar..ben hala umutluyum. bilmiyorum ama nedense içime öyle doğoyor. hemde negatifi gördüğüm halde. sende umudunu yitirme. bir de cuma günü test yaparız bakalım ne olacak?
benim adet dönemi öncesinden farklı. normalde olmaz böyle, ama bakalım artık. sabretmek çok zor valla.Haklısın umudu yitirmemek lazım.. Ben de öyle düşünüyorum cuma yapalım test ay inşallah olmayız o zamana kadar..
senin bat 4 mü bugn o zaman senin daha şansın var bana göre.. benim daha az günüm kalmış daha doğru çıkmalıydı testimbenim adet dönemi öncesinden farklı. normalde olmaz böyle, ama bakalım artık. sabretmek çok zor valla.
daha 4 gün var sanırım. en fazla 5 gün. yani son olarak cumartesi adet olmam gerekir normalde ama inşallah bebişler vardır bizde. sıkma canını. kendine başka uğraş bul tatlım zaman da hiç geçmiyor ki yoksasenin bat 4 mü bugn o zaman senin daha şansın var bana göre.. benim daha az günüm kalmış daha doğru çıkmalıydı testim
Ayy seni cok merak ettim canim valla insallah düşündüğümüz gibi gelen kan yerlesme kanamasidir tatliskomKuzum daha erkendir belki bence geçsin günün öyle yap bende seni gibi yaptım ama negatif cıktı çok kötü oldum dünde adet oldum sandım ama olmamışım 1 damla kanamam oldu dün aksammdan beri gelen giden yok kahve leke geliyor sancilarimda kesildi
Eki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
Doğru söylüyorsun... Öyle yapacağım yoksa günler geçmiyor saatler uzuyor tyeşekkürler cnm sen de öyle yap güzel haberlerini bekliyorumdaha 4 gün var sanırım. en fazla 5 gün. yani son olarak cumartesi adet olmam gerekir normalde ama inşallah bebişler vardır bizde. sıkma canını. kendine başka uğraş bul tatlım zaman da hiç geçmiyor ki yoksa
Ben de öyleydim valla ne yalan söyliyim negatifi görünce çok üzüldüm bat3 benım de..Ayyy hadi maşallah nasıl mıtlu oluyorum birilerinde şu nazlı ikinci çizgiyi görünce
Kan sonucunu bekliyoruz tatlım
Sıhhatle kavuşasın inşallaah
Benim bata 2 gün var o kadar belirtilerimden umutluydum ki sabah testim negatif çıkınca çöktüm resmen
belirtiler psikolojik oluyor genelde . ben de oyleyim karnim agriyor acaba hamile miyim diyorum bacagim agriyor acaba hamile miyim diyorum .bata 7 gun . kesin hamile olmadigimi bilsem rahatlayacagim ama belki diyor insanAyyy hadi maşallah nasıl mıtlu oluyorum birilerinde şu nazlı ikinci çizgiyi görünce
Kan sonucunu bekliyoruz tatlım
Sıhhatle kavuşasın inşallaah
Benim bata 2 gün var o kadar belirtilerimden umutluydum ki sabah testim negatif çıkınca çöktüm resmen
Ben de öyleydim valla ne yalan söyliyim negatifi görünce çok üzüldüm bat3 benım de..
belirtiler psikolojik oluyor genelde . ben de oyleyim karnim agriyor acaba hamile miyim diyorum bacagim agriyor acaba hamile miyim diyorum .bata 7 gun . kesin hamile olmadigimi bilsem rahatlayacagim ama belki diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?