• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh arkadaşım
İşin kötüsü kırmızıları görmeden umudu kesemiyorum
Görüncede ikinci bi kez çöküyorum
Oyyyy oyyyy
İyiki burası varda yoksa kimseye bu derdi anlatamam kimsede anlamaz zaten
Burda benim gibi bekleyenlerin güzel haberlerini almak ta çok güzel
Halimden anlayanlarla dertleşmekte... :KK200:
Ben de öyle çift çizgileri görünce sanki kendime olmuş gibi seviniyorum bi heyecan kaplıyor bir de sanki yakın zamanda bana da olacakmış gibi umutlanıyorum.. eşime söylesem anlamaz kadın kadını daha iyi anlıyor gerçekten iyi ki varmış burası :dua: Ben de umutlarım suya düştü desem de içimde bir yerlerde hala var ufacık bir şey böyle diyor erken gebelik testlerine ne güveniyorsun doktorlar bile gecikince gel diyor bir bildikleri vardır diyorum kendi kendime..

Ben de öyle çift çizgileri görünce sanki kendime olmuş gibi seviniyorum bi heyecan kaplıyor bir de sanki yakın zamanda bana da olacakmış gibi umutlanıyorum.. eşime söylesem anlamaz kadın kadını daha iyi anlıyor gerçekten iyi ki varmış burası :dua: Ben de umutlarım suya düştü desem de içimde bir yerlerde hala var ufacık bir şey böyle diyor erken gebelik testlerine ne güveniyorsun doktorlar bile gecikince gel diyor bir bildikleri vardır diyorum kendi kendime..

Doğru aslında ne hikayeler duyuyoruz ah sabredebilsek
Ah gündemimizden çıkarabilsek...
şu tez canlılığımız aslında bize zarar veriyor hepimiz farkındayız ama ne kadar zor buna mani olmak ne kadare zor
Ne yaparsa yapıyım hep aklımda hiç çıkmıyor :KK43:

Kızlar ben 19 unda yumurtlamıştım ovü testine göre, söylemişimdir sanırım, tam da emin olamamıştım. Beta hcg 43 çıktı yani daha çok yeni, inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir bu değer, ilk gebeliğim olduğu için tecrübem de yok, inşallah iyidir bu sonuç,çok belirti yaşamadım ben sıcak basıyodu sadece. Teşekkür ederim hepinize de, Rabbim isteyen herkese göstersin. :)

Kızlar tr dün akşamdan beri yumurta akı gibi akintim var ve kaşıklarım batma oluyor şimdi ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlama mi gerçekleşiyor yine 16.gunde böyle çıktı bugün 23.gun değişik duygular icerisindeyim

Eklentiler

• 20180702_113255.webp
    20180702_113255.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 16
Doğru aslında ne hikayeler duyuyoruz ah sabredebilsek
Ah gündemimizden çıkarabilsek...
şu tez canlılığımız aslında bize zarar veriyor hepimiz farkındayız ama ne kadar zor buna mani olmak ne kadare zor
Ne yaparsa yapıyım hep aklımda hiç çıkmıyor :KK43:
Benim de öyle..
bir yazı buldum da rahatladım

Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı / Ne zaman yapılır?

Erken hamilelik testini en erken eğer adetiniz düzenli ise gecikmeden 1-4 gün sonra, düzensiz ise 7-10 gün sonra yapmanız gerekmektedir. https://www.hamilelikbelirtileri.co/sorularla-erken-gebelik-testi/ bu siteden.. Çok rahatladım bekleyeceğim:))))

Kızlar ben 19 unda yumurtlamıştım ovü testine göre, söylemişimdir sanırım, tam da emin olamamıştım. Beta hcg 43 çıktı yani daha çok yeni, inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir bu değer, ilk gebeliğim olduğu için tecrübem de yok, inşallah iyidir bu sonuç,çok belirti yaşamadım ben sıcak basıyodu sadece. Teşekkür ederim hepinize de, Rabbim isteyen herkese göstersin. :)

Gayet güzel bence değerin hadi artık değerleri dert etme ne güzel bi haber verdin bize hayırlı olsun gözün aydın olsun sıhhatle huzurla bereketle kavuşasın bebeğine artık önünde koca bi hamilelik süreci var çok keyifli geçer inşallah:KK200:

Ayyy tatliskom tebrik ederim seni ne kadar sevindim ya :halay::halay:insallah degerin guzel güzel yukselir saglikli bir gebelik gecirirsin:anneadayı::KK200:

Benim de öyle..
bir yazı buldum da rahatladım

Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı / Ne zaman yapılır?

Erken hamilelik testini en erken eğer adetiniz düzenli ise gecikmeden 1-4 gün sonra, düzensiz ise 7-10 gün sonra yapmanız gerekmektedir. https://www.hamilelikbelirtileri.co/sorularla-erken-gebelik-testi/ bu siteden.. Çok rahatladım bekleyeceğim:))))

Okudum şimdi canım çok doğru aslında
ben adete 5 gün kala kan testi yapmıştım 0.5 çıkmıştı adetim iki gün geçince pozitif oldu ama kimyasaldı gitti ...
Şimdi kalkıp ortalığı tılayıp bi kendime grlsem iyi olcak sağoladın bu yazı benide rahatlattı :KK16:

Okudum şimdi canım çok doğru aslında
ben adete 5 gün kala kan testi yapmıştım 0.5 çıkmıştı adetim iki gün geçince pozitif oldu ama kimyasaldı gitti ...
Şimdi kalkıp ortalığı tılayıp bi kendime grlsem iyi olcak sağoladın bu yazı benide rahatlattı :KK16:
Rica ederim valla çok sevindm yine bir umutlandık bakalım hayırlısı :dondurma:

Back