- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.401
Kızlar ben 19 unda yumurtlamıştım ovü testine göre, söylemişimdir sanırım, tam da emin olamamıştım. Beta hcg 43 çıktı yani daha çok yeni, inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir bu değer, ilk gebeliğim olduğu için tecrübem de yok, inşallah iyidir bu sonuç,çok belirti yaşamadım ben sıcak basıyodu sadece. Teşekkür ederim hepinize de, Rabbim isteyen herkese göstersin. :)
Kızlar tr dün akşamdan beri yumurta akı gibi akintim var ve kaşıklarım batma oluyor şimdi ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlama mi gerçekleşiyor yine 16.gunde böyle çıktı bugün 23.gun değişik duygular icerisindeyim
Rica ederim valla çok sevindm yine bir umutlandık bakalım hayırlısı
2.kez yumuryumurtlama olabilir mi acaba 16.gun hiç akıntı yoktu dün akşamda beri çok akintim varcanım tekrar yumurtluyorsun sanki
Inşallah canisi tek temennim öyle olması.kuzumAnneyimbenanne35 tatlım hadi inŞAllah yerleşme kanamasıdır ayy heyecan yaptım bende Rabbim ol der ve olur Allah on izniyle inşAllah olacak birgün
Inşallah canm öyledir
2.kez yumuryumurtlama olabilir mi acaba 16.gun hiç akıntı yoktu dün akşamda beri çok akintim var
Hiç birakir miyimayyy birde ikiz oluyormuş çok istiyorummm kısmet arrikolabiliyor tabi ki canım sen tedbiri elden bırakma bugünleri de değerlendir bence
Hiç birakir miyimayyy birde ikiz oluyormuş çok istiyorummm kısmet arrik
hic boyle oluyormuydu.burdaha test yap istersen yada doktora git.belirti varmi hic sendeKizlar nasilsinniz bugün ya benm kanamam gelmedi bi türlü dün 1 damla geldi sadece sonrasında kahverengi leke geldi dahada gelen giden yok işin tuhafı sancilairmda kesildi anlamadm
Canm adet gününden 1 gün önce gelirdi ama ertesi gün ağrı ile kanamam baslardi bu şekilde kesik kesik olmazdihic boyle oluyormuydu.burdaha test yap istersen yada doktora git.belirti varmi hic sende
Ohhh yat sefa senin canisi kiz benim kanamam deval etmedi dün 1 damla geldi daha yok agrım şansımda yok gelen gidende bişey anlamadim buisten
Yok canım bu direk kırmızı ve bu kadar yoğun olmuyor. Bende yerleşme kanaması oldu, telefonumda resmi de var istersen özelden atayım sana.Eki Görüntüle 2164119 kızlar bu resim alıntıdır lütfen adımınıza sığınarak atıyorum aynen bu renkte geliyor ama devamlı gelmiyor sizce pembemi bunun remgi
yvz13 bakarmisin canim
At canm bakiyim bi ne biliyim kafam karıştı yaYok canım bu direk kırmızı ve bu kadar yoğun olmuyor. Bende yerleşme kanaması oldu, telefonumda resmi de var istersen özelden atayım sana.
Devamı yok işte bugün bütün bir bu geldi sadeceyerleşmemi acaba devamı yoksa öyledir :)
Devamı yok işte bugün bütün bir bu geldi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?