- 26 Haziran 2018
- 167
- 170
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.341
Günaydın kızlar bugün bat 3 ve test yaptım predictor early, negatif.. moralim çöktü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum daha erkendir belki bence geçsin günün öyle yap bende seni gibi yaptım ama negatif cıktı çok kötü oldum dünde adet oldum sandım ama olmamışım 1 damla kanamam oldu dün aksammdan beri gelen giden yok kahve leke geliyor sancilarimda kesildiGünaydın kızlar bugün bat 3 ve test yaptım predictor early, negatif.. moralim çöktü![]()
Öyle mi diyorsun? Hala şans var o zaman sende de bende de..Kuzum daha erkendir belki bence geçsin günün öyle yap bende seni gibi yaptım ama negatif cıktı çok kötü oldum dünde adet oldum sandım ama olmamışım 1 damla kanamam oldu dün aksammdan beri gelen giden yok kahve leke geliyor sancilarimda kesildi
Hadi canimmm ay insallah rabbim duysun sesimizi ben de küçük kızıma mart sonunda hamile kalmistim nisan 24 te ultrason A girmiştim ama hamile değilsin demişti doktor ama hala adet olmamistim aradan 1 hafta sonra ben kusmaya başlayınca şüphelendim gittik 7 hafta 5 günlük hamileymişim megerse insallah bida öyle olur umuduyla bekliyorumÖyle mi diyorsun? Hala şans var o zaman sende de bende de..Bir de benim kuzenime olmuştu, midesi kötüydü kan testine gitti negatif çıktı. Sonra belirtileri kesildi. 1 ay sonra belirtiler yine arttı ve gitti bu sefer pozitifti.
Ve ilk negatif çıktığı gün meğer 1,5 aylık hamişmişAma adeti düzensiz olduğu ve o sıra bebiş düşünmedikleri için o kadar üstüne düşmemişti. O bana umut oluyor
A.s canisiiiii naber napiysnSlm kizlar![]()
valla öyle ama var ama gene dezaman çabuk geçiyorne kalmış canım şurda 10 temmuza..
Ins yerlesme kanamasidirKizlar nasilsinniz bugün ya benm kanamam gelmedi bi türlü dün 1 damla geldi sadece sonrasında kahverengi leke geldi dahada gelen giden yok işin tuhafı sancilairmda kesildi anlamadm
Selamm nabersinSlm kizlar![]()
Ayyy inşallah canım..... Test yapmış mıydın peki idrar testi kendin evde?Hadi canimmm ay insallah rabbim duysun sesimizi ben de küçük kızıma mart sonunda hamile kalmistim nisan 24 te ultrason A girmiştim ama hamile değilsin demişti doktor ama hala adet olmamistim aradan 1 hafta sonra ben kusmaya başlayınca şüphelendim gittik 7 hafta 5 günlük hamileymişim megerse insallah bida öyle olur umuduyla bekliyorum
Inşallah öyledir tatlım insallah agrım yok ondan supheleniuorimIns yerlesme kanamasidir
5 gün kala yapmistim ama negatifti bakalim 2 3 gün daha geçsin gelmesse kanama kan vercemAyyy inşallah canım..... Test yapmış mıydın peki idrar testi kendin evde?
Evet evet kan vermek en doğrusu benim de günüm geçerse direk kan a giderim kafa bulandırmamak lazım..5 gün kala yapmistim ama negatifti bakalim 2 3 gün daha geçsin gelmesse kanama kan vercem
Ozamanmi şimdimi diyosun canmAyyy inşallah canım..... Test yapmış mıydın peki idrar testi kendin evde?
Aynen ya en iyisi varsada çıkıyor yoksada evdeki testler boşuna para tuzağı ve kafa karisikligiEvet evet kan vermek en doğrusu benim de günüm geçerse direk kan a giderim kafa bulandırmamak lazım..
bat a kaç var sizinGünaydın kızlar bugün bat 3 ve test yaptım predictor early, negatif.. moralim çöktü![]()
3 var.. perş olacağımbat a kaç var sizin
benimde hemen hemen aynı. test yaptın mı hiç? ben yaptım bu sabah negatif çıktı.3 var.. perş olacağım
Aynen predictor early yaptım ve negatif çıktı.. umutlarım kırıldı..acaba benim gibi olup sonradan pozitif çıkan var mı diye merak ediyorumbenimde hemen hemen aynı. test yaptın mı hiç? ben yaptım bu sabah negatif çıktı.