Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bugün bat 3 ve test yaptım predictor early, negatif.. moralim çöktü
Kuzum daha erkendir belki bence geçsin günün öyle yap bende seni gibi yaptım ama negatif cıktı çok kötü oldum dünde adet oldum sandım ama olmamışım 1 damla kanamam oldu dün aksammdan beri gelen giden yok kahve leke geliyor sancilarimda kesildi

Öyle mi diyorsun? Hala şans var o zaman sende de bende de.. Bir de benim kuzenime olmuştu, midesi kötüydü kan testine gitti negatif çıktı. Sonra belirtileri kesildi. 1 ay sonra belirtiler yine arttı ve gitti bu sefer pozitifti.
Ve ilk negatif çıktığı gün meğer 1,5 aylık hamişmiş Ama adeti düzensiz olduğu ve o sıra bebiş düşünmedikleri için o kadar üstüne düşmemişti. O bana umut oluyor

Hadi canimmm ay insallah rabbim duysun sesimizi ben de küçük kızıma mart sonunda hamile kalmistim nisan 24 te ultrason A girmiştim ama hamile değilsin demişti doktor ama hala adet olmamistim aradan 1 hafta sonra ben kusmaya başlayınca şüphelendim gittik 7 hafta 5 günlük hamileymişim megerse insallah bida öyle olur umuduyla bekliyorum

Ayyy inşallah canım..... Test yapmış mıydın peki idrar testi kendin evde?

hadi inşallah Anneyimbenanne35
internetten 5li gebelik testi aldım bugün gelecek ne zaman yapmaya başlasam acaba en az 5gün kala yapmam lazım daha önce hiç çıkmaz dimii
bi de bu dolgunluk var diyordunuz ya bu son zamanlar ben de öyle hissediyorum yaa hayırlısı
bir de ben kızıma hamile kalmadan önceki ay adetim gecikmiş hamileyim zannederken geç de olsa gelmişti kırmızılar normalde düzenlidir. şimdi geçen ay da aynısı oldu 4 gün geç geldi kırmızılar o yüzden bu ay umutluyum içten içe bakalım aynı şekilde olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…